one elin one day









Så här har jag sett ut idag bortsätt från jackan, det fick bli min nya fina istället. Solen skiner och jag kom precis in genom dörren från baksidan där jag försökt fångat lite sol och färg i ansiktet. Mina tankar går mot att träna men vi får se.

110329

Mina problem är att jag hittar ursäkter till mig själv varför jag inte pluggar, jag har spanska prov imorgon som jag ska kunna men min tanke är att jag kan redan vissa ord och dom jag inte kan kommer jag inte kunna senare heller. Jag sitter istället och tar kort på mig själv med webbkameran det är rätt så töntigt tycker jag.

11

En sånn där jätte fin vän



När jag såg detta brev ligga oöppnat förståss i köket blev jag så lycklig!, jag har aldrig fått ett brev med fin text och bilder, men nu så har jag fått det och jag svarade direkt, nu ligger mitt redo för att skickas iväg och ja puss påre!.

new


Ja alla ser väll va detta är, dock inte skit bra men de sket ju jag i när de va bra pris!.

Värdens bästa mormor stickade denna skapelse åt mig. Hon är så bra!

Inte nog med det jag fick denna fina också!

Jag saknade en rosa pärla i garderoben så åkte med Melinda på secondhand och fick med mig en pärla för 25 kronor

Och sist men bäst! världens finaste jacka från h&m för 399 kronor, jag budade 300 på en liknande från Zara på tradera igår men vann inte så fick bli en ännu bättre!


Kom på att jag fick en frågan vart jag handlar second hand, Jag brukar alltså handla på kupan som ligger ungefär nedanför lidl

sunshine



Sommartiden på klockan har börjat och då passade det ju att visa mina tre egna favoriter på glasögonhyllan
Längst in är från Ysl
mitten Monki
fram Prestinge

and then you...... go

När man tycker allt är bra finner man alltid som vänder mening. Jag sitter här och tror efter fem månader att allt är förbi när alla samtidigt ser mig som den som gått vidare och inte bryr sig ett dugg. Men när man ser något som vänder på allt kommer allt fram, jag har gått och gömt mina bristande känslor i månader. Nu är allt försent att ta tag med och nu får jag hoppas att det bara blir bättre. Samtidigt är frågorna många men dom kommer fortfarande vara obesvarande.


sunrise



Igår kom ida hem till mig, vi båda var sjuka och vi satt vid datorn hela kvällen, hon sov här och vi snora. Idag vakna vi med täppta näsor och hon åkte hem, jag ville gå på second hand så melinda ställde upp för mig, vi åkte dit och jag kom hem med en rosa fin sak men ja utbudet var inge stort idag. Nu sitter jag här och tänkte plugga psykologi men hitter andra saker att göra hela tiden.

just me before we met

Mina tider går upp och ner. Jag skriver inte mycket här, bara när jag har något att säga.
Jag har värk i hela min kropp, öron rygg huvud hals och mer. Sjuk vill jag inte bli!.
Skolarbeten är jag inte fattig på just nu heller, alltid alltid kommer allt när orken inte orkar ta tag i det. I skolan den här veckan har vi haft massa för oss, föreläsning om sex i onsdags, det var faktiskt riktigt roligt och bra och idag var vi och kolla på show. Jag mådde dock så dåligt så jag pallra mig därifrån.
Nu har jag tagit mig en alvedon med hopp om att må bättre så jag kan vara med några fina vänner ikväll, men damer och herrar vi får helt enkelt se.


sweets for my sweet



hej halloj tjena.
Jag har haft en vidrig skoldag, ja det är alla mina långa dagar vilket betyder två dagar för mig.
Mitt hår har börjat fått klyvna toppar och jag måste klippa mig, oj vad många som brydde sig men jag tänkte bara fylla ut med text.
Ikväll åker jag iväg på pass tror jag i alla fall blir bra det!.

crave you



Idag har jag var jag ledig från skolan, jag har sovigt och kollat på film gråtit till film och ja möblerat i rummet lite.
Ikväll åker jag kanske och tränar vet inte än. Nu tänkte jag sätta mig med någotslags jobb, jag måste plugga men vet inte med vad eller hur.

rubberband man

Här sitter jag med en vagel i ögat som gör skit ont, jag har vart hos min mormor idag enda sen jag vakna till någon timme sedan. Nu måste jag plugga och imorgon har jag två timmars skola.

en vägg



Åhh jag håller på med min vägg hemma är inte klar ännu men är på god väg. Det blir så bra!

blått öga, svarta tankar



En vecka efter ett lov och jag är trött och stressad. Jag har mycket tankar och ska sätta mig med mor min och kolla hur det skulle vara att flytta och bo som utbytes studet ett år!. Jag vill så gärna men jag vill inte heller gå om ett helt år.
Jag har mycket plugg och B kurserna är svåra. I veckan har vi suttit och solat in vårsolen och igår åkte jag skidor med klassen. På kvällen åkte jag till spikbodarna där det var tema fest hårdrock och alla tjejer hade röda läppar. Fin kväll men endå inte något speciellt.
Idag har jag inga planer städa mitt rum skulle va nödvändigt samtidigt som jag har lovat mormorn min att komma förbi och hjälpa till och så har jag ju plugg att ta tag i också fast ja en lördag ska väl endå spenderas med vänner.

en dag kväll natt







pink







Posarn jag har blivigt då.. Jag vill hur som helst ha sommar och värme.

new



brills från monki som man får för en hundralapp precis. Gillar dom men är ute efter ett annat par som jag också har funnit så det får bli dom någon annan dag tror jag.

