stess

Dagarna är stressade!. Igår var skolan helt okej. Efter skolan fick jag slänga i mig mat och sen åka ner till stan för att lämmna in glasögorna jag kollat på och sen skulle dom fixa dom jag vill ha. Dom kommer nog komma om ungefär 2 veckor. Åkte sedan hem och stack på konfa. 2 timmar pratande om kärlek ganska kul men jag var så jäkla trött. Kom hem och satt mig och pluggade eller försökte ifall.

Idag vakna jag av att mamma skriker att klockan är kvart i 8 PANIK. Springer upp och kollar vad jag har för saker på morgonen, Oh språk sen engelska, Blev lite lugnare och sa att jag kunde skippa språket vilket var okej (a). Fick ju sovmoron alltså haha. Kommer till skolan och har engelska sen no i ungefär 20 min sen tar alla tjejerna till bussen för att åka till badet. Kommer dit och tar ett omklädnings rum som vi trodde vi skulle få ha men tydligen inte me vi hade redan packat in oss när dom kom och sa till så då fick vi vara kvar (a). Simmade en stund sen slutade vi (: Simma är ju kul förutom att jag har vatten i öronen i en vecka typ efter det haha .nerå^^X). När vi var klar så trode vi att vi inte hade nå brotton alls eller ifall jag och Melinda haha x). Vi tog det lungt och åt där vilket dom andra gjorde med så vi sega på x). Sen satt vi där ett tag och hade ingenaning om när vi skulle börja. Sen gick vi ner till bussen och den kom typ aldrig men vi var lugn endå. När vi var framme ser vi hur alla sitter i klassrumen. Hah vi kom typ 30 min försent och alla andra hade kommit i tid x). Men våran lärare är snäll så det var bara att le och sätta sig hah (a). Efter skolan fick jag sätta mig och göra engelska provet. Jag tror det kan ha gått bra men är inte helt säker sker allt men stavningen kanske inte var den bästa :/. Jag vet faktiskt inte. Nu ska jag ifall försöka plugga lite no & hemkunskap. Asså jag fattar inte hur jävla mycket saker vi har och göra man är aldrig ledig :O. 

Puss ♥ 


Tisdag

Jösses jag märker att bara man kommenterar på en känd bloggare så får man massvis flera besökare på sin egen blogg ;) . Inte för det blir nå många endå men liksom det blir ju mer huh :D.

Usch nu ska jag bara torka håret och sätta mig med svenskan. Jag har tydligen pluggat på lite fel saker för jag inte hittat papperet där allt stog vad man skulle kunna men helt plötsligt kollar jag i mappen och där ligger det. Där ser man.

Puss


Elin skaffar glasögon

Hejhåå!.

Igår åkte jag ner på staden med Frida (:. Fast jag försöker spara lite pengar till stockholm så va jag ju tvungen att köpa lite saker (a). Fast sån tur jag har då så hade jag presentkort ;). Ifall blev det en töja, 3 nagelack,örhängen och en halsduk (:

Idag va jag hemma från skolan kände mig bara skit typ å ont i magen & huvudet. Vid 2 åkte jag ner på stan för jag hade tid för att kolla synen. Ja hur blev det med det då, jag är tydligen översynt eller vad det var. Så nu sitter jag faktiskt här med glsögon, fast det är bara ett par lånade för att se vilka jag vill ha men jag behöver ju bara ha dom när jag läser och kanske kollar å tv , imorgon ska dom tbx å då får jag väl se vilka det blir (a) ett par ganska stora svart bågar kommer det ju bi ifall (:.

Nä nu måste jag verkligen plugga. Jag har svenska prov imorgon och engesla kanske på torsdag fr se hur det blir med det

Puss

sömn

Hejs jag tycker jag skriver mkt (a).

