23/06-11Jag packar och jag packar men det blir aldrig bra. Varför ska packa vara så fruktansvärt svårt?.
I alla fall åker jag imorgon med Mamma det ska bli så himla skönt, när jag kommer hem börjar jag direkt att jobba, flyget går klockan nio tror jag men antar att det inte blir något mer inlägg nu på ett tag men vi får väl se.

sun is up

yoo...
Jag vet inte vad som har tagit till med min dator, för att komma in på internett tog det tjugo minuter..... ja här får man inte ha bråttom heller.
Jag tänkte snart åka på stan med Melinda kolla runt lite växla pengar och träna. Ja juste har jag glömt berätta? jag åker till Turkiet på fredag hehehehe okej pappa kom och berätta det imorse. Bara jag och mamma åhhh vad mysigt!. Inte nog med det Jenny och Jonna åker samma flyg och lika så Emil. Ja detta blir ju fett det.


if she was awayHehhehe blev liksom 3 inlägg i samma veva. Nu har jag inte tid längre jag må fixa mig och städa lite. Har i alla fall tagit en cykel tur till gymmet som de var år sen jag besökte med Melinda och snart kommer Jonna till mig, åhh Jonna henne har jag inte träffat sen i vintras tror jag.

girls night

Igår åkte jag och några klasskompisar till Lugnvik och besökte Saga, det var tänkt att vi skulle äta middag tillsammans men det slutade med att bra tre åt eftersom vi andra hade ätit redan haha. Så det blev att vi satt och åt godis och pratade i timmar.

galej'I lördags hade far min 50 års partaj!. Min mamma hade anordnat hela grejen och det enda pappa visste var att det skulle komma cirka 15 stycken. När klockan slog sex så stod det cirka 45 gammla vänner till pappa och oss på vår baksida peppade och glada, vissa hade till och med flygit från stockholm för denna kväll.
Den blev mycket mycket lyckad fast jag fick mest jobba i baren hela kvällen med Emil och Nicklas men det var trevligt det.

onödigt skit

Idag vakas det stor fest! just nu är det full fart i hela huset fast det har det vart hela veckan.. Jag har för första gången på hela veckan kommit upp i vettig tid, jag har liksom redan vart på affären och handlat och kollat på en film. Nu ska få i mig lite mat och få mammsen att stryka finklänningen min.
Snart sätts jag i arbete en hel lång dag.


Elephant gun
yo

Ida och Melinda jag brjar bli grym på de här med bloggandet 2 inlägg på en dag det ni!!.Just nu sitter jag och dricker kaffe och tänkte lägga in bilderna från idag min och sannas lilla stads runda!. Jag kom hem med en kjol som är väldigtväldigt fin och inte nog med det! jag blev tillfrågad om jag ville jobba lite extra på scorett när det behövdes! hur grett är inte det!?

16/06-11Jag tar min bike och cyklar ner till stan med Sanna och tar en fika, ja det låter mysigt det!

wonder why

Jag har precis vart ute och gått lite lätt evtersom jag inte kan anstränga mig nått allt för min jävla förkylning som aldrig tar slut. Nu sitter jag och äter tårta, ja här ska man aldrig försöka minska på kalori intaget he he he.

Här har ni ett gäng facebook bilder höhö...


två dagar


 Några närmare bilder från mitt kryp in!. Igår kom Melinda till mig med nybakta salt bullar, dom smakade gott och vi kollade på film eller ja snackade mest.

Idag fyllde min kära pappa 50 år och det firades med släkt och inbakad oxfilé och tårta.

Nicklas är nog mest poppis hos busfrönaSjälv gillar jag tårtan bäst.... haha.....

Grattis älskade Pappa!

13/06-11Jag har flyttat ut till vår gäst stuga, den är ljus och mysig, har högt i tak och det är väldigtväldigt tyst där. Vi har satt upp ljudanläggning och projektor så det blir som en bio med tusen kuddar. Det är mysigt, särskillt när det regnar. Min pappa fyller 50 gammla år imorgon och vi har planerat mycketmycket för det, imorgon kommer släckt men senare i veckan blir det stor väldigt stor fest.

det blomstrar och jag har tagit sommar lov


Vi fick sommar lov och det var stek hett ute så jag Ida och Julia satt oss och snappa lite sol på torget
bestiis!

Jag och sanna tog min bike och cyklade till Teresa där de var fina festligheter

Världens bästa liselotte kom med bakelser från hennes jobb.
Sedan lämnade jag hela gänget och träffade mina kära vänner Johan och Ludvig och prata bajs och var snälla och följde mig hem sicka snälla vänner jag har alltså!.

resten av ditt liv
Hehe mina rubriker inne håller aldrig något av inlägget de är liksom mest låt texter men de får ni leva med.
Här har ni min outfitta igår den är enbart kupan eller ne inte linnet...

Imorgon ska jag klippa mig, det blir skillnad lovar er! eller ja om nu jag vågar he he he.. Efter klippningen har jag avslutning, den kommer bli sorglig... Det har liksom gått bort 2 elever på min skola på kort stund så har hört att det blir sång till dem eller ja en av dem han som gick bort nyligen uscha.
Fattar inte att jag slutar mitt första år på gymnasiumet imorgon det är så sjukt! det har gått så fort.

04/06-11

hur kan man bli så sjuk på så kort tid?. Igår satt jag ute och prata jag kände hur hals ontan kom men tänkte inte mer på det, jag vakna imorse och kunde inte svälja mitt egna saliv går ner till köket och ska försöka få något och äta, då far jag ihop rakt ner på stengolvet,jag får panik som ligger där på golvet och vet inte va jag ska ta mig till. Jag har inte tid med det här nu, snälla jag har verkligen inte tid med detta!.

03/06-11Yoo jag har införskaffat mig nya skor från kupan + ett och annat fina fynd som lär komma upp snart.

studenten


Klockan halv 12 kom alla 3:orna på skolan min med båten för att sedan hoppa på flaket
folka flirta var fulla och glada

 Jag åkte hem till Emma och firade henne med ett gäng Sedan mötte jag ida och vi gick och satt oss i badhusparken och snackaSedan besökte jag och ida Emma och Lovisa

För att sedan gå till österäng innan trappan började

Så blev det live musik och jag kom hem klockan 4 på natten. Det var en fin dag!.

för dem tar studenten och det gör inte jagJag har vart och kolla på alla fina studenter sedan halv tolv idag och nu sitter jag och fixar till mig lite för att åka vidare till Emma. Där blir det student firning ett tag för att sedan möta fina vänner på stan och fira alla studenter. Tror det blir en bra kväll.

RSS 2.0