snö of sweden/ hockey

Halloj

Jag är helt tomm på idér idag igen usch inge bra!.
Men hos mig snöar det i alla fall!. Usch snön ska bort!!.

Jag har precis ätit lunsch/middag haha set blev en super god salland med vitlöksås mumms. Elin har gått till nyttig typ.
 I alla fall har jag börjat va sugen på sallad hah typ sjukt.
Men jag har inge musik att lyssna på :O Kommer inte på något bra ju.
Har ingen någon/några bra låtar att rekomendera :D?

Jag funderar på att ta bussen till ishallen och kolla på min bror spela hockey eftersom jag bra kollat typ på 1 match på hela året. Och det här är typ den sista men den börjar om en kvart och jag har precis duschat så x).

I alla fall när miin mamma kom hem idag så hade hon köpt typ 8 st snygga snö of sweden halsband :D. Får se om jag kanske är snäll oh får använda något av det haha (A).

Här är dom^^. Sämst bild men aja

Nu ska jag ta och hitta lite kläder jag kan he på mig.


28/02-09

Mina armar går knappt att röra !!.
Vi hade ju boxning igår på idrotten skojar ni vad jobbit det är haha x). I alla fall så värmde vi inte upp för läraren var sen så vi körde på direkt och nu kan jag knappt röra armarna haha fyy. Det gör skit ont x). 
 
Jag sov riktit länge idag!. Fast det är inte så ovanligt. Var sjukt trött igår men envisade mig med att jag skulle sitta kvar vid datorn endå haha x).
Nu sitter jag bara och tröttar. Ska ta en skön dusch tror jag och tvätta håret för det känns ofräscht just nu haha x).
Sen får vi se om jag gör någonting ikväll eller om jag bara tar de lungt :).

Jag är fortffarande osäker på skorna det kan bli ett byte på färg. Men det dåliga är ju att det bara finns svart och vit i den modellen och jag vill ju hälst ha lila men den modellen det finns det i är så bred :/. Aja


Blev ett kort inlägg än så länge.

Puss


Stan. Hjälp mig ?

Hej uselt skirvande!!.

Jaag har looov :D


Jag måste börja skriva mer jag tapper ju läsarna :(. Synd att ni inte återvänder^^.

Jag kom precis från stan med Jonna :) Super trevligt vi har inte träffat varann på flera månader så nu var det dags:).
Hade super mycket att prata om efter dom här månaderna^^.
Så vi tog och gick och köpte ficka och satt och prata på te-huset. För mig blev det en chokldboll och kaffe latte och Jonna köpte varm choklad med en massa grädde och en morotskaka haha ;) Bara så ni vet det;).
Sen hitta hon en super fin randig tröja på jc och ett par solglasögon ;).

Vet ni jag köpte mina efterlängtade converce! men skinn var slut så köpte tyg i rosa/röd aktig men är inte säker på dem än känns så framhävande :/. Vi får se hur det blir med de.
Ni måste säga om ni tycket jag ska ha kvar dem eller byta färg?!!! (a).

SÄG VAD NI TYCKER!. ÄR DET SNYGGT MED FÄRGADE SKOR??
SNÄLLA HJÄLP MIG (A).
(färgen ser lite mer rosa ut på bilden än riktiga)

Vet ni jag plocka ut min väska nu (efter några timmar).Och såg att jag hade en ansisktsmask där i. Så visste jag inte i någonsekund vart den kom ifrån men den köpte jag ju med idag. Haha minnes förlust x)


26/02-09

Godagens.

Skolan var härlig idag. Hade elevensval igen och denna dag hade jag valt hkk/läs&film.
Börja med film och kolla på arn. Den är bra men efter 1 timma sittande på en trästol får man jävligt ont i rumpan:O!.
Så då kunde man kanppt koncentrera sig ^^ aja. På hemkunskapen baka vi ett supergott bröd mm älskar nybakat bröd :D. Sen gjorde vi kladdmuffins mumma ;).


Sara & Simone jobbar på degen

Jag var ju lite småsöt på bilden igår ;)

Sen börja jag gå hem och efter mer än halvägs så kom jag på att jag skulle ha provet. FAAAN. Bara att gå tillbaka till skolan, (tur att jag har nära till skolan). I alla fall kom jag fram till skolan igen och fick göra provet men Emil som skulle göra det med kom inte och gjorde mig sällskap :(  Han stanna tydligen hemma fyy ^^.
Tror i alla fall det gick bra den här gången :). 1 fel vad jag vet :/ Hade skrivigt rätt först men sen fick jag något fel och sudda och skrev om fel skit!!.

Påvägen hem dog jag av kyla typ. Stog typ 1 och en halv timma utanför mitt hus och prata med dan-axel. Och jag har ju sånna bra skor för att stå i snön med. Nej inte direkt^^. Mina fötter är kalla än fast jag kom hem för 2 timmar sedan typ haha.


Tror jag stannar hemma från fotbollen idag för det är så tråkigt och min hals gör ont igen :(.


Puss


29/02

Idag släppte det för nästan alla tror jag.
På konfermationen satt vi och prata om döden och mörka stunder,självmord m.m. För första gången var det några som börja grina där, vilken inte gör någonting för mig jag tycker det bara är bra när man visar känslorna!. Själv var jag super nära att börja göra det när jag skulle berätta om min döda farfar när jag var och kollade på honom död :/.

Aja iriterad är jag i alla fall!!!. Min mobil håller på att syka ihop och jag som sparar pengar fuck!!. Sen min tv är det myrornas krig på :S. Jag har inte vart inne på mitt rum på heladagen sen när ag kommer och ska äntligen sätta på tvn funkar den inte Faan. + Att jag kom på att imorgon har ju jag det där jäkla matteomprovet suug. Hoppas hon har tagit provet vi hade förra gången eftersom där är det jag pluggat in på (a).
Håll tummarna för mig att jag i alla fall får det där förbannade G på provet? :)

Föresten sa jag att jag fick mitt so prov?. Jag fick i alla fall G+ eller var det G? skit samma. Eftersom jag trodde jag skulle få Ig så var det bra :) Huhu. Ni MVG barn måste tycka jag är kass men jag är tyvär svårlärd.

Nu ska jag sätta mig och kolla på myrosnas krig eller? Usch är det ingen tv kunnig som kan hjälpa mig haha? x).


Nu ser jag att det är massa ris i mitt kaffe med haha usch x)

Puss


25/02-09

Halloj kom precis hem från skolan. Slapp dag det var elevensval. Men det var endå extremt segt. Jag och Frida hade valt bild/läs & film. Så börja med läsa och då hade ingen av oss med någon bok och orkade inte låna någon ny haha. Sen filmen var ps I love you men den hade ju jag redan sett så då var det int lika roligt. Sen hade vi bild och det var extremt tråkigt för båda var trötta och hungriga.

