hej

Storsjöcupen är igång. Massvis med folk är här och jag älaskr det haha :D..

Dagen blev klockren förutom förstörd på kvällen.
Skola på morgonen sen kommer jag hem och åker direkt iväg till "stranden" där Ida,Sanna,Malin,Frida,Sofie och Matilda är och senare Märta å Elin. Klockrent.

Sen bestämer vi att hitta på något å kolla alla som kommit vilket blev riktigt lyckat haha :D. 

Skola imorgon sen stan å fotboll med sofia m.m.

Puss 

Bilder Lördag

Helgen har var helt perfekt :D.

Gårdagen var grym natt bad picknick middag men vänner kan det låta bättre?.

Skola imorgon buuu. Sen storsjöcupen ;)


27/6

Nu är jag fixad och klar för middag hemma hos Sanna. Eller fixad ful känner jag mig men skit samma.

Gårdagen efter badningen var mys pys billder nedanför!.bilden på mig bjuder jag allt på.


Bye

26/6

Underbar dag.

Skola sen cykla jag hem fick också reda på att jag har cyklat mer än 7 km varje dag i veckan toppen haha :D..
Efter skolan åkte jag Idag,Sanna & Sofie ner till sjön som planerat. Legat där sen 1 till 5 yey.
 En massa dopp och vattenkrig. Haha. Hoppas inte Tobias mobil gick sönder??.Aja han börja så honoms fel (a)
Sönder bränd är jag med eftersom jag redan bränt ryggen ska jag inte sola den nu så solar jag bara fram vilket gav resultat av solexem bubblor knall röd & kliar..Perfekt jag smörjde mig till och med grad 30 :O. 
Aja ska man va solbränd får man lida pin. Hahah 

Nu väntas en god grillad middag en skön dusch och senare utgång tror jag :).

Och R.I.P Till Michael Jackson
Varför känner man sorg fast men inte känner personen?. Men det gör jag åt alla jag grinar å alla som dör. Inte för jag grinar nu men.
Kända personer dör inte!. Dom kan inte göra det man är liksom uppväxt med dom :O. Tänk när vi är död vilka som är kända då, det går liksom inte..


09/6

VÄDRET. Helt underbart.
Kanske därför jag inte skrivigt.

Idag har jag i alla fall solat,solat,solat och skola & tränat.
Har fått lite färg på mig men mer ska det bli!!.
Ja jag tog mig faktiskt å tränade med så nu har jag ont i min rumpa.

Ja och igår fick jag mig en mobil med :D. Det behövdes, inte för jag lärt mig den än haha.
Här är den i alla fall

Sony Ericsson G900

22/6

Stress dag.

Kl vart i 9 sitten en hel drös med ungar utanför öppningen till skolan och vänta för att få komma in, tur att jag hade Sanna med mig haha :D. Vi går in alla kollar på varandra å men får gå och sätta sig på stolar i en sal där dom ropar upp en vad man ska ha. Går till sina klass rum och jobbar haha men inte direkt vanlig skola man får göra vad man vill i alla fall första dagen. Har en halvtimma rast av 3 timmar så det är bra.
När jag sluta vid 12 skyndar jag mig in på stan för att möta upp Frida,Sara och Malin,vi skulle hinna köpa något  till Sanna.
När klockan är 20 över ett skyndar jag mig upp till bussen för att ta den hem och en då går precis min buss faan. Så får sitta i en kvart på en ny stressad som f*n för klockan 2 ska jag vara hos Sanna i torvalla och ska hinna byta om. När jag kommer fram hem så slänger jag av mig kläderna och fixar mig lite och sen är jag iväg för att träffa tjejerna igen.

Nu är jag slut haha.


21/6

Tjabba tjena hallå.

Underbart väder :D. Trodde inte solen skulle komma upp något i sommar men idag har jag banne mig legat å sola hela dagen :D. Tills Frida undra om jag skulle på picknick med henne å Sara ;). Haha klart jag ville så på med kjol linne och gladiatorskor brillor och inte frysa för första gången sen blev det en trevlig picknick och massa prat.

