31/03

Ajjjj jag har ont i nacken!!.
Har suttit med datorn och so boken framför mig nu i timmar!!. Och kommer ingen stans eller jo.
Fick reda på idag att so:n skulle vara klar redan på tisdag:O Faaan hur ska jag hinna?. Konfermation imorgon och restan av dagara träning? skit. Blev att gå hem och plugga på som fan. Men jag har inte kommit längre för det!. Har gjort klart ett papper nu. Eller nästan har slarv skrivigt lite kort men inte klart på långa vägar!. Och så ska man ju skriva om piss Östersund :s Men hur mycket finns det på internett om Östersund då ?. INGENTING. Åhh så iretersamt!. Tänk om jag endå kunde få flytta till det bästa av hela Sverige gissa vad det är ni? GÖTEBORG såklart :). Tänk och få bo där och bara gå ut och höra den härliga dialekten och bara njuta. Åh vad jag längtar tills jag får flytta haha. Fast då lär det ju bli Sundsvall eftersom jag inte kommer våga flytta längre bort x).

I alla fall så tog alla tjejer i klassen med dig fika och bjöd varandra på en timme vi ska ha som ska hjälpa att tänka om på tillexempel negativa tankar m.m. Det var sista dagen vi hade det idag så hade lite extra mysigt. Tog massa bilder men orkar inte lägga in dom just nu. Jag kommer väl inte få heller eftersom alla sitter och äter och tror ingen vill ha bilder på sig nä dom gör det haha.

Nu ska jag vila huvudet lite och sen återgå till pluggandet igen. Juste jag måste plugga engelska med skit!. Och no fast det har jag lite mer tid med så det får vänta lite :).

30/03

Halloj.

Shemat var fullt igår. Klev upp vid 10 och var super trött sen lördagen. I alla fall vid halv 12 far jag till ishallen med Frida. Jobbar i fiket i 3 timmar och sen skjutsar mamma mig fort hem så jag får slänga i mig mat och precis när jag ätit klart kommer Sanna och hämtar mig. Vi åker upp dit vi skulle jobba och har genomgång i 2timmar och säljer lotter innan det börjar :O.
            Onödigt i alla fall så var det första gångan jag var på bil bingo så jag fattade ingentingn. Jag blev skit skraj när hon sa att man var tvungen att vara snabb på dom här högtaalar grejerna man skulle prata i sen gå snabbt till den som hade bingo och säga alla siffrer högt i den där grejen!.
                   Jag som är kass på siffror. Menmen.
Det kom skit mycket folk så jag blev bara nervösare och nervösare. När det väl börja så satt jag där inne helt själv med massa folk som jag skulle gå till om dom fick bingo. För sanna var ute vid bilarna. Tur för mig att dom som spela var super snälla och fick inte bingo så ofta haha x).

Jag tror jag nog ska gå på bino någon gång med Sanna hah ;). Högsta pris nu var 8000 det tackar jag inte nej till på bara en kväll ;).
Kl 9 var jag hemma och sjukt trött.



Vakna och ville absolut inte gå på skolan hade redan sovit en kvart för mycket och inga kläder hade jag lagt fram så mitt humör var inte det bästa!. Men går upp endå hittar någonting att he på mig och sminkar mig snabbt och tar lite fil och flingor sen är jag påväg till skolan. Onödig dag igen bara 3 timmar.

Fick i alla fall tillbaka mitt fysik prov VG :D glad. Fast kunde alltid varit bättre!.
Nu sitter jag här igen med ett no hem prov som jg inte börjat på än det ska vara typ 10-20 sidor och man får inte skriva på datan HJÄLP :O.
Usch. Så har jag ett nästab lika i so :(. Skit.

Kenny Starfight/Ställ klockan

Bion var riktigt rolig ;). Det blev kenny starfighter haha :D. Stämningen gjorde det nog bäst ;).
Trodde först det skulle bara vara små barn där men inte det ;).
Själv tycker jag bara att björn borde vart med lite mer och att det var lite minde pangpang.


bid google

Staden var proppfull av fulla mäniskor haha. Jag som inte visste att det bodde så många i östersund. Hah närå.
I alla fall så när vi kommer till busstorget så ser vi tanten som åkt samma buss som oss dit vi tyckte redan då han såg konstig ut först hade hon pratat med han som körde as länge. Sen hade hon svarta långa skinnbyxor och en lång svart kappa. I alla fall står hon där och skriker I WILL KILL YOU ALL I DONT CARE, CALL THE POLICE. Sen går hon över gatan mot oss och folk går åt sidan. Sen skrikor hon att hon ska döda oss flera gånger och gårfram och slår en tjej i ryggen och går mot oss som stog på sidan så alla gick iväg. Sen kom bussen och polisen och tog henne. Läskigt vare haha.