Aja skit samma. När jag kom hem var jag för första gången någonsin sugen på sallad men gissa vad då finns det ingen :O Vi har alltid det men när jag vill ha det så finns det inte åhh typiskt så är det alltid.

Klockan 16:30 ska jag iväg på konfermation tråkigt, sitta där och prata om massa jag inte fattar något om och vara helt tyst inget för min del. Ne men snart är det slut :).

Puss

24/02

Min mage kurrar och vill ha mat i sig.
Vet ni det var bruna bönor idag på skolan :O. Hur fan tänker dom?!?!?!?. Jag kolla lite snabbt på allas talrikar i matsalen och hur många såg jag med brunabönor på den ? Jo 1 en jävla person och det var en lärare. Altså jag hatar skolmaten !. Så jäkla äklig. Aja man fick ju sånna här korvar till men hur jävla mysig är dom på skolan då ? Dom är dränkta i fett och helt gröna :O. Fyy faan. Själv åt jag en halv korvbit sen lekte jag med resten.
Efter det gick jag och skulle ta pengar och köpa en macka men vet ni vad jag kommer på då?. Joo jag tog ju upp alla småpengar ur jackan igår :O Smart elin jätte smart!. Som tur är hade Malin pengar till en macka och kaffe åt mig så det fick bli min lunch. Halva andra skolan gick och köpte pizza och köpte godis haha.
Ne men förjävligt att man betalar för den skiten!. Fast va är det man betalar 5 kr eller? Haha ne men endå.

Jag var precis ute i förådet och skulle leta mina gammla täck byxor. Eftersom mina nuvarande är såå jäkla stora. Men ne självklar har någon kastat dom SKIT. Hitta mina rosa/gröna kamoflage byxor hahaha så jäkla fula (a).
Men jag hitta typ 10 kavajer :O Som jag inte ens vista fanns. En va skit kol den hade guldiga knappar med sånna här båt  grejer på ;). Ska ta mig en titt på allt sen :).

Nu ropar mamma att jag ska äta, Äntligen!^^


Juste idag fyller Sara 15 stora år! Grattis till henne.

Puss


Ge mig lite pengar ?:D

Vet ni jag har precis räknat ut hur mycket pengar jag behöver för att köpa allt jag vill ha just nu och då har jag plockat bort massa skit saker med.
Gissa vad det blev? :O.
det billigaste alternativet blev 9500 kr och det dyraste blev 26400 kr jösses någon som har lust att skicka 20000 på posten så kan jag va snäll och betala 6400 kr snälv hihi :D.
Ne men faktiskt la jag till en systemkamira där med men det hoppas jag på att få i konfermations prisent men aja. 
Sen vill jag ju ha en hawaii cykel med men det har min pappa sagt att jag ska få hihi :D. Fast han säger ganska mycket som inte blir av så :(

Aja staden med tjejerna var väl helt okej bara att vi 3 har nästan exakt samma klädstil så vi vill ha samma saker vilket inte är bra. Förra gången bev det bråk haha x).
Jag fick ialla fall boken och nagelacket shoppat men jag behöver ett par täck byxor och en skid jacka :(. Jag är så trött på min bruna peak jacka och min bruna täckbyxor är skit stora USCH. Jag kommer se hemsk ut i backen i veckan!, Ser ni en brun banan i backen är det jag hahaha x).

Vet ni jag såg en skit snygg jacka jag blev käär i på stan, Men kan man ha en blå jacka mörkblå då. Det är dragning i midjan och den slutar precis nedanför rumpan sen mina jag inte om det va hög hals eller luva på Men den var skit snygg, Kostar 1100 tror jag :). Vilket jag har råd med men jag ska ju få tag i 20,000 kr och det är inte enkelt!!.

Snart ska jag ta och lägga mig men här kommer en bild på nagelacket och boken. Orkade inte koppla in kameran så fick bli webb bild ;)



Är det någon som vet vart man kan köpa/beställa en sånhär hawaii cykel?. Jag vet en affär här hemma i Östersund men då har alla andra likadan och jag vill ju vara udda ;). Snälla hjälp mig!.


Bild: google

Typ en sånhär cykel ;). Någon som vet något ? :)



Godnatt
Puss


23/02

Halloj!
Jag kom precis hem från skolan börja 9 sluta 12 skön dag!!.
Jag ska snart ner på stan men dom andra har inte slutat än dom slutar halv 3 så det är bara för mig och vänta^^.
Ska åka ner med Malin och Sara tror jag. Får se om det blir någonting köpt men tror inte det.
De är inge spec som jag vill ha nu förutom kavajen på monki och skorna på monki och bikinin på h&m men då måste jag och till sundsvall typ och beställa bikinin och det orkar jag inte så fr vänta tills monki kommer hit eller något och till h&m kanske får in bikinisarna eller så hittar jag någon annan ;).
Kanske blir ett ljusrosa nagelack i alla fall haha och så ska jag köpa en bok^^. Blir gossip girl igen eftersom jag redan läst ut 5 av deras böcker eller va det 4 st jaja skit samma.

Mitt huvud dunkar jag tar och lägger mig ett tag :)
Ha det bra
Puss

22/02-09

Ursäkta igen för uselt uppdaterande. Fyy skäms elin.
Men internet strulade hela morgonen och igår sov jag hela dagen nästan ^^.


 Gårdagen var jag så trött hela dagen så jag la mig och sov direkt nästan när jag kom hem och sov halva dagen sen va jag trött efter det så jag bara låg framför tvn och så bada jag och hade det skönt med ansisktmask :D. Det börjar bli en vana för mig på helger haha. Man är värd att få pyssla om sig själv på helger efter en hård vecka med jobbande tycker
jag! (:.

Så här mysigt hade jag det huhu.

Idag var det tänkt att jag skulle åka till brunflo och kolla på hockey men eftersom jag har så pass dålig hosta och är skit hes så följde jag inte med dit. Jag vill inte vara sjuk på lovet så tar det lungt nu :).
Men istället passa jag på att städa :). Det behövdes värkligen!!. Synd bara att jag inte kan möblera om eller nått eftersom allt jag har på mitt rum tar sån plats hela sängen går inte att ha på något annat ställe :(. Så får nöja mig med att städa x).
Nu är det bara min garderob som behöver en genomgång men det orkar jag aldrig. Den är endå ingen i förutom jag och min bror då eftersom den ligger utanför rummet.



Orkade inte bädda sängen så den högen ligger på sidan där haha x).

Nu ska jag ta och laga lite mat tror det blir stekt kykling med nudlar huh.


Puss


21/02

Hejpå er.

Ursäkta för uselt skrivande!!!.
Men hade fullt upp igår och kom precis hem.

