won´t turn back

Åh jag är så fruktansvärt trött just nu, trotts att jag varit hemma och sovigt aldeles för många dagar är jag endå hur trött som helst, förstår mig inte på mig själv.
Jag hade i alla fall bara lektion i två timmar idag och det bestog av bild. Efter det tog jag och Ida en lång lunch för att sedan gå ner på stan och efter det gymmet. Aja kändes bra och träna faktiskt.


fint



Åhh jag blir sur, denna skapelse var det bästa jag sett, jag vill ha den precis den i samma färg och allt, här och nu!.


110206



Simpelt och bra, jag åker troligen in till stan för en fika på pause med Melinda, men hon är som alltid inte den snabbaste vännen jag har.


hej ida



här sitter jag och lökar i linne, sa pelle 17 år.


Gud



Min älskade Lars.
Igår såg jag ett pogram när han var med, han sätter sig och spelar min absoluta favorit låt, och jag börjar genast gråta. Är det konstigt att gråta när man ser en man som är så mycket äldre än en själv men man är endå stört förälskad i han, åh han är så fin!.


110224

I like your messy hair. I like the clothes you wear.
I like the way you sing and when you dance with me.
Ready set, here we go.



Någon fin person som möjligen har hittat ett par nycklar med usb på och typ 4 nycklar?, troligen vid campus stan eller spikis. Hihihi skulle ju va as ballt om jag kunde få tillbaka dom i så fall!.

Idag gick jag upp någolunda tidigt för första dagen på den här veckan halv 11, jag har hunnit lagat amerikanska pannkakor tvättat och ja ätit!. Gud tvättat fan va mogen jag är då, blir tydligen så när ingen är hemma och tvättar..



Igår var jag på staden med denna snygga bruppa så hon får stå för dagens bild!


[all for you]








Okej sånt här tycker jag bara är onödigtoch pinsamt att lägga ut men jaja. Världens skönastejeans från bikbok dom sitter hur bra som helst och eftersom det är stretch så kan man gå ner en massa storlekar vilket alltid får mig att köpa kläder bara för jag tror jag blivigt smalare ha ha ha.. Nytt rosa läppstift från nivea hur fint som helst och det var på halva priset mumma. Och ja trosor och bh från bikbok, fintfint.


kangaroo

känner mig bara tvungen att säga till om att mina glasögon är äkta jag har alltså synfel och går inte runt med fejkbrillor för det är bland det fulast jag vet faktiskt! haha.


shine on










second hand













Mina nya fynd allt kosta 25 kr styck förutom väskan som gick på 75. Ohhlala


glajjor



Tänk att man kan känna sig så nöjd över att få ett par glasögon!, erkänn dom är skit snygga!!! haha. Nöjdnöjdnöjd!, jag har också kommit hem med nya byxor underkläder ytterkläder och tröjor och väska mumms! ni får sen !!


210211









Hej,jag ligger i min säng och äter frulleprulle undertiden ni går i skolan. Extremt skönt må jag säga!. Hade tänkt åka till skolan för att lämna apu lappen men vet inte om jag hinner/orkar..Mina glajor har också kommit, eller jag måste åka in till stan och betala för dom innan haha.


you always make me smile







I helgen har jag haft det bra. Jag har det alltid bra numera, det är skönt!.
I lördags åkte jag till ås och var med Ida, vi kolla på film och tog det lungt. Sen kom Love och the booys förbi och hämta upp oss med ny bilen och visa stolt upp att två av de hade tagit körkort så vi åkte runt runt och runt. Sen skjutsa dom hem oss och vi gick och la oss.
Idag vakna vi och gjorde en fet frukost och sen gick vi ut och fota, jag fick dock bara med mig några av bilderna, ida den fisen orkar inte fixa nu heller. Sen kom faktiskt Love och körde hem mig, gulligull.


fredag kväll







Jag hade världens bästa kväll igår, verkligen världens bästa!.
Jag och Melinda åkte hem till Petteroch Johan där också Fredrik var och väl där satt de nördarna och spela. Efter några timmar ringde vi en taxi för att ta oss till spikbodarna och där var det röj fet med röj asåååhh....haha.
Klockan två kom jag hem och var helt utmattad.