Gick på skolan hela torsdagen sen gick jag och Stina till ica och köpte saket till kvällen ``natten´´. Gick hem och duschade sen la jag mig och vila. Kl kvart i 7 kom Malin sen gick vi till frida å då kom Sara. Sen gick vi ner till skolan för att ha en sjukt kul kväll med alla tjejerna på skolan. Kom fram och börja packa in oss i ett rum sen vart det å skrika,sjunga & dansa järnet, Smart som jag är ska jag och Maja springa i en sån här rockring, jag spriger och hon står kvar så jag bara välter och slår i högra knät så nu har jag troligen fått en ny inflamation i knät och det är helt blått,men det får jag stå ut med, Så jävla kul ifall.
 Sen blev det lite film och senare låg kanske 100 st tjejer i en liten sal och skrek som galningar, åt en skräckfilm. Efter filmen var man någolunda trött med det sket nog alla i så det blev dansdansdans och mycket sång.
Kl 3 började en till skräckfilm och jag och Frida skulle självklart försöka se på den men efter kanske 15-30 min gick vi ut och leta en plats att lägga sig å sova på för alla sov nästan så. Kl halv 6 vaknar jag av att alla kommer in i rumet vi sov i och skriker och sen hoppar någon på mig hah mys du, sen hör jag att dom tydligen hade ritat på mig haha dumma Sofie x). Jag hade tydligen i sömnen blivigt sur och tagit fridas kudde och blivigt sur på henne ist för Sofie haha jag e kul ja.
 Kl 6 kom jag hem och dog i min säng och vakna kl 3 sen har jag vart helt död.
tyvär har jag inte tagit ngr bilder men får se om man kan få tag på några sen.

Puss

ElinOlsson

2 Dagar i cafet med stina igår i pratrik idag mkt trevligt :). Efter skolan spela jag fotboll och det gick sämst men aja, fick även skavsår som är ovanligt.

Puss

åhh elin får rå damp

Godmorgon!.

Ligger i sängen nu och försöker fixa bloggen till saga :). Men ingenting går det går inte ens å logga in på hennes rätta blogg hah. Så jag tror jag måste bli lite piggare sen får hon säga hur man kommer in på hennes nya blogg ^^.
 
Igår vart de idol och bara vila alvarligt är jag as trött på fredagar :O. Men lite sällskap fick jag ju Linn & Sanna kom ett litet tag (: trevligt. Men själv tycker jag inte robin e skulle åka ut. egentligen ville jag inte att någon skulle åka ut hah ^^.

Idag vet jag inte va som ska hända, jag ska ifall ner och äta frukost snart, sen får det bli en skön dusch sen får vi se.


Puss


Skolan

Hej hopp

sitter här på skolan och ska söka om uppfinnare men ja man kan ju alltid passa på x). Vi var nyss på badet och jag ser fuck ut haha x). Även att det typ det gick bra jag dränkte inte sara huhu :D. aja nu hitta jag nått och hon kommer och om hon ser att jag sitter här får hon damp

puss

ingen bra dag

hejs!.

Super seg dag, Skolan sög och sen vare konfa, det är riktigt tråkigt att bara sitta där på en oskön stol och prata om en pärla men det får gå. Jag känner mig bara sur och i ledsen på vissa ida, usch. Imorgon ska jag på badet med klassen, åh gå å dö. Jag hater vekligen att bada med klassen sen få man gå på skolan hela dagen och se förjävlig ut. + Att jag har ingen bikini heller eller ifall ingen jag vill ha nu.
Idag när jag kom hem ifall så låg skolfotona på bordet, menar du va ful jag va eller det e ju pinsamt, jag ser sne ut hah x)
men saknar faktiskt mitt hår =/.


 
vissa fattar ingenting

Puss


Fredag - Måndag

Fredag.  åkte till kyrkan med frida och där väntade bussen på att fara till mörsil eller nått. Typ gick snabbt 1 timme sen framme typ?. Kom dit och det var kol svart man såg ingenting så vi trodde vi va mitt te i skogen. Hotellet och de va as snuskigt, eller tycker jag ifall lukta skit och va skit gammeldags. Sen fick man börja med att packa in i rummen. Sov tsm med malin simone och frida, tur vi har då som fick det största rummet ;). Sen börja alla tråkiga grejer + lekar^^. Sen skulle man sova, va tvungen och lägga sig kl 12 och va helt tyst men det tror jag många hörde hah x). Undrar fortfarande vem/villka som gick och duschade mitt i natten ?hah.

