Skitskitskitskitskit

Uuuäh. Jag kom på att jag är så fruktansvärt trött på min hårfärg!!. Även fast jag fick höra senast igår att den va jätte fin,
Men liksom den köns så tråkig. Jag vill nog ha lite ljusare. Lite blonda/guldiga slungor som liksom piggar upp det. Nu känns det bara vinter hängit och tråkigt. Särskilt nu när jag har det kort så blir det bara ännu tråkigare.
Jo jag kan ju gå ner och köpa hårfärg men det var skit länge sen jag färga mitt hår hemma :O. Jag brukar alltid göra det hos frissan det känns mycket säkrare så blir det bra med. Men om man gör det själv å det blir misslyckat så kommer det ändå gå ut efter några tvättar. Men så är det ju det att jag kommer få utväxt. Å det är ju inte direkt det snyggaste!. Usch haha. Så fult på dom som har typ 10 cm brunutväxt och knall blont längre ner haha x).
Men jag vill gå till frissan men då kommer ju det där med att jag försöker spara pengar. Ja okej mamma brukar betala färgningen hos frissan men jag kan ju liksom inte gå å färga håret hela tiden då får jag ju betala själv.


Så är jag sur!!. Jag hade chasen att få tag på en Håkan hellströ biljett. För Martina skulle bort och hade en. Men då hade hennes pappa sålt den SKIT!!. Hände samma ska förra gången. Sara hade en med och hon skulle bort med och då sålde hennes mamma den till en annan SKIT dubbel Skit. Haha allt är kasst just nu. Plus att jag har jäkla värk i magen. Blää man ska ju må bra på alla hjärtans dag och jag sitter här å tråkar å blää.

Så måste jag plugga med. Matte omprov på torsdag men självklart tog jag inte med matteboken SKIT. Så måste jag plugga so och jag kan ingenting SKIT.

Åhh få mig att må bra någon!^^.


Kommer en gammal bild på mig ist.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas det ordnar sej :)

KRAM

2009-02-14 @ 16:02:55
URL: http://emmajuli.blogg.se/
Postat av: Tobias

tackar och detsamma :D

2009-02-14 @ 17:42:50
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Viggin

Tror det du skulle vara fin i lite ljusa slingor :)

2009-02-14 @ 19:26:54
URL: http://sweetgirlish.blogg.se/
Postat av: qube

tur det :)

2009-02-14 @ 21:31:33
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Liene

jag är också efter med SO om det är till nån tröst:P

snyggt linne du hade där!

2009-02-14 @ 22:49:34
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Hej!

fin blogg!

2009-02-14 @ 23:34:50
URL: http://isabelllelinea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0