Efter det åkte jag till morbror och kusinernas nya hur och kolla men fanns inte så mycket och kolla på eftersom ingenting var klar än så det låg brädor å spikar överallt haha (y).

Just nu sitter jag med en inpackning och Sanna rinde nyss och fråga hur vi skulle ta oss till skolan imorgon. Hennes förslag var att vi skulle åka moppe men jag har ingen hur ska det gå till då?, sen skulle jag tydligen fråga någon av pojkarna om jag fick låna deras hjälm men ne tack haha. Vågar inte åka men hon som fick moppen idag typ haha.
då kom hon med ett nytt förslag å det var att jag ska cykla efter henne när hon åker moppe hahaha. Hur töntit kommer inte det se ut då ? xD. Menmen jag får väll göra det då.

Ja och midsommar i järpen var mycket lyckad. Första gången det var tejer med så man kunde ha några att vara med haha. Och så kom Marika som jag inte träffat på 1 år sen vi var i turkiet tsm :). Sov där och kom hem igår.

Bilder kommer senare från allt!


Gattis till Sanna saknar dig <3<3


Sommarens bild nr1*-

Imorgon drar jag iväg till Järpen.
Så skriver nu istället, får se om vi blir där över natten eller åker hem. (fam och jag). Min bror har feber idag så.
Kläderna är nog bestämda. Det blir troligen nya kjolen linne thigs converse eller gladiator och cardigan. + ombyte till kvällen om vi sover där såklart. Får se om några jag känner är där eller om alla fart iväg.


potatiselin.

Byebye

sommarlov blir skola

Klart för sommarskola för min del...

Villket är super bra egentligen men gud så jobbit. Men jag gör faktiskt nästan allt för att komma in på ett någolunda bra gymnasium...
Sommarskolan ska vara 3 veckor men för min del blir det 2 veckor. Det lär gå bra. Det är bra tider 9 till 12, eftersom jag sover till 1 på dagarna så tjänar jag ju bara på det och der ser ju ut som det ska vara skit väder hela sommaren här i norrland så skitsamma. Ingen utlandsresa ser det ut som det blir heller :(.
Men sånt är livet.


on-to

Tjabba tjena.

Jag är helt slut sen gårdagen.
Bestämt att jag skulle vara barnvakt åt 2 av min kära kusiner. I alla fall var morbror snäll så han lämmna över Sanna hos mormor på morgonen så jag skulle få sova ut för hela dagen haha. Elias var på kollo så han skulle hämtas vid 4.
Vid 12-1 gick jag till mormor så vi åt där sen fick jag gå hem med Sanna. Som tur skulle min bror hjälpa till med haha så han fick gå och hämta Elias. Efter en hel dag hoppande,springande å skirikande var jag helt slut.
När klockan var halv 11 kom deras föräldrar och hämta dom, så då tog jag ett varmt bad med asikskmask å inpackning.

Ljuvligt haha.

Idag vet jag inte va som blir av. Mäst legat hela dagen å sovigt så kanske blir så hel dagen ?. Måste ändå upp tidigt för morgondagen. Ska iväg till järpen å fira midsommar.

njutJag har hittar världens härligaste låt.
Lyssna å njut.


Nu ska jag ut
ha de gött

16/6

Halloj.

Elin är super trött efter en dag på stan, oskönaste skorna man kan ha med var på fötterna. Så nu är mina naglar ömma och aj.
Hade i alla fall mycket trevligt med Malin solen börjar smyga sig fram mychet härlig känsla :D. Fast det sägs att den ska smyga bort igen imorgon ?:(. Inget jag ser fram imot.
Jag tror nog hela östersunds befolkning var på stan idag, och norskar gud så många norskar haha. Inget som skadar mig inte (a). Trevliga var dom med ännu bättre :D.
Lite shopping blev det med.
Cardigan. √
kjol. √
linne. √
strumpbyxor x2. √


Snabb slarv med bilden


15/6

Äntligen!. Äntligen har solen tittat fram, fast då bakom molnen för det mesta och vinden får nästan till och med ner mig på marken. Då kan man säga att det är starka vindar. "fniss".

