100331

Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen!.

Skulle behöva ta en dusch men vet inte om jag ska träna, skulle behöva plugga men är trött, skulle behöva veta om jag ska va med Anton men han har ingen telefon. Ja prima!

Skulle också behöva hitta några kläder jag kan förstöra och fixa lite med tills imorgon, då vi har påskrejs. Klassen vi vinner iår igen va ?;)16 år världens bästa!

♥♥♥Grattis Älskling ♥♥♥
100328?

Anton kommenterar mina finnar hela tiden, kul att när jag lutar mig fram och ska pussa honom så skrattar han och säger att jag har en finne på näsan.

Dag att göra sig klar jag ska åter igen till Anton dock kom ja precis hem därifrån också men men, familjen ska fira stora grabben 2 dagar förtidigt, så han får gått å väl presenten jag hann och springa och köpa igår ( haha ) väl planerat!.

Äh det var det jag ville säga? hmm ja.

Ställ om klockorna

Bryten stortå?

Den är röd/blå gigantisk stor och värker kan liksom inte gå på min fot kul!

100326

Litetrött och ont i huvudet har jag ju ialla fall efter gårdagen.

Klockan 07:15 skulle jag vara nere på skolan med packning till en dag i åre. Vi tjejer som har gått och längtat på att få sitta i becken och sola och fika blev det inte riktigt, inte ens lite solsken kom igenom molnen på himmlen surt:(. Men roligt va det!, Anton hade tävling också så jag fick åka ner och pussas lite (Y).

Klockan 17:15 kom vi hem och 19:00 skulle jag vara på skolan igen för en tjejkväll, hur trött som helst duschar jag och fixar sedan går ner till skolan och går runt där till klockan 12 när jag Ida och Johanna inte orkade mer så vi gick hem för att få sova.
Nej nu ska ett fotbad väntas, en kopp kaffe, frukost och andraavenyn

100323

Anton klagar på min uppdatering men va f*n ett inlägg varje dag är nästan förmycket!. 
  Jag kan ju ta och berätta att jag precis kom hem från gymmet, jises va skönt de va :D, nderbart efter man duschat och är fräch ju nöjdnöjd nöjd.

Jag hade samtal idag också, hade höjt mig i 3 ämnen kanon nu ska det höjas ännu mer.

In love

 Någon av dessa trillar nog ner i min brevlåda nåon dag framöver, som rubriken Im In love.

+ att jag precis fått pussas en massa åhh

100321

Håller på att dö av en sönatack snart tror jag!.

Jag har hittat mina drömmar till klänningar tror jag!!! mumms.  Nu väntas bara skor svårt!.

Jag å Sanna tog världens power kitt idag!, efter att jag legat å solat i ca tre timmar utan resultat förutom de få fräknarn som kommer upp, så satt jag på mig träningskläderna och brillorna och gick ner till stan och träna, hur skönt som helst!. 
                       Just nu väntar jag på att Anton ska tycka det är värt att prata med mig för tydligen är tv:n så mycket bättre?, killar killar Anton!. Bajsboll.


Lite saknar jag de allt!, att springa å jaga en boll..

1003??

Soool!. Jag sitter och pressar ute på baksida, så skönt. Det bränner till och med i ansiktet, det har man ju inte känt på lite så där evigheter?., jag ser inte vad som står på skärmen eftersom det är så ljust men jag får vell hoppas att det går bra haha.

Nej nu ska jag ge mig från datan, och hoppas på att b-friend kommer hem tidigt!.

100318

Nu har jag skrivigt 4 papper recensioner på en bok och varje är 2 sidor alltså har jag 2 att välja mellan men åhh vill inte ha någon av dem, skit och de får inte bli för långa eftersom lärarna inte vill humm.

Jag stack ner med två finfina flickor på gymmet för en gång skull idag, och slängde ig på ett pass som kändes i benen kan jag ju säga, de skakar än.


100317

Jag tuggar på ett gammalt tuggumi som min b-friend har tuggat på för att få lite smak av pussar.
   Ähhh smak av pussar innen i munnen ? aja.
Han har lämnat mig för en vandrig i snön typ.
fräsit.

Jag fick vg på båda svenskanationella hurra för mig, gött gumman, oh ja men jajamensan. Ska vi inte skriva dit ett M framför? (Y).

tuggumit smakar jätte starkt? :(, jag sparar det till lite senare.

Tackoch svejs

100316

Promenera på stan i troligen feber, strumpbyxor i tunnaste laget och den tunnaste jackan man har är kanske inte det smartaste.
Nu är jag en isbit innuti och bör inte duscha för stygnen på ryggen för mycket kul. Ett varmt bad skulle sitta fint men icke bada får jag inte. Jag vill aldrig bada och brukar aldrig bada men nu när vi har bad på skolan jag är kall och vill bada och hade en planerad badkväll hos b-friend så får jag inte bada, bajsdå.