Glömm inte att ställa om klockan nu!. Men mitt probem är att jag inte vet om den ska ställas fram eller bak hah hjälp?.

bild google


Imorgon ska jag jobba hela dagen först ishallen med frida sen bildbingo med sanna för fotbollen. Jobbit och jag kommer skämma ut mig:(. Så nu ska jag ta och lägga mig ha det bra

Puss


28/03

Godmorgon.

Min natt var ju någolunda jobbig!.
Kom hem från Fredrik vid typ halv 1 kanske?. Vi hade haft super trevigt och kollat på någon film mirros hette den typ, och några hade tydligen sagt att den var bra. Vilket jag inte tyckte eller jo den var ganska bra men inte särskilt läskig. Mer äklig.
I alla fall när jag går och lägger mig somnar jag direkt och sen tror jag att jag drömmer eller något det kändes riktigt konstigt i alla fall sen efter ett tag märker jag att det är min mobil som ringer. Happ svarar och fattar inte meningen med att ringa när jag sover^^. Pratar typ 10 sek sen lägger på efter någon minut när jag typ somnat igen ringer det. Svarar och det var ingen mening med det. Sen lägger jag på och stänger av ljudet. Efter ett tag vaknar jag av att det vibbrerar på bordet. Men tror jag inte svara nå mer^^.


Bild google


Snart tror jag att jag ska träna. Antagligen i gymmet eller går jag ut och springer.

Ikväll kanske det blir bio med får se. Kanske skriver nå mer idag om jag känner för det.

Puss

27/03

Halloj.

Jag kom precis hem från stan med Frida. Hitta en bikini och 2 par örhängen och såå jäkla mycket mer men jag försöker ju spara pengar till någonting ^^. 
Det var riktigt mycket folk man kännde på stan med, trevligt ;) . 
Nu måste jag ta något att äta har bara drukigt en kaffe sen lunschen på skolan som bestog av en kort kött sak och lite mos^^. 

 
Trosa warp 149kr
Överdel warp 149kr


suddig bild!.

Båda från glitter
små lila 27 kr
stora lila 33 kr

Ikväll ska jag nog ut med oskar,frida och fredrik kanske blir någon mer får se :)
Va ska ni göra ikväll?

Puss

Lägg märke till stadium

En affär jag inte ofta köper kläder på är Stadium. Eller visst jackor och sport kläder hittar man alltid där. Men jag gick in nu på deras hemsida och hitta faktiskt mycket fina saker.



Dom rutiga skorna är skit tuffa enligt mig dom tacker jag inte nej till :D.
Och dom har grymt mycket snygga bikinisar. Här ser ni 2 av mina favoriter. Melinda hade  ena av dom idag på badet och jag blev kär i den!!. Kanske åker ner på stan imorgon och kollar om jag hittar någon bra :).Eftersom alla kör på h&m bikinisarna typ så kommer alla gå runt i samma så då ska ja försöka hitt någon kanske inte alla hittar (a).
Adidas tröjorna är älskade av alla!. Synd bara att jag inte var pojken med guld byxorna!.

26/03

Bara jag som blir otroligt trött när jag har varit på badhuset?.

Jag ä i alla fall riktigt trött nu, helt slut.
 Jag förstår inte planeringen med bad på skolan. Man ska ta si till badet och hem på 60 min är det tänkt. Men som tur har vi lunsch efter men man måste endå skynda.
Hela mina öron känns i alla fall som dom är full med vatten. Jag förstår inte stannar vattnet i hjärnan ?. Haha det är äkligt i alla fall.
Nu längtar jag ialla fall riktigt mycket till sommaren. Jag som blir hel vit på sommaren är det inte så kul för och gå runt med bikini på badet direkt haha. Och så kommer dom andra som föddes med jävla brun pigment varför måste jag va extrem svenne?. Usch.

