Ett tack och hejdå

Jag vet inte hur jag tänkt, men nu tackar jag för dessa fyra år på denna blogg, tänk er fyra år! tiden springer bara förbi oss!. Vem vet jag kanske kikar in och skriver en rad någon gång men jag tror inte det.
Jag har skaffat mig en ny blogg och ska där försöka göra allt lite bättre och försöka förändra så mycket som möjligt. Men vänner mina klicka in på min nya sida och ta allt som det kommer.

Det är bara att klicka på bilden.

jump

Imorgon slutar all vila, jag börjar jobba på campingen. Skura toaletter känns inte lika nice som jag tänkte förut just nu!. Åhhh jag orkar inte.


get some

Hela jag flagnar, känns ju jätte roligt nu när man kommer hem och all färg försvinner.. Det tog sånn tid med att lägga upp bilder så det kommer väl lite då och då när jag känner för det.

homeJag är nu hemma efter en lång resa. Veckan i Turkiet har vart helt underbart!. Jag är dock för trött för att skriva mer men imorgon lär jag nog vara på fötterna igen. Nu ska jag lägga mig i min säng och soooova, jag har nämligen sovigt på världens hårdaste säng en hel vecka jag lover er den var som stengolv!.

RSS 2.0