Hade bestämt med mamma att jag inte skulle sova bort hela dagen igen. Så ställde klockan men inte gjorde det något bättre den ringer men jag ligger kvar i 2 timmar till. Fan det är det ja kommer lägga mest tid på att göra på lovet ju. Ne första veckan får man faktiskt sova mycket.
Men då tyckte jag ju att det var konstigt att hon inte komin å sa att jag skulle upp. Så jag går upp vid halv 1 och går ner så får jag veta att mamma och pappa hade åkt till akuten.  Va?. Ja mamma kunde knappt andas nä hon vakna så dom fick åka dit. Men det var inge farigt så hon fick tydigen åka till hälsosentralen å få medicin sen var dom hemma.
Stackarn.


Jag kom precis hem. Var ute å gick & prata med Malin en sväng.
Och så har jag ju försökt städa lite. Men måste nog fixa lite mer. Blev 3 kassar som skulle kastas bara efter 2 lådor haha. Sen orkade jag inte mer. Hah typiskt mig.

Will always be on your side.
The time will never change
Don't let go.
I believe on you!..


14/6

Gårdagen var trevlig:). Känns bra att komma tillbaka.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog bara ta det lungt känner inte för att göra nå mycket i alla fall.
Vädret är piss dåligt och gör en på dåligt humör, alla är i utlandet och har det skit bra och här sitter jag.

Ett stort grattis till min pappa i alla fall!.
47 år , nu kan du inte leka ungdom längre.


Första dag på lovet

Världens bästa dag igår?.
Den blev så otroligt lyckad. Jag tror jag inte någonsin har skrattat så mycket på en dag. Haha på slutet kunde jag inte ens skratta något det gjorde för ont.

Först skolavslutningen. Sen gick jag hem å sov. Efter nå timmar kommer kina maten  mumms haha.
Sen vid 7 kanske kommer Simone Malin Frida och Sara.
Vi bara låg för alla var så trötta. Efter ett tg fick jag ner dom på baksidan.
Där vi satt hela kvällen. Jag satt där fan från 8 till halv 4 Haha.
Senare på kvällen kom Oskar,Thomas,Alexander,Fredric,Ida,Elin,Sofie och Tobias.

När klcokan var 12 gick en massa hem. Men kvar blev vi andra. Å aa sist gick Elin å Sofie vid 3 / halv 4 nått.

Perfekt första dag på lovet.
Idag blir det vara med Ida sen får vi se :)


Puss

Looov

Sommar sommar & sol havet å vinden.......

sommarlov. Äntligen guu så skönt. Känns inte alls som sommar lov nu men bara jag tänker efter så njuter jag. Tänk ligga och sola varma dagar, dricka kall dricka, åka runt på olika ställen, gå på yran, åka till göteborg vara med alla vänner.

Men efter sommaren börjar jag 9:an :O. Känner jag mig mogen å redo för det. Neej haha gud det är liksom bara ett halvår kvar tills jag ska välja gymnasium :O.
Ne nu ska jag inte tänka på någon mer skola första veckan i alla fall för sen kommer ju sommar skolan :O. Guu men inte ens säkert om jag kommer in på den ju?. När får man veta om jag gör det ? aja strunta i skolan var det..

Skolavslutningen var trevlig. Se alla som klätt upp sig vissa bättre än andra kan man ju säga haha.
Vissa i klassen kommer man ju inte ens se på 3 månader.

Just ja. Jag fick gå upp på scen :O. Hade jag räknat med det haha nejnej. Guu så pinsamt jag har ju scen skräck nu förtiden. Trodde jag skulle rammla å allt men det gjorde jag inte :).

Och ja ska man prata om betygen ??. Jag är faktiskt otroligt nöjd med mina för att vara jag..
1 MVG  bild
5 VG     teknik,fysik, svenska,idrott,  och något mer:O Betygen ligger nere^^
resten G
Alltså förbättrat mig i nästan allt :D. Förra terminen gick jag ut med. 1 IG. 3 vg å dom andra G.

