31/12-08

Godmorgon!.
Det bev ändrade planer igår. Jag gick ner till Malin istället och så gjorde vi mat där och sen bada hemma hos henne och film. Super mysig kväll, bra slut på året ;).
Efter som jag har fått frågan att jobba som "nanny" år 2010 uppe i skåne hah, så tog vi självklart någon film som handla om någon nanny x). Hoppas bara det inte blir sådär jobbigt som det var i den där filmen ^^ tss.
Nä nu måste jag nog börja duscha och allt vad jag ska göra.

Gott nytt år <3



Puss

30/12-08

Vad jag är social va haha ;). Timmarna går ut för att sova för min del x). Eller nu sitter jag ju faktiskt här och väntar på Malin, vi ska bubbla i mitt lilla bad haha (a). Så hon åkte och skulle försöka hitta ansiskmask och allt huhu.
Jag har ifall kopplat in datan i tv´n jippi nu har jag nästan lärt mig hur man gör även fast de är skit enkelt haha.

Igår var jag med Frida hon har ju varit borta i evigheter så nu va det på tiden. Hon hade fått alla one three hill filmer så vi satt fast spikade vid tvn, fast vi kolla nästan ingenting. Bara prat vart det, bra de. Sen vart den en sväng ut, menar va kallt det var - 40 minst kändes de dom eller ne det va typ -10 men det kan man ju säga är samma sak (a). Ne.

Ja man  vet ju nästan vad dom flesta ska göra på nyår så ingen idé att fråga. Men själv tror jag att det ska komma 1 eller 2 familjer hem till mig men vet inte om jag bilr hemma med dom, ganska tråkigt fakstiskt. Får se om det blir Malin om hon inte skulle göra något, vi får se.

Puss


fredag

God morgon eller aa för mig är det godmorgon fast klockan är halv 3. Sjukt :O. Jag missar halva dagarna varje jäkla dag haha. Men lika bra det de känns endå som jag kan lägga mig i sängen och sova i några timmar till. Min hals gör otroligt ont och huvudet känns som det väger miljoner. Usch varför ska jag alltid bli sjuk på jul ? :(. Fast alla är ju endå borta eller i alla fall vad jag tycker. Ne nu ska jag lägga mig i sängen se på film och sova, låter ganska mysigt endå.

Puss

bilder

Så nu har jag fått bilderna från min morbrors älskade systemkamera (ni får gärna ge mig en sån om ni vill ), =). Men jag och min bror gick ju och tog kort helatiden med den haha, så conny (morbror) var snäll och skicka några men får hoppas att jag får några mer sen (a).


bild på bror tagen av mig


skabbig bild på mig (spretig lugg). Tagen av bror


Bild på hundarna. Tagen av mig


 


onsdag

 Hej på er :). Jag hade super trevlig dag igår!. Firade jul hos min morbror och honnoms fru i deras helt underbara hus med utsikt så det är sjukt. Aja lite bilder blev det men jag har inte fått in dem på datan än så de kanske kommer sen =). Hoppas ni har haft en bra jul med =). '
Jag är ifall super slö idag har tittat på 3 filmer redan tror jag haha det enda jag orkar göra.
Mitt rum ser ut som jag vet inte vad jag måste börja städa snart är jag rädd för. Och då ska jag inte påpeka min garderob haha. Ja jag fick i alla fall super mycket fina saker :). Ska försöka komma på allt hah.

En peakdunjacka,hela serien vitamin e från bodyshop,8-9 flaskor duschkräm från body shop,4 burkar body butter från body shop,converse väska, kläder, bildutskrivare från canon, hårgrejer från disp & loreal -vitamincolor,necessär,presentkort, plånbok, ID puder med 2 borstar, smink från clinique & the body shop, ansisk grejer från clinique,mer hårgrejer, 1 pilgrim ring & 2 pilgrim halsband, en glas hand där man hänger smyken, halsduk, nagelack, 2 gossip girl böcker,och den parfymen jag blogga om förut ;)
Det är troligen något jag glömmt men ja jag tror en bild kommer in på allt sen =).

Puss


God jul

 god jul då alla :). Jag har redan fått öppna massa klappar haha ;). Hoppas ni får en underbar jul och att ni får det ni önskat er =).

JUL Puss   från mig ♥

Dan före

God morgon!.
Jag ser att mina inlägg jag skrev igår inte kom in, typiskt. Jag åkte i alla fall ner på stan igår och skulle hjälpa min mamma med julklappar åt mina små kusiner. Jag hitta super mycket fint :). Sen tog vi en macka på te huset och åkte ner på ishallen och hämta Jens och bror.

Snart ska jag åka till kusinerna och ha en julafton en dag förtidigt haha ;). Fast det blir ju självklart imorgon med då far jag till mitt favorit jul ställe. Aja problemet för idag är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig :O varför fixa jag inte det igår? . Ne jg orka självklart inte och snart ska vi åka och jag har precis kommit ur duschen hjälp, och jag har ju självklart fastnat vid datan med. Ne nu måste jag fixa mitt hår.