Juste igår när jag åt ett äpple svullna läppen upp och det börja klia i halsen så skulle inte förvåna mig om jag inte börjar tåla det med.

Har träning ikväll men vet inte om jag ska dit är så trött och så måste jag plugga.

Imorgon kommer en så kallad "överlevare" på skolan och ska ha föreläsning för 8 or och 9 or.  Om typ kriget för mångamånga år sen. Får se hur det blir men jag tycker det är ganska intresant så :).

Ha de bra


25/03

Kanske hinner med ett snabbt inlägg.
Jag har ett sår i näsan eller en finne? Ajjj säger jag bara bara jag råkar ta på näsan gör det ont :O. Jag får alltid finnar eller så på dom mest konstigaste ställena!!. Andra får i ansiktet jag får på armbågar,knän i näsan eller någon annan konstigt ställe. Fan varför finns finnar? :O Usch hatare!!!.

Ialla fall har jag vart på fotbolls träning idag. Hann faktiskt med den för en gångsskull.
Ni ska bara veta hur mycket jag har i skolan :O.
-No hemma prov. Typ 7 frågor och alla frågor ska vara mins en sida typ.
- So plugg till prov. Vet inte ens va provet är om o föresten komunen åså.
- Engelska fick idag och ska ha imorgon :O.
- Sv skrivning om kärlek. Minst 2 sidor.

åhh jag dör :(.
Nu ska jag pugga


Hoppas ni har det bra i alla fall.

Ja just ja jag har ju ny design eller min gammla men ändrat färg m.m men det är bara en prov till jag får till någon ny eller om någon vill hjälpa mig (a).

24/03

Halloj

Dagen har varit full bokad.
-Skola, den "nya" mobilen ringer inte alarmet på så jag kommer 5-10 min försent till skolan.
-Tandläkaren
- Åkte runt till cykel affärer och titta på cyklar. Hitta en som jag vill ha.
- Åkte till gymmet och träna.
- Åkte till mormor som nyss har vart på sjukhuset och tagit bort massa vätska ur knät.
- Duscha.

Så ja den gick snabbt. Tandläkaren gick bra behöver inte gå dit till special tandäkaren längre nu, utan bara vanliga tandläkarna nu ;). Om det inte händer något med tråden i munnen såklat. Jag fick ialla fall hem en mall på hur mina tänder såg ut förut haha super gulliga^^ ne inte så :).

Träningen gick super :). Förutom att n känns mina armar som spagetti huh.

Nu ska jag ta och läsa lite ur boken alla 8:or på min skola ska läsa som bara handlar om en kille som tänder på en tjejs "hull". Ne men typ hela boken handlar om sex och bilar han tar bensin ut och spränger.



23/03-09

Hemma!.
Konfermationen var väl som väntat. Roligt när vi hadeledigt och såder under tiden vi jobba som var helatiden då typ.
Kom dit på Fredagen vig kanske 6 tiden?. Packa in i rumen och åt middag. Jag malin frida och simona fick samma rum som vi hade förut ;). Äve fast stället inte är så mysigt.
Sen gjorde vi inte så mycket. På kvällen omgicks alla och hade kul. Spela spel och kort villka är bäst då?. Jo jag och Oskar;). Ingen vann mot oss hih.
Lördagen var det skit fint väder så va te och åkte pulka och gick åså sen hade massa gudstjänster då.
Eftersom man skulle lägga sig kl 12 och ingen var trött så försökte jag och frida smyga ut till ett annat rum vilken gick bra förutom våran gnekande dörr och mitt huvud som slår in i alla möbler haha.
Söndagen va skit seg jag ville bara hem och allt va fel menmen. När vi äntligen kom hem till stora odensala ska skulle vi sitta i kyrkan i 2 timmar typ bläää.

Vill påpeka att gammla tanter som just kommit in i pension kan inte göra vad dom vill!!!.
Det va någon surtant på det stället där vi sov och på frukosten kommer hon och alla står i kö så går hon förbi alla och puttar undan mig och den jag stog bakom och tar en macka en går ut sen när ag kommit fram till smöret kommer hon igen å puttar unden mig och tar smör.

elin -men hallå?
surtant - (sur röst) men jag tror det inte skadar om jag går före dig smöret kommer nog finnas kvar
elin- man kan ju säga ursäkta får jag komma in och ta lite smör?
surtant- bara går
 
åhhh blir så jävla irriterad!!!!!!.