Ikväll ska jag ut. Får se vad det blir grilla eller något :)..

Puss

surt

R.I.P mitt thomas sabo armband. Faan mitt nyaste finaste bästa åååh armbandet och smycket glömmdes på solariumet så stoligen finns det inte kvar nu.  Är det inte typiskt att mina finaste saker och "dyraste" försvinner.

Jag har haft en super bra dag tills nyss när jag märkte att det inte satt på armen.

Cykl ner med ida å gick en runda på stan sen sola vi och åkte hem. Kom hem måla tå å hand naglar och hade ansiktsmask. Och nu sitter jag här.
Pirrigt till imorgon fast vi inte ska göra nått specielt. Fast betygen kommer :(:(.
 


Nu ska jag gå å grina. Och ont i knät har jag med.

11/6

Halloj..

Brännbols tunering idag med skolan ;). Haha super bar väder sörru ;). Inte :(:(;(. Skit

Min klass vann 2 å förlora 2 bästa jaja.
Nu är jag snuskig,smutsig,kall,ont i magen, gräs i håret, grönska hela kläder å skor och dyngsura skor strömpor och fötter
SUPER.

Smörjde precis in mig i en massa brun utan sol när Ida undra om jag ville cykla ner till stan å sola solarium. Självklart :D. Jag är endå så äklig nu haha.
Så det är bara att ta bort smörjan, eller kan man sola med smörjan på ?? blir man mer brun då ? :D. Ne jag vågar inte haha.

Ne nu ska jag städa lite å sen drar vi :).

Puss


10/6

Halloj. Nu är jag hemma, hadde ledigt till kl 13:00 idag så sov till halv 12. Kl halv 1 kom Sofie och Ida till mig så vi cykla ner till skolan i spöreget. Där vi börja duka till kvällen.
Åkte hem vid 2 och duscha m.m. Kl halv 6 kom Sofie hit och då åkte vi ner till skolan igen. När alla 9:or kom in var dom super fina. Killarna hade kostym å slips. Tjejerna hade super fina klänningar å skor eller ja vissa tjejer hade det.

När vi hade serverat alla 3 rätter skulle niorna vidare till gården så då åkte vi andra hem :).
Imorgon är sista dagen innan lov asså 8 an har gått otroligt jäkla fort:O.


Sommar ,sommar, snart?

Äntligen börjar vädret komma tbx!!.

Dagen har spenderas med Eva jag cykla iväg till henne och hennes nya lya. Super fint :). Sen tog vi oss en tur på stan och njöt.

Nu sitter jag här och planerar till morgondagen då jag ska jobba till 9:ornas middag..Hahaha tvungen. Någon sagt att jag är normal?

09/6

Halloj.

skummparty va sägs ?. Haha.
Östersund har för första gången fixat en skummbads"fest". För ungdommara. Tråkigt nog känns det som jag är lita för gammal för det nu haha. Kommer komma 6:or och 7:or ungefär haha jippi.
Ne nu tycker jag alla som kan ska gå på det med vita kläder haha ;)
skoja bara.

Jag fattar inte meningen med skolan denna vecka ?. Fel att bara ha avsltning på måndagen sen lov?. Vi gör ju endån ingenting. Ne ärligt kommer jag sakna skolan :O. Eller inte själva skolan utan att man har nått att gå till och träffa alla vänner,och bara sitta å skratta.
Jag vill inte börja i 9:an det kommer vara läskigt. Jag kommer vara orolig för om jag kommer in på gymnasiun jag kommer vara orolig för jag väljer fel. Jag kommer vara orolig om jag ska flytta eller inte asså shit.
Och jag kommer sakna 9:orna ja det är sant.

Skit samma.
Jag har blivigt en nörd framför photoshop. Jag lär mig inge nytt utan kör bara på samma saker haha för mer orkar jag inte. Men nu är det ju så att jag inte har några mer bilder att fixa? :O.
Måste typ be folk skicka bilder till mig så får jag fixa haha nerå men nästan så.