       
       

Lördag.  Kl 8 skulle man vara uppe, och jag som är morgon piggast av oss alla ifall när man måste fick gå upp och tända och skit medans dom andra slappa i sängen. Sen blev det frukost och när man gick ut va det värsta hur och sjön utanför haha något brydd man blev x). Sen va det nå ute lekar och man frös bara. På kvällen såg vi film, de S.Ö.G alla hade sett den och den är kass, men man va endå tvungen att se halv typ, Sen fick dom som ville gå. När det va 5 minuter kvar tills man skulle ligga i sängen var jag i ett annat rum och va inte precis i ordning för att lägga mig så när lärarna kom in va det enda jag hann med att slänga mig under deras säng och gömma mig hahah skit kul x). Sen sprang jag in på rummet och försökte vara snabb, Av med kläderna och på med dom nya sen springa på toan snabbt som fan x), kom tbx och sprang upp i sängen och sen kom de in och sa godnatt och inen var klar så efter 10 min när vi trodde de gått gick vi upp och börja fixa x).

Söndag. Har sovigt skit dåligt och va bara för pigg så jag gick upp och börja städa och packa ihop allt haha allt trodde jag va dum i huvet haha x). Sen vände allt bara jag blev bara sur och trött, Vi gick in för att få föreläsning från jimmy eller hetter han så ?. Aja det var en ganska känd snowboard åkare som va med i en olycka och blev förlamad, Vi fick se en film som dom gjort om han och så. Riktigt rolig och skön person som helst, När filmen börja börja man självklart att grina det första man gör fast det va jag ju inte ensam om så, asså fatta att bara bli förlamad sådär, och nu kan han tillåmed åka snowboard utan hjälp fast han måste ha en kompis med sig varje gång. Efter det så skulle vi städa och packa ihop allt för att åka hem. När man va hemma vänta en seg söndagsmässa eller va det va så där blev det att sitta i typ 1-2 timmar med massa gammla tanter, och allas föräldrar typ x).

Måndag. Vakna och va skit trött hade verkligen ingen lust med skolan, Kom dit och fick tbx matte provet vi gjort fast det va bara g nivån, Gissa vem som fick G+ och ig varningen i matten är borta ? jag huhu :D. Bara för jag är glad, Men snart blir vg-mvg delen och det kommer ju inte gå så bra men man får se.+ att jag har nog mest den störigast läraren på hela skolan, hoppas hon slutar eller nått.
 Imorgon är det so prov med blää men känns endå som jag lite men jag får väl se.

känns som jag skrev mkt idag x)

Puss

Jobbjobbjobb

Nu har jag hur mycker jobb i skolan och inte nog med det, imorgon drar jag på konfa läger. Så kommer inte hinna plugga!. Jag kommer hem på söndag och då ska va gå på någon gudstjänst eller nått skit.
Jag får väl hoppas på att det blir kul där borta, ärligt vet jag inte ens vart jag ska haha xD. Men vi ska typ vara ute hela lördagen och jag har inga skor alls eller nått så vem kommer inte frysa!?!. Jag tycker ni ska sms & ringa, har inte gratis sms så ring ist (a).
Imorgon är det matte prov. Usch men jag får väl hoppas på det bästa.

Nu ska jag packa, gillare inte det blir bara för mycket saker.

Puss

Måndag

Usch. Första dagen på skolan idag, egentligen är det väl inte så himmla tråkigt men det är ju dom tidiga morgorna som förstör allt. Natten blev ju inte den bästa heller jag va trött men kunde inte sova någonting. Vi hade prov i hemkunskapen, man skulle vara ensam och lagga mat medans den man är med, va inne i ett annat rum och gjorde uppgifter, och den sen byter man nästa vecka. 
Jag lagade maten den här gången, det var någon china mat man skulle göra. Det gick väl ganska bra fick reda på betyget när man va klar och jag fick G+ skulle fått VG typ om jag var mer självsäker, och jag hade tydligen utvecklas mycket.

Nu ska jag väl packa ihop fotbolls saker till imorgon & plugga lite eller nått tråkigt.

Buuu

Gårdagen blev kanon =). Middag hos Sara vi gjorde hemma gjord pizza och klädde ut oss haha roliga vi är då^^. Vi gick ut och tänkte skrämma några men haha vad bra det gick då x).

  

 
 

Puss

sex and the city

Ändrade planer. Kvällen börja med att jag såg några låtar på idol haha lars vilken sköning!!. Sen gick jag och mötte Malin,Simone och Eva, vi gick hem till malin och börja att se på sex and the city, super bra film må jag säga ;). Efter ett tag kom Sara :). Hon hade vart på det där quattro ball discot eller nått men det var så dåigt att hon tog bussen hem haha ;). Sen blev det hem.

Puss

RSS 2.0