Igår kväll kom Frida till mig och vi var här ett tag sen gick vi för ovanan till ica haha. Där träffa vi Sanna,Sofie och Ida :). Så stog och prata med dom ett tag sen blev det att vi var med dom. Medans vi stog utanför ica och prata stog en kille brevid oss och prata i tel, han hade typ 3-4 vänner brevid sig och så börja han blöda näsblod och ingen sa någonting han bara stog där och blödde och det droppa riktigt mycket haha. Roligt värre.
Sen sen gick vi en sväng och träffa Jesper och han skulle hem till Tomas med oskar,Tobias och Fredric så jag och Frida följde med och senare kom Sofie Sanna och Ida.
Så kolla vi på the eye jag tror jag och Jesper var mest rädd haha kudden va min hjälp.
Så där satt vi 10 personer i en källare kolsvart och kolla skräckfilm haha.

Vid kl kvart i 12 skulle Frida hem så jag följde med och resten av tjejerna. Så skulle killarna va kvar där och tönta tv och data spel haha.

När jag kom hem ringer Malin så jag packar bara min väska med sovkläder och tandborste och går ner till henne och pratar. Kl 3 somnar vi eller i alla fall hon jag ligger där och försker hosta tyst haha. Så kom jag på att jag tog med mig halstabbleter så jag lägger mig och letar väskan med min fot när det var kolsvart haha, Jag hitta dom ;). Och hon vakna inte haha :P.

Kl 11 vaknar vi typ trötta som bara den och går och äter frukost oh klär på oss sen kommer Alexander så jag går hem och nu sitter jag här hih ;).


Får se vad som händer i kväll tror jag bara ska ta det lungt för nu är jag super trött.



Puss


Elin skämmer ut sig själv

Hahaha ärligt talat x)


Jag bjuder på den :)

20/2

Hallå igen ;).

Kom precis hem från skolan oh dricken en god kaffe nu så jag blir lite piggare. Fast alla tycker mitt kaffe bara är mjölk :O. Aja intressant va ? haha.
Det var skridskor idag på idrotten men jag är förskyld så var inte med för vill vara frisk till lovet som jag aldrig är^^. Aja vi var 4 tjejer från klassen som inte var med så vi gick en sväng och undertiden spela vi in en vidio när jag och isabelle dansa hahah. Så jag ska försöka få in den på datan och sen försöka fixa så ni får se våra snygga danssteg ;).
Aja jag vet inte vad jag ska göra ikväll eftersom jag är halft sjuk men kanske går ut endå. Var tänkt att jag frida och någraa mer skulle se skräkis typ men ena skulle bort å den var hos honom som vi skulle se filmen så. Men men,

Vad tycker ni ska jag börja med vidioklipp i min blogg?. Själv älskar jag bloggar med det men jag vågar typ inte ha det själv eftersom min röst är typ manlig eller något haha.
Men vad tycker ni ? :)


Vet ni igår skickade faktiskt Malin bilderna sen förra helgen haha det var på tiden :). Så här kommer dom.



 Grrr ;). Huhu

Ne nu ska jag försöka lära mig att lägga in egna vidiosar,på min "snygga" dans.
Men ni får tycka till om ni tycker jag ska börja med sånna huhu :)

Puss

Lars Winnerbäck

Ska snart hoppa in i duschen men tänkte att jag ska försöka mig på det här med att lägga in en vidio igen^^.
Nu får det bli den låten jag sitter och lysnar på hela dagarna <3 Gissa vem det är Lars Winnerbäck såklart :D.
Nu ligger i alla fall denna gammla låt i mit hjärta mest :).



Gu jag längtar bara till sommaren när jag hör honom <3

19/02-09




Gu så dålig jag är på att uppdatera.
Men jag va tvungen att sitta hela dagen igår med so:n.  Provet var idag vet inte riktigt hur det gick men ni får hålla tummarna för min skull :).

Jag vaknade upp och kände hur min hals gjorde skit ont. Ondare än igår så varje gång jag skulle svälja fick jag anstränga mig. Det blev inte bad då. Så medans alla var på badet gick jag hem och pluggade i 2 timmar och åt nudlar haha. Härligt sen gick jag ner på skolan för so prov och sen no. Helt slut efter den här dagen. Nu har jag lust att bara lägga mig och sova ett tag. Men då lär jag ju inte kunna sova ikväll eller något.
Tur att fredagar är ganska slappa för mig.

Jag ska se om någon vill slinga mitt hår i helgen tror jag. Är inte säker men jag vill göra något med det fast kanske går till frissan ist. Det ser så dött ut just nu :(.

Nej gu vad tråkigt idag va jag inge blogg sugen alls inge idér eller någonting. Jag får lägga mig och sova och bli lite piggare så kanske jag kommer på någonting bra :)

Puss

Svar!

SVAR här kommer svaren från gårdagens frågestund :).

Vad har du för intressen?          
Fotboll (jag spelar i ett lag som heter ope) vara med vänner, shoppa i massor och mode :).  

Varför bloggar du?
Jadu. Haha jag tycker det är roligt att skriva och så. Sen kolla tillbaka efter ett tag och se bilder m.m. Sen år det ju roligt att få veta hur folk tycker och tänker :)

Varför började du blogga?
Jag gillade att kolla på andras bloggar, vidioklipp och mode m.m och så va det jag och en tjej som satt och prata om bloggar mins jag så båda starta en hah :).

Favoritbologgar?
Oj jag gillar nog mest stina-lee, Elin kling och kenza :). Eller dom är inte så jäkla bra egentligen men det blir att man fastnar för dom. Fast det är många bloggar som inte är så kända som jag gillar mycket med:)

Vad ska en bra blogg innehålla enligt dig?
Humm. Jag gillar ju att kolla mode och vidiobloggar. Men humor och sånt är bra med det kan alltid pigga till en dag :).
Jag gillar inte sånna bloggar där man bara sitter och skriver om hur snygg och bra man är hur man hatar vissa kompisar m.m. Liksom tänk om det va en själv !.Konstigt folk haha

Hur många besökare har du/dag?
Jag förstår inte frågan? Eller ska det stå idag?.
Aja jag har inte direkt mycket men det ligger mellan 20- 50 läsare per dag. Bättre än va det var förr i alla fall :)

Vad är ditt besökrekord?
Mitt rekord är 81 tror jag haha. Gu tänk typ kenza endå som har 40 000 läsare eller något sånt. Men bra för att vara mig som för ett litet tag sen bara hade 5-15 läsare ^^.

Har du fått en taskig anonym kommentar någon gång?
Ohja. Och jag förstår mig inte på folket. Men jag har nog skrivigt nått lite dumt förut med. Men det finns ju ingen mening med det!.