Puss


Lördag

 Hejs!
Kom precis hem från stan med Malin =). Jag skulle försöka hjälpa till med julklapp till Alexander hah. Så han får skylla på mig om det blir dåligt. Sen hitta jag ett par fina örhengen och 4 ögonskugger i ett ^^. Sen blev det en god varm macka på te huset.
Jag har ifall fått en älsklings hund :D. Emmas han  var hemma hos mig hela dagen och sov här eller sov vet jag inte. Sen fick det bli en morgon promenad  men han med. Så söt!.

föresten är det här mitt 100 inlägg hah ;)

Puss  ♥

Torsdag

Torsdagen börja med skola, jag och Stina jobba i fiket hela dagen typ sen sluta vi en timme tidigar och alla typ gick hem för att fixa sig till avslutningen. Går till Frida sen ner på skolan och kollar på folk som sjuner :O. Det va 2 tjejer i 7:an som var riktigt duktiga, Sen Mikaela såklart :). Sen va det Agge,Axel och Henrik som spela något hådroks band som fick spela allvarligt var dom skit bra hah :D. Sen behöver man inte prata om tjejerna i 9:an. Aja när allt var slut så gick vi till klassrumen och fick dom första betygen för min del :O. Efter det gick jag hem och bytte om igen å så sen gick jag ut och träffa Malin sen gick vi hem till Anders och gick ut med honoms hund ;) sen så kom Petter :). Trevlig kväll (:.

Nu ska jag sova mer eller not sånt mina ögon orkar inte hålla sig uppe.

Puss


Fredag-Tisdag

Gud tiden går äckligt fort :O.

Fredagen va inte annat än BÄST!. Jag och mamma åker ner på tågstation och där möter jag Sanna med hennes mamma (:. Det var skit länge sen jag träffa henne så man hade ju mkt att prata om på tåget ;). Kommer fram till Stockholm och tar en taxi in till hotellet och märker att vi ska på det hotellet jag bode på för något år sen inne i söder. Något fint det är :O. Aja när vi kom in på rumen fick vi skynda oss att byta om och fixa sen tog vi tunellbanan till globen. Trod ni att det va mycket folk överallt eller :O man kom ju knappt någon stans!. När vi kom in i globen gick vi direkt till platserna dom var faktiskt bra :). Men haha jag tykte synd om dom som satt bakom scen. Det ä sjukt va skillnad mot att sitta och lyssna på tv'n hemma mot att sitta där. Dom är mktmktmkt bättre live!. Ifall börja det med värsta stämningen alla sjung och dansa sen börja allt. Man fick se dom som har varit med förut och sen sjung Anna,Johan,Robin e och Robin b 
men självklart så gå jag och Sanna på toan när Anna sjunger FAN. Det va typ mest hon jag ville se :(. Men jag hörde så (a).Sen var Carolina Gynning där :D hon är så jävla cool!!!. Kevin van för dom som inte vet det men jag tycker Alice borde vunnit. När pausen var så skulle jag och Sanna gå och kolla vart man köte glass hihi jag har inte ätit det sen i sommras :O. Aja när vi gick så ser jag Johan Palms bror :O jag ba viska åt Sanna och han hör mej :O. Han måste ha super hörsel eftersom det va så mycket folk där som lät men men aja han vände sig om och ba jaa det är jag ;) tror du inte jag hör heller? Jag ba ha hur kan du ? sen fick jag en kram och ett kort på mig å han (a) hihi han är Såå mycket finare än Johan!. Brunbränd å lång så han fick böja sig men haha. När festen var över tog vi en taxi och åkte till hotellet.

 
    

♥  ♥  ♥

 


Lördagen börja med att jag får Sannas armbåge på min näsa haha. Vi gick upp och fixa oss för stan sen gick vi ner och åt en god frukost, vid frukosten kom Sannas kusin Linn :). Skit trevlig tjej. Eftersom hon bor där fick hon visa oss runt lite och hon vick va en kläd hjälp åt mig haha eftersom hon jobbar på en JC så kunde hon ju allt hah ;). Vi gick hela stan i söder in till gammlastan, ( det är så mysigt där ). Sen kom vi in på stan och jag skulle gå in på tredje monkiaffären och då gick alla in och fika för ingen orka med mig på stan haha. Kl 6 tror jag va jag helt slut och mina ben gjorde ont hah. Så då tog vi tunellbanan till hotellet. Sen gick gick vi och leta upp en resturang :). Sen blev det att bara ligga på hotellrummet.


Söndagen var vi tvunngen att gå upp tidigt för att hinna gå lite på stan innan vi skulle ta tåget hem igen. Ja vi gick på stan några timmar sen fick det bli en seg tråkig resa hem :(. Jag kan gärna flytta dit!!. Inte en ända snöflinga och inte så jävla kallt.



måndag-tisdag
Har inte hänt så mycket igår efterskolan somna jag direkt i soffan och sov i 3 timmar. Sen idag gick jag hem från skolan för jag hade så jäkla ont i huvet oh gick och la mig och sommna direkt så det har väl inte gjorts så mycket.