Nu ska jag väl kanske ta mig till duschen och sedan troligen vara med Ida.


yeye





Nu kommer Melinda när som helst sen draaaar vi, cooltcoolt.
Adiós amigos.


the new love song







Idag slutade jag klockan 11, skönt men nu har jag en massa problem. Nästa vecka ska jag ha apu. Jag har ingen apu plats, tror ni någon har tid nu?, ne för det har dom inte. Imorgon ska jag lämna in lappen med underskrift och allt vart jag ska vara, men jag har ju ingen stans att vara på. Imorgon har jag också avslappningsövning på idrotten och den har jg inte fixat. Imorgon ska jag också ha redovisning på historian, är jag klar med det ? nej det är jag inte och det är inte det enda problemet. Jag måste skriva ut pappret och min skrivare är trasig. Det här sög.

Idag har jag i alla fall haft på mig mina nyfyndade vagabond skor från second hand och jacka second hand och min nya fina väska från monki, som jag väntat på huuur länge som helst.


Jonna





Idag har jag träffat min efterlängtade vänn, hon bor hundra mil ifrån mig och är hemma på sportlovet, hon är söt och super snäll. Vi gick lite på stan och sen satt vi oss och fika på paus, jag var dock så fruktansvärt trött. Nu måste jag verkligen sätta mig och fixa min historia uppgift. Fasen den ska vara klar på fredag..


ulrik baby



Hehehehehe blev förälskad i han på en prick sekund.


alla ♥ dag









Detaljer för dagen med ett ♥.
Jag har inte längre en prins att fira med. Jag firar möjligen istället med gym fast det lär det inte bli av det heller.
För precis ett år sedan, fick jag en polkagris som var ett hjärta, det ligger fortfarade kvar på min hylla ovanför sängen. Du fick en nalle och ett kort, frågan är om ditt är kvar.


mumms

Det kryper smått i min kropp, det är ett leende på läpparna och jag tänker till sommaen. Rebecca och Fiona kommer på yran och jag kunde inte bli gladare, fyfan va braa!!!

här inne hos mig



Mina nya shorts tycker jag allt om, dom är höga och fina. Dock lite stor i midjan men va fan jag fick dom för kanske 30 kronor så vem klagar.


en helg

Skorna i förra inlägget är inköpta från scorett, jag hitta de på rea för 150 ca men eftersom jag jobbat där fick jag de för 75 kronor, dock finns nog inga kvar men vet icke. Annars finns det ett liknande par på lindex :)))).


Typ en helg i bilder i alla fall från halva fredagen och lördag.
Fredagen spenderades på skolan,solariumet,stan,fiket och sedan åkte jag och ida ut på äventyr. Vi träffade Fredrik Petter och Johan och till dom åkte vi hem till, där fanns det vattenpipa och chips tv och data, soffa och säng. He he he ja men precis så vare. Sen åkte jag och ida hem till mig och sov.

Lördagen vaknade vi upp och va trött, jätte trött. Vi åt frukost och klädde på oss och gickmot öp-hallen där det var cup. Efter det följde Tobias och Love mig och Ida hem till mig där vi drack kaffe och kolla på beck. Efter det skulle Love jobba så vi åkte hem till Ida och köpte med oss en hel drös godis, sen åt vi middag där och sedan kom Love tillbaka så vi starta en film. Sedan övernatta jag hemma hos ida.

Och nu södag sitter jag här har nyss kommit hem med otvättat hår enormt snuskig och borde hoppa in i duschen.







white







nytt vitt och fint.
Skorna är använda och smutsiga men det är bra.
Skorna fick jag för 75 kronor
Väskan 49 kronor
och ringen 300 nått
helt enkelt as braaaaa.