Vad ska du göra efter gymnasiet?
Oj det är länge dit. Jag går ju bara i 8:an än så. Mitt första steg är att försöka fixa mina betyg så jag kommer in på något gymnasium och ta det jag får. Men jag vill flytta och gå skola i kanske göteborg eller sundsvall. När jag är klar med det vill jag leva livet liksom ^^ kanske resa någonstans och få jobb :)

Vilket är ditt drömresemål?
Oj jag har ingen aning. Men jag skulle villja åka till thailand eller hawaii :D. Jag skulle villja gifta mig utomlands :).

Favoritblogg ut av alla?
Ojoj guu svårt. Men jag får säga stina-lee jag gillar hennes vidio bloggar och hur glad hon alltid är :)

Favoritblogg i kategori mode?
Humm. Jag är inte den som letar omkring på bloggar utan liksom tar dom jag hör saker om^^.
Men jag gillar bloggar där killar visar sina kläder och kommer med förslag åt tjejerna det är alltid roligt och höra vad killar tycker om tjej kläder :).Men Elinorak.blogg har en bra blogg med mode och så:). 

Favoritblogg i kategori foto?
jag gillar nevnarien.blogg  :)

Bästa manliga blogg?
Jag läster inte så många kill bloggar men bland dom jag läser är det nog mellan grymtroligperson.blogg
eller eerikandersson.blogg. äsch Erik vinner min plats till bästa manliga blogg :D

Vad anser du om mode världen?
Jag älskar mode!. Men det börjar bli för mycker med alla. Liksom om man har en tröja som man köpte förra månaden så är den helt ute för vissa^^. Fast här där jag bor vågar ingen ta ut svängarna och börja med någonting nytt å så vi kommer liksom ett år efter alla. Det är lite tråkigt:(.

Skulle du kunna tänka dig att arbeta som modell om du blev till frågad?
Ja det skulle jag nog :). Om det var ett bra sådant och inte bara nå porr eller ja man vet ju aldig. Jag har faktiskt suttit som hårmodell för er som inta viste hah. Men det var inge stor direkt jag blev frågan av min frisör om jag ville så tacka jag ja och dom liksom färga det olika och sådär, sen några bilder.

Har du några djur?
Ja jag har en liten kanin som heter stampe haha :D. Fick den när jag va kanske 8-9 ingen aning faktiskt (a).

Tjänar du något på att ha din blogg?
Inte ett öre. Gör det inte för pengarna :). Men skulle inte tacka nej till att få lite heller hah :D.

Tror du bellablogg.se blir nästa stora bloggare?
Haha jag hade faktiskt inte en aning va det var för blogg för än jag fick frågan. Gick in på den lite snabbt nu och kolla den såg rolig ut :). Men man vet aldig.

Berätta om något som nästan ingen vet om dig!
Ojoj :O.För de som inte kollat på min blogg förut och gått bak å kollat så har jag dyslexi. Ja sen vet jag inte riktigt eller jo jag känner mig skit ofräsch om jag liksom inte duschat rejält vet inte hur man ska förklara men jag måste duscha riktigt, och va skit noga överallt. Tar typ 1 timma varje dusch. Jag vet låter sjukt å konstigt men sant.


Vad blir ditt nästa köp?
Oj jag har ingen aning det lär väl bli någon onödigsak. Eller jo jag ska på badet imorgon så det blir väl en dricka eller någonting där för jag kommer inte hinna med lunchen på skolan^^. Men något riktigt köp?. Jag försöker spara pengar för att gå och få riktigt löshår och köpa en systemkamira men kamiran ska jag önska mig i konfermations present med så får vänta till dess och se om jag får någon :).

Framtidsplaner?
Jag ska sova ute på gatan restan av livet. Haha ne jag skoja. Jag vet inte riktigt jag har inte tänkt så långt, men ut och resa mycket skaffa ett jobb jag trivs med, gifta mig lycklig få söta barn och bli rik. Haha vilken dröm !!

Vad är det bästa med att blogga enligt dig?
Jag vet inte riktigt. Det ä roligt att skriva ner allt och lägga ut bilder m.m sen få massa fina kommentarer :).

Favorit plagg?
Humm. på vintern är det nog min underbar peak dunjacka. Och på sommaren längtar jag att få ha mina nya shorts med hög midja huh får se om det blir en favorit :D.

Favorit maträtt?
humm. tacos? hah ne eller det är skit gott men grillat kött på sommaren med massa goda saket till :D mumms sommar. Eller thaimat typ sjuk gott med massa nudlar och grönsaker,nötter och kött guu så gott. Haha :D

Vad heter din pappa?
Haha han heter jan-olof (janne) ingen säger jan-olof men. Jag visste inte ens att han hetter det när jag va liten då va han pappa eller Janne :).

Hur lång är du?
Jag är nog precis 160 cm lång :(. Har tyvär inte vuxit sen jag gick i 6an.

Bästa resa?
humm det är nog USA eller Bulgarien. De får bli Usa fast jag var så liten då :/.

Vad äter du till frukost?
fil och flingor special K flingor och någon laktos fil eftersom jag får ont i magen av mjölk ;P hihi

Vilken är den bästa filmen?
Ojoj jag kan aldig svara på sånna frågor efterom jag glömmer bort namnen på filmerna dagen efter jag sett den haha fast den kan ha vart skit bra. Men på dom senaste filmerna jag sett får det bli i taket lyser stjärnorna :D.

Sommarplaner?
Jag ska bara njuta av livet :D. Sola hela tiden bli brun och sen blir det nog massa vänner och bad. Ska tyvär inte åka utomland i år tror jag :(. Men sen blir det massa fotboll med jag ska bl.a till gothia och spela :D.

Vad har du för mål med bloggen?.
Ja mitt mål var väl först att jag skulle få mer läsare med tiden och det får jag ju :).
Men nu vill jag väl att det ska gå bättre och bättre så kanske man får många läsare tillslut och blir lite halv känd haha :D.

Hoppas ni är nöjd men frågorna :) Om inte så får ni säga till så får jag förklara mer eller något hah :)

Puss


frågestund


Nu kör jag igång min första frågestund :D.
Fråga vad ni vill men inte säkert att jag tar med alla om vissa är för oseriös.

Ni får vara anonyma om ni nu vill det :).

Så va inte blyg nu :D.
Ni får gärna ha mer än 1 fråga med :)


17/02-09

Bara jag som hade skit svårt att sova inatt?.
Jag sov i alla fall super dåligt. Kunde först inte somna sen när jag väl gjorde det vakna jag flera gånger. Sen på morgonen när jag väl skulle kliva upp kändes det som jag legat vaken hela natten men ända sov eller något så var jag inge trött alls. Fast det kom ju efter några timmar ist. Så väl på skolan blev jag bara allt för flumm som jag alltid blir när jag är trött haha.
Aja jag jobba 4 timmar so och en matte på hela dagen huh. Jobbit men bra. Fast sista timmen so blev det nog inte mycket jobbat. Alla var dö trött och bara sprengrunt å fjanta sig haha. Tur att läraren sa att jag hade jobbat flitigt och bra trotts jag suttir och pratat konstant i 2 timmar haha.
Aja jag måste fortsätta plugga so och mattem eftersom båda proven är på torsdag å nu jävlar ska jag kunna de här. Fast det är sjukt mycket vi ska göra :S.
Jag längtar efter lov:(.