Idag är jag riktigt trött och har ont i magen :/. Menmen.

Imogron ska jag till tandläkaren igen :O jobbit, fast dom är inte så farliga endå. Tror dom ska kolla hur mina tänder ser ut . Och ståltråden jag har i munnen.


Juste min mobil är typ nästan paj :(. Det går inte att trycka på 2 av knapparna.

Hade den i en handduk i badrumet undertiden jag duscha och när jag var klar skulle jag ta handduken och glömmt att jag hade den där så bara drar i handduken så mobilden längs in i duschen och kranen stå på en jag slänger mig efter den och panik och tror den är vattenskadad men inte det. Utan 2 knappar går typ sönder ist :(. Typiskt,









Puss


konfermation

Halloj nu far jag på konfermations läger så ni kommer inte höra från mig tills på söndag/måndag och
då kommer det bilder ;)


19/03

Förlåt att ag har skitit i att svarat på kommentaret och varit borta länge nu. Men det är skit mycket i skolan!!.

Igår hade jag konfermation vi prata om lägret i helgen och så. Sen satt jag och plugga hela dagen.

Nu har jag precis kommit hem från ica ;). Jag och Frida köpte naturgodis och dricka till imorgon när vi far till någon stans på konfermation :). Ganska roligt förutom alla gånger vi ska sitta och prata om gud å de x).
Hade prov idag på no:n skrev alla frågor förutom 2-3 på MVG nivån men nog några andra som är fel men får hoppas att det gick bra :) Håll tummarna för min skull ? (a).
Var på konsert med skolan idag, något musik gymnasium tror jag. Faktiskt bra ;). Förutom dom som stog och presentera söög!.
Snart ska jag ner på träningen som jag egentligen inte vill menmen jag måste hänga med lite där med :/.
Typ konstigt nu men jaja.

Just nu håller jag på att packa för tre saker.
Idrott på skolan
Konfermationsläger
och fotbolls träning ikväll.



Puss

17/03

Halloj.

Jag har äntligen fått tid hos frissan för färgning :D. yippi. 
Men gissa vad ??. Det fanns inte en jäkla tid föra typ 21 april :O. Det är ju en hel månad dit. Va fan!. Jaja då får jag väl gå runt men mitt fula gråa hår :(. Åhh det är alltid fullt där jag vill klippa mig och aldrig att jag går till någon annan haha. Menmen då kanske jag har inte lika stor utväxt till sommaren ;). Måste tänka posetivt.
Tror jag inte ska klippa mig eftersom jag vill att mitt hår skaa växa!!!!. Men segt går det :(.

I alla fall så hade jag SO redovisningen idag. Det gick ganska bra tror jag nu måste jag bara plugga som en idiot till No:n. Bajs jag gillar inte no :(. Helt onödigt och ointresant haha.

Jag kanske ska ut och träna idag igen men får se om jag inte ska bara plugga och så har jag ju träningsvärk i rumpan haha. Men det är bra :).

16/03-09

Förlåt att jag är kass på att skriva men jag har inte haft lusten.
Gårdagen låg jg ju som sakt ute och sola sen tränade jag i gymet och bara tog det lngt efter det. Jag fixade klart min jacka tror jag fast den är lite sne tror jag haha. Ska nog be min mamma om hjälp för det. Eftersom jag ite her ett huvud i ryggen för att se om den är sne där bak ^^.

Idag var det kort dag på skolan så gick hem och åt mat hemma ist för vi sluta innan lunch sen gick jag och träna elin goes hurtig. Haha riktigt jobbit men det är ju i alla fall en början :).
Ikväll måste jag plugga till so redovisningen som är imorgon och NO provet som är på torsdag :(.

I alla fall har jag ju lovat bilder sen lördags så här kommer dom.



 

Höga shorts gina

Vit tröja gina
Fläta glitter





Födelsebarnet i centrum.

Puss


15/03-09

Godmorgon alla!.

Jag ligger med en kaffe ute på min baksida och solar :D. Det är underbart väder. Gäller att sola på nu så men kanske blir lite brun i sommar haha. Även fast jag inte ser vad jag skriver nästan för det är för ljust ute såbilden bara speglas på mig men men får hoppas att det blir bra!.

