dress me up







Idag var min sista skoldag innan lov före lov. Imorgon är det årets studenter som har turen att avsluta sina skol år. Jag ska hem till Emma och "fira" henne sen tror jag det blir massa springande ute. Hoppas på bra väder bara!.

Jag kom hem men 2 klänningar från H&M idag också 100 kronor styck tycker jag som var värda.

set fire to the rain

Ja, jag vet jag säger inte mycket här på bloggen. Jag har hamnat i en svacka som jag inte har kommit ut ur än så länge. Jag har många funderingar på min hjärna och jag vet inte vart jag har mina nära bekanta.
Jag har ialla fall goda nyheter att jag har fyra skoldagar kvar vet ju alla radan så de var ju inte så intressant men jag har några biljetter som ligger i min hand. Men mer om dem senare då blir det ju trotts allt ett inlägg till.
Helgen som gått har vart lungn och skön, ni vet lite pussar och sånt där. Wooop gossip.. Nu säger jag inge mer.

Jag läste för ett tag sedan mina inlägg från 2008 då använde jag xd gubbar och massa andra trollisar och försökte låta lite extra ball med att jag inte tyckte om att gå med min mamma på stan fastän jag tyckte det var mysigt men pinsamt om en vän kom och såg oss, varför skulle det vara pinsamt egentligen?, ja liten var man.


28/05-11







En hel shopping dag med mor min har jag haft. Vi har gjort klart alla student köp + att jag är lite fattigare. Börjar bli mycke smycken nu men snö hade utförsäljning fan jag som måste ha kläder egentligen aja..
Nu ska jag ta en dusch med mina nya produkter ni ska bara veta hur gott de luktar!!.

style by tyra







I fredags gick jag förbi smycka och såg att de hade fått in en massa style by tyra smycken med rimliga priser så dessa fina grejer fick följa med mig hem. Gå in och kolla dom har massa olika!!

26/05-11


Världs dåligt läppstift men med världens finaste orange färg "chill out" heter den har jag för mig


Armbad från monki


lång kofta som är lite liten men den var billig


fint

Eftersom jag inte säger så mycket nu för tiden så tänkte jag länka en hel drös bloggar jag följer.
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

NEW( jag försökte länka alla men datan cpa nu är bara några länkade tror jag? orkar inge mer just nu i alla fall kanske tar tag i det senare undrar ni vilken någon är får ni höra av er) haha..



P1150567











Photobucket












synne.

wray in connecticut












24/05-11





Jag tog mig en snabb sväng på stan idag med hopp att nått fint billigt skulle komma med hem i en påse. Det gjorde det också allt på bilden ovanför är ett smakprov mer får ni se senare. Nu ropa mamma att det var mat åhhh maaat <3!.

I let if fall, my heart



Pose elin. Var bara tvungen jag springer runt i min finklänning och har hittat mitt fina rosa läppstift och tagit fram mina fina vita träskor
Nu väntar jag på mat och sen måste jag sätta mig med läxor ja nu är det hårt jobb i skolan som gäller. Tur att jag inte är ensam om att sitta hemma och plugga nu i slutet.

hej



jag är sådär tom på ord nu det senate. Mina vänner åker utomlands och jag solar hemma. Jag målar fast jag bör plugga och jag vill göra om mitt rum. Jag sätter därför upp mer och mer på väggarna här hemma, jag tycker det är fint och personligt. Händerna där nere har jag målat men den är inte klar än men får sitta på plats tills jag orkar börja igen.

crossroad

Jag har fått vattenblåsor på fem olika ställen på fötterna efter en lektion med friluftsiv uppe i spikbodarna och därifrån gick jag hem. Nu sitter jag med kaffe och lyssner på just nu världens finaste låt.


rubrik jävel

Världens onödigaste lektion som var klar efte 55 minuter då vi kollade på en film som inte alls var nödvändig liksom hockey? aja.
Hann sola i 3 timmar gjorde jag i alla fall innan den nu ligger bakom molnen och molnen droppar vatten.
Nu tänkte jag ta och tugga i mig något vettigt för att sedan åka ner till stan och kolla på sista balen tror jag i alla fall?.


jag följer med dig hem ikväll

Nu åker jag till körskolan och sitter på kurs i nästan 4 timmar kul ja jätte roligt... Försov mig så jag missa spanska provet gjorde jag också och pollen har gjort så mina ögon är bollar. De rullar på här vettni!

punkt



Åh skolan... Varför ska allt komma i slutet för? imorgon ha jag spanska prov och vet ni hur dålig jag är på spanska eller?, mmm jätte dålig!. Menmen skit i de fuck...

vad är väl en bal på slottet


















bal



Nu åker jag och kollar på bal igen, denna gång är det Emmas tur och Nicklas är hennes kära date.