Dagens outfit blir det inte idag eftersom jag itne orkar ladda in massa bilder ^^.
Men bjuder på en från camen ;).


Tumme ner för prov!.

Föresten har ju jag tänkt att köpa en bikini sjukt länge nu och har ju hittat super snygga och skit billiga på H&m!.
Men då måste man beställa och så å det orkar jag inte!. Kommer bara vara fel st m.m och då måste man lämmna tbx och skit!. Fel att dom köper in dom till affären istället. Dom kommer tjäna på de!. Haha aja. Kom på det eftersoom jag ska på badet med skolan på torsdag suck!. Gillare inte.

Gosch nu ringde min lärare mig. Måste leta någon jäkla cd skiva som jag har fått. Trodde jag hade den i skåpet men tydligen inte ajdå!. Fast jag säger nej till att jag inte vill ha dom så ger dom mig den endå :S.

Jaja nu blir det leta reda på den där grejen då och plugga ':O. Önska min lycka till (a)!.

Puss


Njut av livet ;).

Sitter här ny duschad med ansisktmask tussar över ögonen eller inte just nu när jag skirver det blir lite svårt haha.
Så fräscht i alla fall! Känns skönt när det sticker lite här och där i ansiktet haha.
Jag får så himmla dålig hy på vintern. Och jag som är super noga med min hy får panik. Bara jag får en finne så mår jag dålit och vill bara sitta hemma. Ne kanske inte riktigt men inte långt ifrån. Fjolligt jag vet men är man petig så är man.
På sommaren är hyn mycketmycket bättre eller den är i alla fall brun bränd och då syns ju ingenting!.
Jag skulle i alla fall inte tacka nej till att ha slingat håret i dag i alla fall så man kände sig ännu fräschare imorgon när det är en ny vecka ;). Men min mamma vägrar att göra det på mig eftesom jag är så noga med håret med och blir bara sur och irreterad om hon gör fel. Usch jag vill inte vara så men det går inte att få bort.
För första gången nästan förutom när jag skulle ta bort tandställningen längtar jag till tandläkaren!. För jag måste få reda på om jag ska få bleka tänderna där. Eftersom jag blev lovad det av mina föräldrar efter jag tagit av tandställningen. Men jag får inte göra det om det är dåligt för tänderna men troligen är det men jag får hoppas på att jag får bleka dom endå (A). Eftersom dom är skit gula :O. Särskilt nu när man är blek själv med så ser dom bara värre ut. Jag måste sluta dricka kaffe usch. Haha så sitter jag och tar en klunk nu. Fyy elin


Jag minns i sommras när jag hade varit och färgat håret "blont" i alla fall ljust för jag va ju brunhårig förut. Aja kom till sak. I alla fall när jag kom hem var jag jätte besviken, jag la mig och grina och var sur på mamma skit länge även fast det var min frisör som färgat det haha. Guu. Och så kunde jg inte vara med på fotbolls träingen bara för jag var så miss nöjd haha. Men det blev väl så eftersom det är stor skillnad från brunett till ljushårig på en dag. Haha.

Föresten skulle jag villja gå på spa. Det verkar va så mysigt att bara bli om pysslad.
Typ lägga sig i sånt här ler bad och få ansisktmask och få masage och sånt där ååh himmelriket (a).


Bild google

Om 30 min är det i alla fall beck de ska ja kolla på eftersom jag älskar beck filmerna (A). Fast tror jag har sett den som är idag :(. Känner igen namnet men vi får la se :).


Bild google

Nu ska jag ta och njuta lite till av ansisktmasken innan den ska av hihi :).

Ha de bra
Puss

16:07

Hello

Kom precis hem från kusinerna. Så söta jag älskar små barn :D. Skulle nästan tänka mig att skaffa ett nu haha :D. Ne några år får jag nog vänta. Men försent får det inte bli. Haha guu jäkla framtids planer.


Erkänn söt kille :). Så tjocka armar haha (a).

Aja på vägen åkte vi in på ica så jag passa på att leta efter dom där pillerna som kan stärcka naglar, hår och hud.
Och hitta det :D. Hoppas det funkar bara!. Tog en nyss och de smaka skit haha. Men om det hjälper så är det lika bra :). Man ska ta 2 per dagen. Kostar typ 50 kr tror jag? Så det är värt ett försök.


15/02-09

Godmorgon!.

Gårdagen söög!. Men visst lite skönt att bara ta de lungt men endå.
Aa fast jag inte gjorde någonting igår så satt jag mig inte en enda sekund och kolla på son Faan, Ursäkta men ja måste plugga komigen nu Elin. Innan jul lovet var satt jag och pugga hela tiden och det lönade sig värkligen!. Så nu måste jag börja med det så jag inte bara ger upp och gr dåligt :(. Så nu ligger son breve mig i sängen och jag måste börja söka efter saker om Malta och Spanien det är någonting vi ska göra men jag fattar faktiskt inte riktigt va vi ska göra för min so lärare förklarar skit dåligt!! I alla fall så jag kan förstå.

Sen kanske jag far till mina kusiner och firar dom eftersom 2 av dom har fyllt år men min fam har inte haft tid att åka  och fira dom än. Fy.

Ne komigen nu. Nu ska jag ta och plugga!. Hoppas ni fåre bra.

Puss

Skitskitskitskitskit

Uuuäh. Jag kom på att jag är så fruktansvärt trött på min hårfärg!!. Även fast jag fick höra senast igår att den va jätte fin,
Men liksom den köns så tråkig. Jag vill nog ha lite ljusare. Lite blonda/guldiga slungor som liksom piggar upp det. Nu känns det bara vinter hängit och tråkigt. Särskilt nu när jag har det kort så blir det bara ännu tråkigare.
Jo jag kan ju gå ner och köpa hårfärg men det var skit länge sen jag färga mitt hår hemma :O. Jag brukar alltid göra det hos frissan det känns mycket säkrare så blir det bra med. Men om man gör det själv å det blir misslyckat så kommer det ändå gå ut efter några tvättar. Men så är det ju det att jag kommer få utväxt. Å det är ju inte direkt det snyggaste!. Usch haha. Så fult på dom som har typ 10 cm brunutväxt och knall blont längre ner haha x).
Men jag vill gå till frissan men då kommer ju det där med att jag försöker spara pengar. Ja okej mamma brukar betala färgningen hos frissan men jag kan ju liksom inte gå å färga håret hela tiden då får jag ju betala själv.