Har man tråkigt så har man.

      →   
Före                                                                      Efter
(Bilden tog jag på google ^^.)


 → 
Före                                             Efter
(Eva & jag )

08/6

Jag håller enkligen på att ladda upp bilder från kameran & mobilen som jag inte gjort på evigheter.

I alla fall var det elevensval idag. Had hkk/läs å film med Frida så dagen börja med film, i taket lyser stjärnorna (igen). Som vanligt sitter jag å grinar haha. Tur att jag inte ver ensam och att Frida är van haha.
Kl 12 så kom mamma och hämta mig för jag skulle till frissan. Åker dit så mamma klipper sig först sen va det min tur och senare kom min bror haha släckt träff. När jag blev klar tog jag bussen hem. Och nu är jag här..

Jag kom i alla fall hem med 2 grejer (a). Man får aldrig för mycket av hår grejer.


Den första (gråbrun), är en inpackning i deras nya serie.
Den andra (blå) är till för lockarna så dom ska hållas på plats villket jag behöver.

Håret får ni inte se!!. Skulle nog villjat ha lite kortare faktiskt nu är det mellan vilket är tråkigt. Men allt slitna är i alla fall borta vilket är bra.

07/6

Halloj.
Snabb inlägg.

Gårdagen blev lyckad å mysig:).
Malin kom sen gick vi till tomas och där var oskar fredric och jesper vi kolla lite fotboll men ingen ville se förutom tomas så vi gick till ica å hyrde film sen gick vi till tomas igen.

Idag har jag inte gjort nått, är sjukt trött. Min morbrors 2 hundar är här tills imorgon så jag har vart ute å gått med dom
och nu tänkte jag ta en dusch,ansiktsmask och film (A) mys.

Imorgon ska jag till frissan men har ingen aning om hur jag ska klippa mig :O.

06/6

Mina första photoshop bilder ^^. Hah jag lovar att jag ska kuna riktigt i alla fall om 70 år


Nu ska jag fixa mig sen blir det utgång. Skulle egentligen kolla match med killarna men ska vara med Malin så får se om vi är med dom senare.

Puss

05-06/06

Vilken DAG !!!.

Jag trodde jag inte hde några paner för dagen alls. Men eftesom det tydligen var mycket får det bli en lista

8:00 skolan.
13:45 kommer hem och får veta att jag ska vara i burnflo på studentskiva om en timma å en kvart. Inget jag vetat så blev bara att sjänga fram kläder hoppa i duschen å sminka mig lite.
18:00? Åker tbx hem åker till en lämmnar paket sen åka hem igen och där står jens å väntar. Han kör oss in till stan där vi ska på en till student skiva.
20:00 går in till stan (vi var en bit utanför) Hoppar på bussen och åker till oscar.
20:30 går å möter oscar,fredric,tomas,marcus och gustav gåt till ica å köper saker.
21:00 går hem till tomas väntar typ en timma på jesper sen kollar film
 sen blev det ut å nu sittar jag här super trött

nu ska jag sova
puss

4/6

 Jag är sjukt trött just nu, men ärligt glad :D.

Hela dagen har bara vart lyckad. Jag var till och med pigg när jag vaknade imorse.
På skolan skulle vi på badet, eller ja på idrotten. Cykla dit i piss vädret.

Så börja det med att vi skulle simma i tio minuter fram å tbx. När vi var klar med det skulle vi så snabbt som möjligt simma till andra sidan och livrädda en docka som låg på botten och när vi hade fått upp den skulle vi he dockan mot typ väggen och sen direkt ta en "riktig människa"  och köra livräddning med den tbx.
Sjukt jobbigt ju haha och stressad var jag med.

Men det gick bra :). Och när vi fick fritt så ropar läraren på mig att jag ska komma så tror jag att ja ska få skäll eller något haha. Men så visar han en lapp om vad jag har för betyg. YES. Jag har äntligen höjt mig nu har jag VG. G är förjäkligt sämst på idrott så jg har typ skämmits men nuså :). Nu måste jag bara hålla det hela 9:an med (a).