Förövrigt var det någon anonym människa som undra vart min ear cuff var ifrån och det är nämligen så att det är hemma gjort av mig själv så det finns icke att köpa.

nu när solen skiner

Nu när solen skiner,då mår jag bra! De senaste dagarna har jag suttit på stortorget och glassat!
ridit häst med skolan har jag också gjort och nu har jag ont i rumpen min!.

















new


plaskplask

Det är söndag och imorgon börjar skolan. Jag borde kanske sätta mig ner och kolla igenom om jag har någon läxa fast ja njaa.
Idag for jag på badet med Melinda haha, jag har fått ett stort blåmärke och en massa riv sår på hela kroppen, fint de.


oh my god


swingfly



Bara för jag tycker han är ball och borde vinna och att jag saknar sommar och vara brun funkade denna bild hur bra som helst!

110312





Jag åkte iväg på middag och såg ut sådär dårååå.

winter winds



Poseposeposeee

Idag har jag inte en enda plan, middag med familjen hos vänner, innebandy match eller stan eller mormor eller nått sånt. Om jag känner mig rätt blir det inget av det. Men så äre.

en hel dag


Idag var jag med Ida och Sara, vi gick på stan och mötte upp Filip och Fredrik, dom tyckte vi var jätte roliga så dom följde med mig och Ida till fiket.. Eller ja jag önskade! he he he


Världens mysigaste fik jag hitta för ett tag sen, i östersund fikar nämligen alla på pause törners eller wedemarks och de var jag trött på, detta ligger brevid bron till frösön och är nämligen hur jäkla mysigt fint och trevligt som helst!!!!


Jag och Ida åkte hem till mig och åt sedan åkte vi och kolla på Tobias som hade match såå duktig han vr pöjken lilla. Men det var dock jävligt kallt!, vi spran in till stan på 10 minuter för att hinna med bussen, hurtbullar som vi är!.



Hopp Hopp





Hejhopp, hah skön...
Jag har hållt mig i ås dom senaste dagarna och hoppat på isen i det fina vädret,fikat i en snöstol och solat till mig lite fr'knar.
Nu tänkte jag duscha för att sedan vänta in ida och sedan stan och efter det fotboll kanske?,grett.

raggar upp en gammal man som kunde va min far



fin

white sky













På två dagar har jag hunnit ätit pizza, gått på afterski där jag fick micken till mig för att jag tydligen skulle sjunga haha.. Jag har hunnit haft middag med en massa fina människor spelat spel och bråkat om vem som vann, sovigt i en husvagn åkt skidor och hälsat på morbrorn min. En del fräknar har jag fått också.
Nu ska jag packa upp och ta mig en tallrik yougurt tänkte jag.

060311





Just nu sitter jag här hur trött som helst, och borde packa och fixa men det sket ju tydligen jag i. Jag och Melinda åkte in på gymmet för lite mage rumpa lår men det var inställt så vi fick gymma istället.
Imorgon åker jag till bydalen för att vara där tills på tisdag, rykterna går om skoter m.m trevligt trevligt

rabbit










Jag har lekt med Ida sedan igår kväll, vi har mongolidat oss och gjort det vi är bäst på liksooom.
Vi har bland annat hittat att man kan filma sig själv och skicka som meddelandepå facebook, det var roligt!. Så grattis till er som fått ett fint filmklipp på oss!.
Vi har ätit en stor frukost och prominixat till lillänge där vi gjorde våra ärenden.

Nu ska jag vänta på Melinda som kanske kommer hit för lite mat och sedan väntar ett fint mage rumpa lår pass!, de blir fint det!.

110305

Jag har numera värdens träningsvärk efter ett pass i skidspåret med klassen, ni ska bara veta hur ont jag har! haha. Igår fick jag lov och feber så undertiden alla var ute och dansarumpa satt jag hemma och satt på min svarta stol.



Nu ska jag väll hoppa in i duschen för att sedan hitta på något fint!

030311

Varför i hela jävla världen valde inte jag design gymnasium?, jag vill iväg jag vill flytta jag vill liksom hänga.
Byta miljö bara ja lära mig mer av livet. Varför välja något man inte alls är intresserad av, ja det var frågan det.




Här har vi en brud som gjorde rätt val, och henne saknar jag!

ordbajsa



Att sluta klockan elva är skönt, jätte skönt!.
Alltär en enda röra förmig just nu och vilket håll jag väljer får men väll se med tiden. Inte nog med det så börjar jag bli sjuk, och det är ju jobbigt.
Jag kom på en sak också, tänk om man skrev precis allt man gjorde här på bloggen, då hade man haft många läsare och många som visste precis allt om en, skulle vara lite kul men nja. 


RSS 2.0