Så är jag sur!!. Jag hade chasen att få tag på en Håkan hellströ biljett. För Martina skulle bort och hade en. Men då hade hennes pappa sålt den SKIT!!. Hände samma ska förra gången. Sara hade en med och hon skulle bort med och då sålde hennes mamma den till en annan SKIT dubbel Skit. Haha allt är kasst just nu. Plus att jag har jäkla värk i magen. Blää man ska ju må bra på alla hjärtans dag och jag sitter här å tråkar å blää.

Så måste jag plugga med. Matte omprov på torsdag men självklart tog jag inte med matteboken SKIT. Så måste jag plugga so och jag kan ingenting SKIT.

Åhh få mig att må bra någon!^^.


Kommer en gammal bild på mig ist.


14/2

Glad alla hjärtans dag alla :).
Alla behöver kärlek!.
Själv sitter min bror med sin flickvän Emma och så sitter pappa och mamma med varann. Så sitter jag här själv. Nä jag får väl roa mig med datan istället. Typiskt.
Får se vad som händer sen. Jag vill på Håkan hellström :(. Men ingen billjett. Skit!!.
Så riingde någon mig kl 5 inatt, varför sitta och ringga dolt mitt på natten och inte säga vem det är??. Aja har väl jag gjort någon gång med men ändå det är ju jobbit för den som sover haha.


bild:google

Sänt ett hjärta till alla dina vänner det är dom värda :).

Puss från mig och glad alla hjärtans dag ♥

fredag den 13

Rysare,Mörk lång skog fredag den 13.

Det slog mig nu när jag kom hem att jag har sett skräck film fredag den 13 haha jag som inte brukar titta på skräck filmer :P.
Bilder från kvällen kommer någon dag för jag tog självklart inte med kamiran för malin har ju sin super men hon åker till sin Alexander som kom hem från holland nyss och han åker igen nästa vecka så dom må få vara med varandra nu :).

Kvällen börja i alla fall med att jag gick hem till Malin och jag Malin och Lina gjorde mat sen kom Linas pojkvän Anton och åt med oss sen vila vi ett tag för alla var sjukt mätta eller i alla fall tjejerna haha.
Sen skjutsa Anton ner oss till vidioteket oh vi hyrde film. Mandy Lane typ. Sen åkte vi till ica och köpte choklad haha ;).
Efter det åkte vi till Malin och kolla filmen.
Kl 11 gick jag hem och det va helt svart ute och jag skulle självklart gå ensam i en lång skog typ och där nere är det ett skit läskigt hus. Men men jag lever trotts det är fredag den 13 ;)



Föresten är jag med å tävlar om ett super snyggt peas armband men jag vill vinna så va snäll mot mig :D hah.
Ni hittar det här om ni vill va med och tävla fast jag vill ju vinna så x)
http://monans.blogg.se

13/2-09

Hello

Fattar ni va skönt det var att vara ledig idag och bara sova ut :).
Har precis suttit och sytt in mina älsklings jeans som tyvär är alldeles för stor så jag måste sy in dom och igår på dans golvet när vi höll på å ligga å hoppa å sitta och allt möjligt på golvet i en hög så sprack dom upp haha altså där nere vid foten. Så nu fick jag sätta mig och sy in dom igen men resultatet blev  super ;). Eller bättre än förut i alla fall för då sydde jag in dom för hand haha. Tänkte sy in flera av min jeans eftersom alla är förstora nere vid vaden men Malin ringde och vi ska ju äta middag hemma hos henne så jag hann inte. De får bli någon annan dag :)


Oj vilken skilnad på ljus :O.


Föresten är det ju fredag den 13. Jag fattar faktiskt inte va som är så spec med den? haha. Men får väl se framåt kvällen om det händer någonting dåligt eller så haha. Hoppas ni har det bäs i all fall :).
Nu ska jag hoppa in i duschen sen klä på mig får se va det blir sen kanske jag går ner till Malin då :)

Puss

Dans

Hemma

Guu så trött jag är!!. Men kvällen har vart riktigt jävla rolig.
Börja med att man kom dit och alla satt sig och ingen våga dansa förutom några nior. Segt så blir det alltid i början!.
Sen blev det tävlingar m.m. Man skulle dansa med en som inte gick i samma årsklss som en så jag dansa med en nia och vann självklart ett pris haha ;). Nerå det är hans förtjänst (:. Fick ju 10 kr att köpa något i "fiket" för haha. Sen bev det bara mer och mer dans. Jag vila inte ett dugg så blev skit trött och varm haha pinsamt och mitt hår locka upp sig. Efter alla långa pardanser så blev de party haha ;). Riktigt roligt!.

Nu är jag skit trött och kommer ha träningsvärk imorgon haha. Skönt att vara ledig i alla fall :).
Kanske hittar på någonting med Malin går t å äter eller nått som vi har planerat länge nu huh.

Ha de bäst
Puss

12/02-09

Hello

Kom precis hem från skolan. Har dansat sista träningspasset med skolan innan vi ska till furan och dansa ikväll haha men jag kommer nog sitta vid ett bord och kolla ^^. Sista timmen hade vi film och såg på bea någonting den va typ norsk och det enda den handla om v sex typ haha. Lite kul att sitt där i klassrumet och kolla på alla när dom kolla på sånt haha galen^^.

Ja justja jag kanske ska till sundsvall i helgen igen haha ;). Tar nog med någon då men alla ska ju göra något. Håkan ska ju spela på lördag men jag har inte köp någon biljett :/.

Kl 6 ska jag åka ner till furan på dans med hela skolan så är vi ledig imorgon. Men har inte någon aning vad jag sa ha på mig :S. Man kan ju inte direkt klä upp sig haha.

Puss

top model

Top model 11 är slut Mckey vann :). När hon kom där första gången trodde jag absolut inte att hon skulle vinna men hon förändrades otroligt mycket :)
Tycker hon är riktigt fin men Sam som kom tvåa gillar jag nog mer.
Tänk att bara vinna sådär så har man liksom allt nästan och livet är helt ändrat :O.



Vinnare Mckey  top model 11 bild från google


Sam kom tvåa
bild google


11/02-09

Trött!!.

Åkt i en skidbacke hel dagen och sen konfermation direkt när man kom hem. Jobbit!!.

Jag åke kl halv 9 med Malin & Frida påväg till Gb och trodde vi skulle få åka hem igen eftersom det va -23 grader.
Men kom dit och det var bara att börja åka. Usch vad jag avskyr att knäppa pjäxor det gör ont och det tar energi haha x).
Jag åkte ungefär 3 åk på 5 timmar haha ;). Men vädret blev bättre så man kunde ligga i backen och sola men frysa röven av sig. Kl 2 åkte alla hem och då va det bara för mig att hopp i duschen och sen gå till kyrkan för att sitta där i 2 timmar och prata om någon pärla. Segt men man blir ganska lungnande :). Så nu är jag skit trött och kommer nog sommna gött ikväll.Och förester hände värdens pinsamaste sak i backen pinsamt!. 
 