Gårdagen var trevlig :). Kul att vara alla igen: Bara att melodifestivalen var SKANDAL. Eller visst hon som vann är väl bra men enligt mig inge slager musik och jag är inte för opera så mycket. Men men alla vart skit sura hemma hos sara typ haha. Bilder kommer nog in senare för jag har inte min data nu. Och så ska ju Malin och Jonna skicka bilder tycker jag :).
Jag tror det kanske kan komma upp en vidio med men de får vi se ;).

Ne nu ska jag fortsätta min stekning och sen tror jag nog jag ska gymma här hemma i vårat gym :).

Ha det bäst
Puss

14/03-09

Godmorgon sött folk.

Gårdagan var jag värsta sy fixarn eller något haha. Stickade på min mössa som jag gör på skolan men tråden tog slut så kan inte göra något mer haha. Och försökte sy upp min jacka men det är nästan omöjligt.
Det är blixt lås hela vägen ner så man kan ju inte klippa av den precis så jag fick liksom vika upp den, så det är lite krongligt att få av sig den haha. Sen sydde jag snett med men det får fixas någon dag. Jag har endå inte tänkt att ha den just nu.
Men om ni har tips så hjälp mig tycker jag :),

Ikväll blir det alla tjejer hos Sara. Men jag vet ingenting
När ska jag komma?

Vad ska jag ha på mig?

Blir det middag där?

Hur ska jag fixa mig?

Haha ja jag får ta och ta reda om dom sakerna men ingen vet. x). Det får bli ett samtal till Sara tror jag.

Lovar att ta några bilder ikväll och det kanske blir ett inlägg innan jag drar med min outfit och det om ni vill ? :)


Det får bli en bild på mig som brunett med tandställning idag hah;).  1 år sen snart ;)


Nu ska jag ta och försöka fixa malins header på hennes blogg ;).

Fredag den 13

Dagen känns bara sur och jag vill inte göra någonting!!.

Usch jag är inte på bra humör känner mig bara nere.

Mötet idgår fick mig och känna lite mer sug för fotbollen faktiskt. Den 29 mars ska jag och Sanna jobba på bil bingo haha. Jag kommer skämma ut mig totalt.

Ialla fall sitter jag här och stickar x). Eftersom jag ligger lite efter i slöjden så tog jag med den hem ;).
Tänkte gå ut och sätta mig ute och sola och sticka och precis när jag ska he på mig skorna kommer min pappa in och säger att vädret blev sämre, Fan det gjorde ju inte dagen bättre!!.

Fick veta idag efter skolan med att Sara skulle ha sitt "kalas", Imorgon. Jag som är ett planerings freak är det bra jobbit för när det kommer så plötsligt. Men men. I alla fall åkte alla andra ner och köpte någon present men jag stanna hemma så ger jag dem  pengar sen för det dom köper åt mig till henne haha. För jag är helt slut nu och inte på det bästa humöret och då känner ag inte för att springa runt på stan och vara sur.
Får hoppas på att jag känner mig lite bättre imorgon då.
Inte nog med det jag har ju ingenting och ha på mig imorgon då !. Skit på allt.

Nu ska jag ta och fortsätta med stickningen och kanske fixa min vårjacka som är för lång så jag ska  ta och se om jag kan göra något åt det.

Puss

12/03-09

Holla!.

Jag har skit ont i ryggen :(. Åkte skidor idg på idrotten och kännde bara hur det börja värka nere på vänster sida. Så varje gång jag sträckte på mig knäcker det :(. Aja jag får ta och be om masage och smörja in mig. Åkte ju i alla fall till VG ;). Huh.
Hade engeska redovisniing idag som jag inte var berädd på :O. Så jag läste ju av mitt papper helt. Bra elin super bra. "inte". Menmen mitt fel.
Vi fick sluta en timma tidager sån skollan men ;). Eftersom läraren skulle på nått möte tror jag. Härligt fast jag har ju endå suttit och pluggad enda sen jag kom hem så haha. Och mer ska det bli. Känns ju ialla fall bra när man kan det och sätter sig och gör provet, det är det som räknas ;).

Nu ska jag ta å äta sen åker jag till fotbolls möte. Känns lite skumt och  komma på mötet när jag inte på träningarna men jag må ju visa upp mig ibland haha. Vi ska typ prata om planerna till sommar GOTHIA :D.