Idag har jag varit på skolan i en timma sen sluta jag halv 10 sen gick jag och sola och efter det va jag på stan med mor min och gick på synundersökning och fixa nya glasögon AS SNYGGA så dom kommer om 10 dagar typ. Sen gick vi och fika mysmysmys.
Färgathåret har jag också gjort ni får se sen


hej

Jag har inte haft tid, har inte tid nu heller egentligen..
Imorgon kanske
Idag har jag i alla fall ätit middag här hemma med Ida och Emma, sen åkte vi på bodypump det var jobbigt men kulttt, ja så vet ni.
Jag har också kommit hem med ett par nya skor och en väska (tygpåse) ni får möjligtvis se i mooorgon.

070211



Hej på er i husen i mitt rum är det kallt, kan bero på att jag stängt av elementet när jag skulle sova för några dagar sen tydligen, jobbigt.....I era hus då?, jaha varmt jobbigt. 
För övrigt så kände jag mig lite porrig på den där bilden, ja ni vet slänger med håret sådär på sidan tar fram raggarsmilet och blinkar, ohh myy goood.

Idag var jag ledig, jag tänkte åhh skönt då kan jag sola,träna,besöka pillade pelle piller motagningen, städa, göra bild läxan och så. Jag besökte pillade pelle piller motagningen som tog en evighet men tillslut vart jag klar sen fixa jag bilder från helgen men liksom inge mer. Lat jag, ska kanske ta tag i livet någon gång va säger ni daarlings??

Idag fick jag mina betyg i Historia A Relegion A Samhälle A och Psykologi A också, dom såg fina ut faktiskt!, allt är fanimig chillare på gymnasiet och bättre betyg får man för ingenting också, chillidrill assååååå.


i samma bil


Första dagen när vi kom fram gick vi ut och gick, hoppa och stoja.






Vi åkte och köte pizza chips och godis, inget av det blev faktiskt uppätet

Vi gick på secondhand och kom hem glada och 130 kronor fattigare men en hel drös kläder,väskor och skor rikare!



Vi gick ut vare dag i täckbyxor och så och hoppade runt



Självutlösaren var igång mest hela tiden.

Vi duscha för att sedan gå ut och göra annat än hoppa och stoja



Snygga bruttor ska hänga fettth i ytterhogdal vettni. Ja mer får ni inte veta kvällen var konstig den.. Sju somna vi i alla fall, klockan 12 fick vi inte sova längre.

så vi var ganska slitna sista dagen, men självutlösaren fick vara med endå.

Fint väder var det också, vi försökte få lite solsken på oss innan bilresan hem







Och istället för att få solsken och bli fin så blev vi mongolider!.


ida den fina



Jag är hemma, jag har haft det hur bra som helst, eh ja... Bajsamycket bilder har tagits också så det kommer upp.
Imorgon är jag ledig, feeeettthh, grett people.

place to be at

Jag packar, eller ne det gör jag egentligen inte men jag måste börja. Jag måste duscha också för den delen, och städa. Yeye. Yeye är föresten ett ord jag säger ofta, om jag liksom inte bryr mig blir det yeye eller jaja..

I alla fall tar jag ledigt imorgon efter lunch för då åker jag och Ida till ytterhogdal av alla ställen och chilledrillar hos hennes farmor och farfar, jag tror det blir bra!, då kommer man bort från allt, vi får snacka mycket skit och leka som fem åringar i snön igen. Rykterna går till och med att det finns en secondhand butik där, tänk så underbart att leka i en affär i typ 5 timmar,, looovley.


020211

Jag är trött på det här!!!
Jag vill ha sol, jag vill vara brun, jag vill känna mig fin, jag vill ha min prickar i ansiktet, jag vill få mitt solblekta hår, jag vill känna värmen, jag vill ligga på stenstranden med fina vänner och piknik, jag vill springa och göra bomben i vattnet. Jag vill leva!!!


RSS 2.0