När jag kom hem från konfermationen var jag tvungen att äta något för hade inte ätit sen ag var och åkte skidor då det blev en halv korv å macka. Efter maten laga jag en kladdkaka eftersom Mikaela hade fått mig och villja göra en hah. Men efter en tugga slängde jag den och mår nu illa haha.
Ja just ja när jag tog fam äggen så känner jag att dom kommer ramla ner men innan jag hinner reagera pangar ett ner i golvet och efter det de andra men då är jag blixt snabb och fångar det haha ;). Det är ju skit svårt att få bort ägg från golvet!!.



Sara


Hej Elin


Eva Simone Maja bak


Malin.


10/02-09

Huvudvärken bara dunkar & det känns som mina ögon ska ploppa ur.
Har dansa hela dagen typ på skolan så det blev ju några snurrar troligen därför jag ha ont i huvudet.
Sitter men ansisktmask nu ^^. Måste ju se någolunda fräsch ut imorgon när jag ska åka omkring i en skid backe haha^^, ne jag ska nog mest bara sitt och kolla på när dom andra åker omkring för jag har ingen större lust att åka jaust nu, särskilt inte i den där backan man liksom åker upp och ner (tråkigt). Man vill ju åka omkring lite, men aja.

Bilder kommer nog tas imorgon med från skidåkningen får se ;).
Jag stör mig för mycket på vintern just nu. det är bara kallt.snöit måste ha massa kläder och håret blir helt förstört av mössan haha. + att mina läppar är skit torra och RÖDA!.fast jag smörjer in dom hel tiden :( skit störigt.

Föresten hade vi någon intressant sak idag på skolan. Mins inte va den hette men om man hade onte eller störde sig på något eller att det bara var någonting som hade hänt så man var nere. Så skulle man sitta och dunka med 2 finggrar på olika punkter så säga massa saker typ vi säger att jag har ont i ryggen så slår jag på sidan nedanför lillfingret och säger typ fasten jag har ont i ryggen så är jag bra som jag är och så byter man ställen och kanske säger ryggen om man tex dunkar på ögonbrynet och så^^
Bra jag är och förklara noppe.
Aja jag vet inte va jag ska tro men jag ska nog testa det någon gång ;).

Puss

09/02.09

Helloj

Guu va skön den här veckan kommer vara!. Idag gjorde vi inte någonting nästan vi lekte och dansa haha :D. Faktiskt skit roligt med dansen :). Alla åttor samlades i gympasalen och sen va det några dans lärare där som berätta hur vi ska göra så får man lära sig massa steg och dansa med fina killar haha ;). Förutom att killarna är bättre än mig och jag bara glömmer bort mig och kliver på killarna typ haha pinsamt!. Men träning ger färdighet eller va man säger :D.
Och så blir man alldeles svettig för det är så många där inne så det bir så varmt (pinsamt). Haha.

Ne jag kommer inte på nått att skriva nu ;). Ge mig förslag ? hah.

Puss


08/02-09

Äntligen hemma.

Vädret är förjävligt.Man såg inte ett skit påvägen hem.

Dagen börja med en super god hotellfrukost :D. Ny bakat bröd och allt. Sen gick jag och la mig lite tills stn öppna och jag va tvungen att cheka ut. Gick ner på stan men hitta inge secielt faktiskt. Jag hadde ju bestämt mig för och köpa den uber snygga kavajen jag såg på monki i birsta men när jag kom ner på stan fick jag veta att monki bar fans på birsta Faan dagen var förstörd och jag var sur. +att dom inte hade skorna jag ville ha på h&m och på monki skit. Sen suger det att dom inte säljer bikinisar på affärerna nu på vintern. Det är så jobbit och beställa sånna för jag har aldrig någon aning vad jag ska ha för storlek.
Men jag hitta i alla fall ett hårband med flätat hår skit snyggt :D. Eftersom jag inte har så långt hår så kan inte jag göra sånt och jag har letat sånna hår band skit länge och nu fanns dom :D. Yihoo ^^. Sen fick jag en bad mössa haha ;). Aa jag avänder faktiskt sånna för annars bir mitt hår lockigt av fukten när jag bara duschar kroppen. Aa där fick ni veta nått^^.


Okej det syns inte hur dåligt väder det var men endå^^



Lådgrejs Ikea
Sminkborste lindex
mössa lagerhaus
lila solglasögon SIX
2 silverringar SIX
Bh aubade paris från fin under tror ja den hetter
Svart vit linne ginatricot
Högashorts ginatricot
vitt axellöstlinne ginatricot
Flätat hårband glitter

allt förutom ansisktmaskarna är me^^.


Nu är jag skit trött fast jag sov halva bilresan hem.
Skol veckan blir i alla fall soft, Har tillammansveckan så det enda vi gör är dansa oh prata typ :P. Sen är  vi ledig på fredag och på onsdag blir de gustavbergsbacken ( skidbacke) ^^.

Puss

mobil bloggar

hej jag försöker mobil blogga men har inte en aning hur det går haha. Dagen har vart bra förutom att jag var och kolla på hockey lite. Just nu sitter jag på en resturang och har ätit en super god middag. Jag hann att gå på stan med ett litet tag men ska gå hela dagen imorgon. HOtellet är superfint och jag bor mitt inne i city. Min shopping var super bra hann med ett par shorts, två tröjor,solglasögon,två ringar, bh, ansiktskmask,sminkborste. bilder kommer in senare det var lite krongligt att blogga på mobilen haha. ha det bra puss.

23:10

Tur att jag sitter och gråter!.

Kom precis hem från bion jag satt allvarligt och grina så det bara droppa ner så hela mina bröst blev blöta. Hahah ursäkta utrycket men sant ^^. 
Filmen rekomenderas VERKLIGEN!.


Elin&Frida
Ser ut som jag borde frysa å det gjorde jag med !!.
Så ser ni en bit av väskan jag tänkte ha i Sundsvall :)


Bara att visa är helt störd!!. Usch vad jag blir störd på tjejer som sitter och skriker,skrattar och fjantar, när bion är det liksom var skit sorgligt å dom börja skrika å ba men käften biatch, kärring jävel men daah tyst hahahahaha. USCH!.
Ja mitt temperament är bäst^^.

Shit!. jag har inte packat än och åker imorgon. Fast tror jg inte behöver så mycket med mig får ju hoppas att ja hittar nå fint där borta :). Även fast jag somsagt sparar pengar eller försöker!.

Nu ska jag ta och bestämma väska tror det blir ena min bruna axel men får se:)

Får se om jag tar med mig datan så jag kan sitta på hotellet och skriva här men vet inte. Annars försöker jag få tag på någon data :).