Ha det bäst
Puss

11/03-09

Halloj

Jag kom precis hem från backen. På 5 timmar har jag inte åkt ett enda åk haha.
Frida och jag kommer dit och det första vi gör är att gå upp för backen och lägger oss och solar eftersom solen lyste idag, riktigt härligt så där låg vi länge och njöt. Resultatet blev fullt men fräknar i ansiktet haha. Gulligt. Min jacka är skit bra att åka ner för en backe på haha. Man bara flög fram på den xD.
När vi satt där i backen blev det självklart snöbolls krig och allt möjligt så mina fötter har förfrysigt sig. När jag skulle resa mig och gå ner för backen efter några timmar kännde jag inte fötterna nästan :O. Så det gick knappt och gå. Om min rumpa är förfrysen med :O.

Jag har en grön tunga. Hel grön. Köpte ju en powerade som var grön igår typ kiwi melon ganska gå faktiskt haha men min tunga blev i alla fall het grön.

Vet inte om jag ska på träning ikväll, men jag måste typ plugga!.




Må ju säga att dom är ganska duktiga.


Jag kom på en sak. Idag när jag åt min kexchoklad stog det på baksidan va med och tävla om blablabla och du kan vinna blablabla, sista tiden att anmäla sig eller något är innan nyårsafton 2008. 
NYÅRSAFTON 2008 ? :O. Jaha jag som var och köpte den igår :O
 Trycker dom aldrig nytt eller köper inte ica in nytt ? :O.


Puss


10/03-09

Halloj

Jag har preis kommit hem från ica haha. Gick hem efter skolan och vänta på Frida för vi skulle gå till ica och köpa dricka m.m till imorgon när vi ska till gb(skidbacke). Och åka.

Vilket jag inte har någon större lust med :(.

I alla fall när vi gick till ica så ska jag gå över vägen och subblar till och her upp armarna som man gör och slår till Frida mitt på näsan haha x). Så var det en bil som såg allt och tuta haha x).

Påvägen hem ska jag visa mina rum röreser och så efter ett tag när jag stått så länge så kommer det en bakom haha x). Kanske inte ver så roligt fast just då så x).


Nu måste jag ta och plugga lite..


Ge mig musik förslag? :)


08/03-09

Bilder sen veckan kommer nu men bara dom från min kamera Malins bilder kommer nog senare ;).



bra väder?

elin hittar ett par skider.( Lägg märke till att jag inte har pjäxor ^^)

resultatet blev svårt att hålla blansen ^^. Ser ut som jag håller i 2 ringar.

Tjeerna påväg till after skii. Alla är rosa fast inte jag då.


Nä kanske kommer mer bilder sen.

Jag har ifall sytt in 2 par jeans idag haha ;). Nu ska jag ta och planera skoldagen imorgon och plugga lite :(.


Storsjöyran

Jag är tidigt ute och kollar yrans artister, och det ser riktigt bra ut får jag säga :D. Jag som sa att inget skulle klå förra årets när Lars var och miss li m.m <3. Synd bara att jag tror ingan av dom kommer iår :(. 
I alla fall är storsjöyran det bästa med att bo i östersund tror jag haha. Kommer folk från alla håll och kanter och skit bra artister så det är någonting jag rekomenderar att sätta på listan till sommaren :).

I år har dom fått tag på några redan bla Erik hassle som är en av min favouritar och amy mcdonald, Thåström,Takida, Sarah hotnights, Hello saferide. Det är bara några av dom alla. Tog bara några jag vet villka det är ;).



Hemma

Hej alla :D.

Jag är hemma!. Jag vet en dag för tidigt skulle ha åkt igår egentligen men då behövde vi lämmna stugan redan vid 9 så åkte nu istället :).

Vi har haft det super mysigt!. Fast vädret har varit rent uselt :(. Blåsigt och svin kallt. Men det duger :). Man ska inte klaga för mycket haha. Får hoppas att det blir bättre när det är påsk lov då jag nog far till åre ;).
Vi har vart på after ski 2 kväller ena dagen va det marmelad orkestern o a marmelan säg o a marmelad haha ;).  Sen var det ett kill gäng som va skit grym nå yngre killar i min ålder typ ;). Snygga oh.
Bada bastu har vi med och rullat oss i snön KALLT haha.