Nationella idag. Fuck är mitt ord!, jag kan inte engelska :(:(, skit då jag orkar inte bry mig.

Nu startar jag mitt letade för klackisar klänningar m.m för avslutning bröllop och student.

Ett par snygga täckisar tilla ner i min brevlåda, får se o mitt fatas går i.
snyggt jaja

100315

Nu är tre stygn gjorda i min rygg (Y). De har sytt i min kropp för första gången i mitt liv. Och en smärtsam spruta gjordes så jag höll på att dö.
Nu måste jag tejpa på min rygg eller ha 30 i solskyddsfaktor hela sommaren och jag får inte bada eller något på 10 dagar heller, kanon jag missar badet på skolan ;).

Nu ska jag bädda min säng och äta lite sen går jag ner till skolan på 3 lektioner med 2 alvedon i mig.


100314

Efter att äntligt få sova två nätter i rad med min snarkande kamrat, som också böjat prata i sömnen,om barn pogram ( Haha ) å borde jag må primaballerina men icke, sjuk som en ja någonting har jag blivigt. Det värker över hela rygg och nacken, min hals känns inge bra och huvudvärkern är ofattbar.

Imorgon får jagsovmorgon för att åka ner till sjukan, och ska ta bort en fläck på min rygg. Det sägs att det gör ont :(. Så är lovet slut med och jag är inte ett dugg utvilad, oskönt.


glatt

Solen finns inte här en jag lever gött endå.

Dagen har vart super, efter en väntan på Ida stack vi ner till stan, en lång promenad som tog närmare två timmar efter att vi gått in i små affärer ( haha).
Middag där, en stor fet sallad med caffe latte till sicken matchning ohja, smaka ljuvligt i alla fall.
Prat om massa minnen och massa skratt, tänk Ida vi möttes för 15 år sedan, sjukligt. 
            Sen droppade mina skor,och mina tår frös nästan svettades faktiskt frächt!, smart med converse i slask väder tycker jag :D!.

Bilder är tagna men får inte in bilderna fån den nya klump mobilen till datan tyvärr.

Ni ska också förstå hur jobbigt det är utan Anton, sju dagar har gått och jag får nästan högst prata i tjugo minuter med honom, imorgon älskling då kommer du hem!.


100311

Att vänta på Ida Olsson medans hon bakar kan nog va det segaste som finns!, kl 11 la hon i första plåten nu är klockan halv två och är tjejen klar än nejnej. Haha

Vi ska promenera ner till staden om hon nu blir färdig, nej jag lär hinna med 3 st till glamourama pogram efter att jag redan hunnit med 5 st.


100310

Igår fick jag äntligen gå en sväng med the olsson, som även fyllde år.

Jag har precis kommit hem från stan med Malin, jag har hittar världens finaste kofta som jag mycket gärna vill att den blir min, med då har jag brar typ 30 kronor kvar efter det köpet och en present ska köpas åt min älskade. Humhum jag får tänka på det där.
 

Kom i alla fall hem med lite små saker, 2 leggins nagelack som jag letat i evigheter en tröja och vax haha (Y). Och en stor fika fick plats i magen :)

Åhh koftan snälla mamma eller pappa jag vet att ni läser?  hihi (a) (hundögon)..

Duktiga Elin glömde också sin plånbok inne på poppel så när jag skulle på bussen hade jag inge plånbok duktigt där, tur att jag har Malin som visste precis  vart jag kunde ha glömt den (Y).100309

Underbara vänn 16 år!Jag är hemma efter 3 muliga dagar av 4 toppen! när man äntligen åker :(.Nu väntas en sköön dusch
100305

Packapackapacka, jag sticker till Krockom och pimplar i 2 dagar? hahaha. Sen drar jag vidare till Åre.
Hoppas på bra väder, fräknar här kommer vi!!.


100304

Skulle på stan och köpa täckbyxor kommer hem med jeans och parfym??, ja det låter som mig det. Fuck jag frår gå byxlös i Åre (y).

Solen är framme my love.

Anton kommer om typ 20 min ?, lovley jaja. Vi lämnar varandra i tio dagar efter det :(, inte lika lovley, istället åker Stina och sin lilla Ali till Thailand i nio dagar, inte alls avundsjuk nejnej...


100302

Jag borde plugga, jo tack jag vet. Jag har 2 prov och två läx/prov framför mig på 2 dagar, härligt!!!.
Men liksom jag fattar inget?.

Grattis också nior no nationella blir kemi, passar mig skit bra!!... eller?.

Jag hr en stor fundering på mitt hjärta!. Varför klippte jag av mitt hår?, jag kommer inte kunna göra något med det till alla fina sommar dagar ju :(. Ja om dom kommer.Glad

100301I’ve just got to let you know, gotta come closer and say

Honey listen, I’m a sucker for love, my heart’s been pounding for you
Come on over, I don’t think I can wait any longer
Let me tell you how I want it, I can’t handle this fever
Just a sucker for love, baby, and you better believe it

RSS 2.0