Ja åså är man ju i tidningen med ;).
Haha blev pinsamt ful på bilden men det är konfrimtions bilden ^^.

Nu ska jag vila är dligt trött.

Puss elin
(bilderna är tagna av cam så någolunda dåliga)


Ja justja. Igår kom fotbolls kläderna :D. Sjukt snygga och super sköna. Kommer nog bilder på dom sen. Byxerna och långtröjan är tryckta E.O och Olsson. Sen shortsen och t-shurt är vanliga + 2 strumpor^^

Nya msn ?

Jippppppi (A)

Datan är fixad.

Nu håller jag på att ladda ner spotify eftersom det försvann och har precis fixat hem nyaste msn vilket jag inte fattar ett dugg av ? :O.
 
Dom söta gubbarna är ju inte kvar istället är det tråkiga fyrkanter och konstiga färger. Sen det här vaniga pling ljudet man har när det loggas in är bytt till något mjukt ljud. Ne det är en diss, jag fattar ju inte.  Ett plus är därimot att man kan ha fina designer som bakrund ;).


Bild: Hittad på google!!.Bara för jag vart bild sur i några dagar/veckor får ni en bild på mig nu (A).

03/06?

Min cp data har inget internet än så inga vilder blir det heller. Segt!.
Min bror ju vart duktig och typ kastat lappen som man måste ha.

I alla fall såär betygen "typ" satta nu och då ska ju självklart niorna göra nått "bus"^^. Så idag var det bestämmt att det skulle va matkrig mellan 8 or och 9or men lärarna kom på allt så när vi kommer in å sätter oss så är nästan exakt alla lärare sammlade i matsalen runtom i alla hörn haha. Så kommer lärarna fram till bordet jag sitter vid och säger att dom ska hålla koll eftersom killarna sitter med stora talrikar med mat och tjejerna har ingenting haha. Men så kommer 9orna in och då har dom redan fått skäll så det blev ingentign men stelt va det i hela matsalen tror det aödrig har vart så tyst haha.

Så är jag stolt med jag har fått min första MVG någonsin typ ;) Haha nja kanske inte första jag har fått något i svenskan på läsförståelsen men aa nu fick jag det i NO teknik på mitt hus :). Men troligen blir det ett VG som slutbetyg för det var ett prov man gjorde med men det har vi inte fått se än.

Puss


lör sön mån tis

Jag som skrev ett super ba inlägg igåt så försvinner det och laddas inte upp? :O Skit då.

Jag skrev i alla fall om min underbara helg med helt underbart väder, mycket folk en massa myggbett och en skön dalardialekt. 

Ja på lördagen jobba jag ju och det var faktiskt roligt ;).
Jag jobbade tsm med Elin och Sarah och dela välkomsdrinkar och vin/öl till middagen.
De äldre pojkarna fick jobba i baren och ja jag vet inte hur dom skötte det om dom tog allt själv eller om dom faktiskt sålde lite haha.
Det kom ca 80 personer dit så det blev ganska mycket liv kan ja ju säga. Vi som jobba och höll oss nyktra kan ju säga att det var jävligt roligt och se alla fulla på kvällen haha.

När vi hade delat ut maten m.m så var vårat jobb klart och vi fick fritt så den blev att  sjunga lyssna på gitarrspelande och hoppa matta ;). Sen kom Kasper,Albin humm isak och robin? hoppas jag hadde alla rätt nu^^..

Ialla fall när klockan var halv 4 på natten/dagen?. Så cykla jag hem men solen var nästan redan uppe.

Söndagen spenderades i solen. Och en massa vattenkrig med Elins lillebror Johan haha.

Idag har det bara vart piss väder och skola. Men städat har jag hunnit med i alla fall :).
Tror jag ska cykla ner och kolla på min träning idag inte spela ne oh nej. Åker bara dit och kollar.

Imorgon är piss storsjömaran och man ska springa eller gå 8km roligt.... Ne. Och så har jag engelska prov mer. 
Seg dag alltså.

Puss

RSS 2.0