Har inte tagit så mycket bilder men det kommer nog några sen ;)
Om ni vill se såklar ??.

Min bror har precis lagat mat åt mig och honnom super gott kött men pommpa. Haha han är riktig duktig faktiskt!.

Nu ska jag ta å lägga mig i soffan ett tag och sen kanske packa upp alla min väskor någon gång.
puss

03/02-09

Hej alla kommentars sura!!.

Guu jag brukar ha flera kommenterer när jag loggar in men nu hade jag typ 3 st va händer? :O. Lika mycket folk som läser min blogg men ingen som kommenterar :(. Så nu tycker jag ni ska göra det (a). Eftersom min dag blir mycket roligare då :D. Ge mig typ tips om va ni tycker jag ska skriva om så ska jag försöka :D.

I alla fall försöker jag börja paccka lite nu. Det kommer bli sjukt mycket som ska med :O.
Men jag ä lite små sur med. Jag har inga bra täckbyxor :(.
Dom enda bra är min pappas haha. Och dom lär jag ju inte få ta med :( surt. Mina vill jag inte ha för dom är skit stora.

Ser nästan lite ut men det är skit mycket egentligen  x)


Puss

Säg va ni tycker jag ska skriva om eller skriva mer om ? :)

22:56

Halloj.

Det går inte att svara på kommentarer typ??. Alltid något som är fel här skit!.

I alla fall har jag mått helt okej idag :). Bara ite yr och så när jag resermig upp och ingen lust att äta någontin. Men det är bara bra det. Jag kanske ska börja bi sjuk lite oftare haha. Ne fy.

Såg nyss en skräckis på tvn men mins inte va den heter men skit samma. I alla fall lär jag väl inte kunna sova inatt bara för det! Hah typiskt mig nu kommer jag ha mardrömmar eller någonting.
 
Jag tror jag ska ta å smeta på mig lite fejk brun snart huhu ;). Brukar ju bli såå sexit om man får sånna där linjer å allt mums de gillar vi ;). Haha ne jag ska försöka göra så det inte blir några sånna jag har ju lyckas någon gång i alla fall!. Men armarna och händerna är värst!.

Jag har inte börjat packa än :O. Så det får jag väl göra hela mogondagen haha^^ Kommer glömma någonting det gör jag alltid.


Gillar mitt lilla krull hahaha^^ affro hej.

02/03-09

Halloj.

Gårdagen sööög.
Jag åkte ner på hockey som va sagt fast jag mådde dåligt, i alla fall kom frida Frida så jag hade sällskap. Matchen var spännande det blev förlägning och sen straffar. Men tyvär vann andra laget på  1 mål =/, synd.
Kom hem och mådde änu mer illa så jag och min pappa gick ut och gick ett tag. När jag kom in känner jag hur jag knapp kan andas så får ta astmamedecin men det hjälper inte så efter ett tag går jag på toan och spyr som bara den. Usch :(.
Så min kväll blev att sitta på golvet på toan och spy. Sen gick jag och la mig vid typ 7-8 tiden och vakna flera gånger inatt men inge mer spya ialla fall. Är bara skit trött nu.

Det var ju tänkt att jag skulle åka imorgon men min mamma är snäll att skjutsa dit mig istället på onsdag så jag inte smittar Malin och hennes familj, så mår jag troligen mycket bättre då och kan åka mycket mer i backen ;).

Puss

Ny månad

Ny månad mer att göra!.

Jag måste börja packa för skid veckan med Malin. Åker till vemdalen på tisdag och har ingen aning när jag kommer hem haha. Men jag vet inte vad jag ska ta med mig heller :O. Jag som borde vara bra på sånna här grejer. Men jag hatar att packa!!!!. Man tar bara med sig fel saker ju!.
Men aja. Kommer bli sjukt mycket jag tar med. Tar sån jäkla pats med skidor å sånt ju. + att jag kanske ska ta med både slalom skider och längd. Aja nu ska jag ta och vila lite innan jag åker på hockey, Mår inge bra typ:/.


När jag kommer hem måste jag ta och börja packa åså, Ladda kamera, ipod m.m. :).


Haha jag "gillar" att jag blundar^^.

Puss

RSS 2.0