Puss


18:59 bio

Mejken klar, naglarna klar kläderna nästan klar. Snart kommer Frida och vi tar bussen ner till stan och kollar på
"i taket lyser stjärnorna"!. Hoppas den är lika bra som alla säger!. Jag kommer troligen börja gråta med de e bra :).
När jag kommer hem måste jag packa och lägga fram kläder för sundsvall kommer bli för mycket saker än vad jag behöver det är inte ovanligt man tar liksom med sig 9 tröjor för 2 dagar haha^^.

Vad ska ni göra i helgen ? :).




Kör på detta ikväll men höga jeans kanske får la se :)

Puss på stjärten♥


05/02-09

Hello!.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Jag är sjukt trött!. Men måste sätta mig och skriva klart en svenska berättelse om någon ebba som skriver om ett rån ^^.

Tror jag stannar hemma från bollträningen idag. Ingen av tjejerna skulle typ dit,  jag vill inte vara ensam tjej med flera 93/92 killar som är skit duktig, så kommer jag haha x).

Sitter och lyssnar på Erik Hassle - Hurtful för 100 gången i rad^^.
 Riktigt bra låt tycker jag :). Riktigt skön röst han har.

Skidorna gick super idag hah :). De va härligt väder med så :).

 Förutom att mitt hår ser ut som en krullboll just nu ^^.

Skolan har vart riktigt slapp den här veckan faktiskt, Och det går så jäkla fort.



Bjuder på mitt riktiga jag haha x). Bilden tagen igår kväll ^^
Osminkad å mjukis kläder ;).Huhu.

Nu ska jag ta och skriva klart svenskan

Fråga!. Ni som bor i nedre sverige som inte har snö typ, hur gör ni med skridskor och skidor och sånt på idrotten eller har ni inget sånt? ^^

Puss ♥


21:16



Titta va sött. Gossip girls stjärnorna är tsm (:. Själv tycker jag Jessica är super fin.
Hennes utseende skulle jag inte tacka nej till direkt :D.
Ed är lite sliski, fast det är ju bara för han är det i serien kanske? ^^


-Vad händer tittar siffrerna bara går ner inte så mycket men endå. Ni som tittar in vill jag ju ha kvar (a).

Nu ska jag ta en dusch och bli fräsch ;). Jag har sån jäkla tränings värk sen igår. Och så har jag skidor imorgon på idrotten Usch tråkigt haha. Sen har jag bollträning efter det. Men värken kanske går bort endå :).

Puss

18:59

Hello!.

Kom precis från träningen. Känns värkligen skönt när man är färdig.
Fotbolls träningen var med 93:orna gick väl sådär, jag är ganska trött på fotboll på vintern så tråkigt^^. Men måste ju hålla igång nu till sommaren då vi far till gothia :D. Ska bli sjukt roligt det i alla fall.
Sen hade jag i alla fal styrketräning. De är sjukt jobbit!!.Usch men det lönar sig ju måsta tänka positivt fick jag veta idag haha :D.

Nu ska ja gå och ta en lång varm härlig dusch sen måste jag plugga kemin som vi faktiskt fick flytta fram till imorgon, det är bra :).



Bild från google.

Vad tycker ni om byxdressen ?.
 Själv tycker jag den är förjäkligt ful på vissa men några kan faktiskt vara fin i den.
Jag som är kort skulle nog se ut som en rund liten gris i den haha x).


Nu vill jag att ni säger va ni tycker :D.
så blir jag glad när jag pluggat klart (a)

Puss på er


sitter på skolan

Hej håå :)

Sitter här på skolan och har so. Ska ta fakta om 2 länder jag tog Malta och Spanien så om ni kan någonting hjälp mig :D
Slutar om en timma kanske. Sen ska jag hemma och, sticker på 1 pass fotboll sen styrke träning JOBBIT haha ;).

Nu kommer läran kanske skriver sen.

2/02-09

Hello :)

Sluta tidigt idag som jag gör varje måndag super skönt går bara 3 lektioner och börjar kl 9 :).
Har försökt sitta och plugga in kemin lite har ju prov imorgon :(. Usch jag gillar inte prov men det är skönt när man är klar med dom och man känner att det har gått bra :).

Föresten gud vad vissa gör allt för att folk ska kolla på deras bloggar.
Tjejer som är lika gammal som mig och viker ut sig jag fattar inte ?. Vissa vet nog vilka jag pratar om, men inga namn näms. Jag vet inte vilka det är men gick in och kolla på deras blogg och det är helt sjukt!. Liksom bara 14 år gammla.USCH. Visst ska man vara sig själv men dom där kan inte vara det!!.

Nu ska jag gå tillbaka till pluggandet önska mig lycka till :)
Kommer nog in och skriver lite sen om jag tar en paos från kemin!.

Ha de bäst Puss

17:34

Städat och klart ;).
Nu är det lite fräschare här fast om 2 dagar kommer det väl vara lika stökigt och äkligt haha.
Nu är det bara jag som är ofräsch ^^. Ska ta och hoppa in i duschen och ta och ha lite inpakning i håret med så det blir mjukt och bra :D.
Sen ska jag försöka ta tag i kemin som jag sagt att jag ska plugga men det blir ingenting shit jag måste börja ta tag i det här nu!!.


Jag hitta ett supersnyggt hårband ;). De är guld med svar sidenband =).

Ikväll äre det beck så det blir självklat att kolla på det :)

Puss ♥


Städa kan vara roligt ibland!

Tar en liten rast nu tss^^.
Har redan gjort sönder en lampa efter bara 20 min typ x). Har slängt minst 100 FRIDA tidningar det tar i hjärtat men dom tar sån stor plats ju!.

Städa nyss ett av mina säng bord haha. Hitt massa bilder på gammla pojkvänner och massa skit + en dagbok som jag hade skrivigt massa i haha ganska roligt faktiskt x).
Jag är liksom super bra på att spara saker. Allt jag får kan jag inte slänga haha x). Samma sak med kläder sånt kan man bara inte slänga så jag ha 2 stora kartonger med kläder som jag inte kan slänga. Men egentligen vet man att man aldrig kommer använda det haha, typiskt.

Vet ni ingen bra städ musik haha ? :D.


Puss


1/2-09

Godmorgon alla sura och glada :D. Haha

Ny månad. Nya saker att göra.

Årets första sol idag? kanske inte men känns som så (:.
Bra det så kanske snön försvinner fast det är ju kallt så kanske inte :(.
Jag ska ta och äta lite frukost sen tror jag bara jag ta det lungt som jag alltid gör på söndagar haha söndagar är en onödig dag för mig nästan eller något x).

förseten blev det nytt tittar rekord på min blogg igår huhu :D. Hoppas bara alla stannar!!.

Ne nu ska jag gå ut och ge en stor morot år min lilla kanin haha x).

RSS 2.0