Stockholm helg

Hejpåer

Usch jag hater verkligen att packa man tar alltid med sig för lite eller för mycket det blir alltid fel. Aja på skolan hade vi bad med klädsim asså det är sän jäkla skillnad med kläder på det blir ju skit tungt :O x). När jag kom hem frn skolan somna jag direkt och vakna vid 5 och var tvungen att börja packa men fan jag är ändå inte klar blää.
Men imorgon åker ju ifall jag och Sanna :D. Tiden är äntligen här. Ni får ju se upp i tv rutan om ni ser 2 galna tjejer haha eller sånna kommer det nog finnas många av x). Men vi är nog lngnare än johan palm tjejen haha ^^. Nä nu ska jag fortsätta att packa och måla naglarna hihi (a)

Puss


Måndag

Nä nu är jag trött på hur min blogg ser ut men tyvärr har jag ju inte photoshop så jag kan inte fixa :(. Eller jag kan men inte riktigt så jag vill ha det. Jag får försöka mig fram till något bättre med det jag har jag är ifall på g att göra om ifall.
Föresten har jag gått och letat en ny god parfym länge och idag hitta jag den :D. Jag kollade i en frida tidning och såg ett prov av parfymer och såg någon jag inte sett men på stan hitta jag den (: Super go doft!.
Jag tror den hette Ed Hardy by Christian Audigier


Här har ni den. Den kommer in på min önskelista till jul hah ;).


Ledig dag

Hej på er!.

Igår ställde jag mobilen på 10:00 bara för att jag skulle vakna i bra tid idag för ja inte skulle vara så seg till stan. Jag vaknar av mig själv och undrar varför jag inte är någe trött för mobilen har ju inte ens ringt än så klockan måste ju va typ 9 eller något så jag ligger och drygar mig sen kollar jag på klockan Shit då va klockan 12 fan jävla mobil den ringer aldrig när den ska !!!!. Kliver upp och duschar sen fixar mig lite men hinner sjävklart inte göra mig klar innan Frida kommer hit. Sen åkte vi ner på stan när jag var klar

Jag hitta lite julklappar så jag har det gjort. Nu är det bara pappa kvar och han är så kräsen så får väll se vad jag hittar. Eftersom min bror och mamma brukar läsa min blogg någon gång då och då så kan jag ju inte säga vad jag köpte men jag får hoppas på att dom blir nöjd.
Jag sitter ifall och lyssnar på en otroligt bra låt och försöker plugga till provet på onsdag men jag kan inte koncentrera mig och jag fattar ingenting fan jag måste få bra betyg eftersom det är sista svängen nu. Skönt ifall att jag är ledig hela dagen imorgon med så då kan jag försöka plugga lite men det brukar inte gå så bra. Man hittar bara massa andra saker man måste fixa. Nä nu ska jag plugga lite eller försöka kanske bäst att stänga av tv:n med då!.

PussPuss

Söndag

Hejpå er!.

Igår kväll gick jag till Malin (:. Mysigt det var länge sen nu så det var på tiden att vara med varandra efter allt. Vi kollade på film fröken sverige tror jag den hette den var ganska rolig x) eller Jens va hah x) aj fitta, Fan v fult du har haha min humor. Vid 12 gick jag en bit med Malin och hennes hund sen gick jag hem.

Idag va det tänkt att jag skulle vara med Frida men så blev det inte för hon är dukti att gå på träningarna men jag är sååå less på fotbollen nu men snart så kommer jag tbx. Vill bara inte bli trött i det i sommar så då känns det bättre att vila ifrån det nu så ja börjar längta efter det igen. Aja jag ska försöka städa undan lite på rummet det e inte så mysigt med kläder över hela golvet haha x).

Snart åker jag till stockholm med Sanna ni ska vet hur mycket jag längtar!!. Helt underbart. SHOPPASHOPPASHOPPA. Haha får bara hoppas att inte mitt bankomatkort blir spärrat igen haha^^.
Imorgon ska jag nog ifall försöka hitta lite julklappar så jag har det gjort, för det känns alltid bra (:.


Tänkte bjuda på en bild på mig idag med bara för att (a).



Puss


fredag

Jag SUGER på att skriva här!!. Skolan har gått super segt!. Bra att jag kommer vara ledig på måndag,tisdag och fredag nästa vecka :D. Jag har typ bara pluggat hela veckan, Man får allvarligt as mycket att göra innan lov. fick tillbaka so och svenska proven i veckan fick G+ på so och G på namnhistoria sen 29/35 eller nått på svenska läs grej kanske det blir G+ eller VG jag vet inte (:. Föresten åkte ag in på stan igår för mina glasögon var klar huh ;). Vet inte vad som händer i dag men sova ska jag ifall ^^..

Grattis Melinda :D

 
Bra att båda fick plats i miin tröja  (:

RSS 2.0