(bilden är från förra året när det var nicklas som hade sin bal)

daydreamer

Jag hör regndroppar slå mot marken utanför fönstret samtidigt som jag lyssnar på ljuva toner av adele och dricker en god kaffe och tuggar i mig lite paj. Jag tänker på så mycket man håller för sig själv trotts att människor tror att man lämnar ut så mycket via en blogg. Jag har en himla fin nyhet i min hjärna men den får stanna där ett tag till och jag känner, nu har jag inget som står imot längre. Skolarbeten har jag men varför ska det behöva stå ivägen?, det är bara att fixa sen har jag all tid i världen. Jag tänker att min gårdag var så fin och försöker komma på några vackra ord som beskriver de sekunderna jag fick nudda och se samtidigt som jag inte beskriver händelsen för mycket. Ja de var fint.


lång dag



























Gårdagen blev så jäkla lång, jag vakna klockan ett och hade bråttom redan då, hoppa in i duschen och åkte ner på stan för att se JB frisör uppvisning sen skulle vi vänta till klockan halv sex när balen för alla friskolor började. Jag och ida tag då fika på pause efter den och sen besökte vi Amanda som fyllde 18, där var det massa folk och jag kom hem kanske två.
Mitt rum ser förjävligt ut och jag måste plugga.

du är här för första gången











Nu har jag skit bråttom så hinner inte säga mycket men ungefär såhär såg min gårdag ut. Jag och Märta gick från odensala till frösön hem till teresa igår där några andra tjejer var, super trevligt. Tack för mig nu måste jag draa
ska på stan kolla frisöruppvisning och bal och sedan kommer andra planer vi hörs.

på skolan




(gulthår)

Hejhej Moa kör digg med fötterna hennes brevid mig just nu och jag har inget att göra mitt arbete ligger tryggt i datorn hemma så blev som svårt att jobba nu.
Snart har vi rast och sen lunch göttans efter det ska klassen ner på gymmet och ha ett pass och efter de var det tänkt att några tjejer i klassen skulle grilla och ha de gött men vädret verkar ju inte vela det så vi får se hur de blir.

pollen



Muskulösa armar oohh my...
Jag har nyst minst 15 gånger idag och det kliar nå fruktansvärt i mina ögon, välkommen pollen atacker..

Imorgon är jag ledig och idag var jag på stan med Märta och kom hem men hatten på bilden den är från JC och kostar 149 svenska kronor.

en solig dag på en skola

Den första spanska lektionen hela gänget tog tag i livet och startade igång ett arbete. Tur att Moa är med och gör så att man ler ständigt!.



Sanna och Märta glassar på i lika glajjor och tröjor


 
Johan hänger, åhåå fina vän.
 

Åh två gobitar



Go for it boy


jimmy mack



Min rygg är röd och jag vill ha glass.
Jag ska sätta igång och skissa min bild läxa, men gud vad less jag är på dessa lektioner.
Jag har honom där vid min sida mest hela tiden och han är så fin.


awake my soul

Hej kära människor.
Idag kom jag till skolan och lika fort som jag satt min fot i skolan vände jag och gick ut. Jag slutade alltså direkt, kändes sådär jätte onödigt att jag åkte dit, men så var de så fint väder så jag och mina kära vänner Ludvig och Johan gick och satt oss på torget för att glassa på lite.

Nu har jag legat och solat sedan klockan 11 men valde rygg denna gång eftersom framsidan är så där sönderbränd, men mohaha jag brände bort alla jävla finnar eller ja en.

Nu står Nicklas och Henke och grillar för fullt jag kanske ska gå ner och hjälpa herrarna? fast tror dom klarar sig bättre utan mig faktiskt så de får bli en dusch istället.
Tack och hej.


millions



Jag försöker ladda upp bilder medans blogg.se inte vill mig gott, det gick ju dock att ladda upp cambilder så här får ni en titt på mina ny piffade shorts bilden togs dock innan dom var klar som ni ser. Gillar egentligen inte nitar men tycker de funkar snyggt på en shorts ficka.
Idag har jag besökt min mormor och solat. Klämt på min numera äckliga svarta infekterade finne har jag också, kommer inte besöka skolan innen den är borta...

(Detta inlägg skulle kommit in igår men blogg.se funkade inte)
Nu är jag bränd som en tomat och kroppen gör ont för jag har legat och solat 4 timmar i sträck i bikini sprutat på vatten på kroppen så fort den torkat och inte smörjt in mig vilket gör att jag har ont.
Nu ska jag springa och sätta på mig träningskläder för att sen ta ett pass med melinda.

som en dans

pimp your myspace at Gickr.com

min fina klänning ser jag varje dag hängandes fint i mitt rum, snart kommer du till använding!.


känslan att ha ett par helt nya strumpor



Precis hemkommen från resturangbesök med hela familjen, mätt och belåten på ett bra tag.
Jag går klädd i mina fina skor som gör ont i hälarna och e en kjol jag använt en gång innan samt min pappas tröja som jag inte tror han sett att jag snott. Och ja för att inte missa, jag älskar att sätta på mig ett par helt nya par strumpor åhh de är så skönt.  
Jag har träningsvärk i min rumpa efter ett jobbigt pass med några klasskamrater och jag väntar på en kopp kaffe.

050511



För mig med så kort hår är de stort för när man hittar något man kan göra med det ha.ha. I alla fall läste jag på någon blogg om någon svart grej man hade i håret för att få till den perfekta bollen, jag hade ju inte den svarta grejern men fixa till en själv, ibland är de väldigt bra att va händig och ekonomisk.
Ledig har jag också vart idag, skönt. Samtidigt som jag fått en stor finne på kinden, möjligen inte lika skönt eftersom den gör ont.

e ni me jao







Ber om ursäkt för min underbara uppdatering men jag har tummarna hårt fast i plugget och inge träning blir de nu heller jag har fastnat i ett gupp och kommer inte upp.

Tänkte mig lägg ut nå bilder från valborg men har inga så blev svårt! haha...

Imorgon har jag spanska prov, ja herregud det går inte bra för mig där heller... Jag har inget betyg i de och jag kan inte ett ord fasiken. Kanske bäst att lägga sig i sängen med boken i händerna igen då.


rullande

Jag hade en grym kväll igår faktiskt berättar mer om den sen nu tänkte jag och Märta ta oss en tripp runt frösöberget wopwop.


RSS 2.0