new







Sånt nytt freesit. Body butter från victoria´s secret, allas kära converse och nya springbrallor från nike.

Och ja jag är nog den enda människan som inte har nått planerat ikväll eller ne jag och mellan haha. Får se va det blir för fint.

nått stort på gång









En bild säger mer en tusen ord sägs de va, så ja jag orkar inte skriva så mycke mer.

rubrik





Idag cykla jag och träna med Sanna och Märta. Märta och jag utforska sedan en loppis med fina glajjor för att sedan gå vidare till kupan. Jag kom hem tomhänt medans märta fånga åt sig fina grejer!. Jag fick istället tre skavsår på köpet, skönt!.

Inga Kläder



Ni ska bara veta hur många dagar jag gått och väntat på detta album, idag har jag uppdaterat youtube och lyssnat på varje ny låt som kommit och nu nu nu kom alla upp på spotify åhhhh det är så bra!


klick





Idag cykla jag en sväng på kupan med min snoriga nösa. Jag kom hem med allt på bilderna massa sommar fint ihiii nöjd. Måste bara klippa av en bit på shortsen på bilden har jag vik in dom lite så där misslyckat men.

Lady Luck

Melinda och jag har inte kommit iväg..Jag ligger hemma med hosta täppta näsa blåsor i munnen och huvdvärk medans Melinda ligger hemma och spyr, härligt att allt sånt här ska komma när man ska sticka iväg och bara ha det grett.
Packningen ligger på golvet brevid mig och väntar men tänker inte packa upp ifall vi kanske sticker iväg imorgon om vi mår bättre. Detta suger!.



I torsdags tog jag melinda och E-type en fika på stan



Och jag hitta mig själv i tidningen



utan ett ord

Hej på er kompisar!
Jag har feber och hosta men vad gör de.
Vädret är gudomligt!,verkligen som sommar men ja inte sommar än!.
Imorgon åker jag och Melinda till Duved och blir kvar där några nätter vi vet dock inte hur länge haha.


sun

Det är inte så otroligt roligt när det känns som att man har feber och att man knappt kan svälja sitt eget saliv för det gör så ont när det är strålande sol och alla hänger!
Menmen jag har ialla fall fått ifrån mig lite arbeten och blivigt brun!


stay away

Idag har jag vart ledig så jag har sovigt länge vaknat upp av att jag hade ont i halsen och var förkyld men det botades snabbt med att min kusin ringer och berättar att han precis köpt yranbiljett till mig som nu skickas upp till mig från Skåne.
Jag följde med mamma på affären och köpte påskmat och hårfärg och sedan kom vi hem och jag fick ett påskägg med inte en enda godis jag tycker om, hehe fint!.
Sen slutade dom flesta vännerna så tog kontakten med Melinda och vi bestämde oss för en cykeltur för att kolla om secondhand var öppet men vi kom 2 timmar för sent så vi cykla vidare till solariumet där jag tog mig en 16 minutare sen tog vi oss en tripp utan resultat på stan för att sedan cykla hem.
Nu är jag nyfärgad i håret och det är ljust jätte ljust och lite brunare fint!.


påsklov


 
Nu har jag äntligen påsklov, lite tidigare än alla andra också!. Idag har jag haft samtal och redovisning allt funkade bra och min nya jacka har gått sönder inne i innertyget så det syns inte men jag fick tillbaka halva priset i hundralappar så nu har man tjänat lite stååålar också.

Lovers without Love



Japp som alltid har jag plugg.. Men! på torsdag får jag lov och sen sticker jag iväg ett tag till kallare grader med hopp om att det blir varmare grader.


No past land

En fin lista


Solen tittar fram bakom molnen och jag ligger ute i solstolen i enbart shorts och en tröja, trotts att det blåser kalla vindar.
Hela skolan är ledig idag, eller ja har hemma studie dag. Jag har läxor i varje ämne jag har på shemat men högen med alla papper ligger och fladdrar brevid mig.
Jag har fått tusen fräknar och tycker det är gulligt.
Och jag använder en gammal bild


help

alltså jag har just nu världens svåraste fråga att ta tag i way out west eller peace and love? 
åh vad jag hatar detta!.

Quelqu'un M'a Dit



Godkväll kära med människor, jag har suttit vid middagsbordet i flera timmar och planerat min fars 50 års kalas, man får ju hoppas på att de blir fint. Ätit grillat och efterrätt har jag också gjort och nu har min laktosmage ont.
Namnet på ovanstående rubrik kommer från bland de finaste låtarna jag vet just nu!.

149



nya shorts från h&m

green eyes

efter att gårdagen blev katastrof vet jag inte vad jag ska göra idag.
Jag sov till klockan ett och nu har jag putsat speglarna och visar mor min alla mina nya fina kläder men nu vet jag inte vad som blir.
Ida åker till solen i två veckor och blir snygg så man kanske ska åka till ett solarium och bränna på sig lite canser.

new in voff



Wihoo jag kommer ha avlägset snyggast bikini i år åh jag älskar den!.
Kommer från River Island men är beställd på Asos



Bland dom snyggaste skorna och plastigaste någonsin kommer jag också ha men de är ju niice
Dom kommer från Asos



En finfinfin klänning också, blev dock ett värdelöst kort men den är fin mörkblå och har peterpan krage vilket jag älskar och den har världens finaste rygg.

Har ett par nya shorts som jag köpt också, från nya h&m collectionen vita höga och fina kommer väll upp bild på dom senare.

puss och kram

snurra du min värld

Åh det är så fint väder!
Jag har varit ledig hela dagen och där med suttit och solat ute i två timmar nu odlas de fräknar för fullt och bruna nyanser börjar komma fram.
Jag har suttit ute på terrasen och pluggat ojojoj det är så skönt! nu har jag till och med kommit någon vart på mitt arbete och det är till och med roligt.

Nu ska jag och Melinda rulla ut cyklarna för att cykla ner till stan för att fixa några köp och sen ta oss ett pass på gymmet.


the world ain´t slowin´ down

Jag är så lycklig trotts att jag har allt plugg jag skjuter ifrån mig så sitter jag och planerar till sommaren allt ser så fint ut. Om inget kommer förstör så ser det ut som jag får enbart tre-fyra veckor helt ledigt sen är det full fart och pengarna bara slängs omkring men fan det är så jäkla värt!. Och länge kvar är det inte snart så är det sommar lov och det kommer nog bli väldigt väldigt bra.
Men först och främst så är det en fin vår som väntar och på våren är man kär!.

hjärtat kom och kysste mig lite

















Ahhhhw puss

like my style



Om detta skulle vara just nu så hade jag vart rätt så nöjd och glad, men istället sitter jag här i soffan med massa olika uppsatser att ta tag i med torra läppar men läppsyl orkar jag inte gå för att hämta.
När jag ser denna bild så saknar jag min lilla lugg faktiskt, just där var det så fint.

Idag fick jag också svar på min ansökan om sommarjobb och ja fick mitt andrahands val men undra om det nog kanske var bättre val faktiskt. I alla fall kommer jag jobba på campingen som är nästan precis brevid mig.

Ne nu måste jag avsluta min pluggpause

110411

Åh nu har jag suttit i timmar och dar och funderat vad jag ska beställa på ASOS men nu så har jag det beställt och de kommer nästa vecka bara att hoppas att allt sitter som de ska då!.

här har vi en gobit som kommer hem till mig


feel good drag



Jag håller på med historiska modet och det är verkligen inte roligt, att gräva mode i vikingatiden känns liksom inte som nått jag tycker är så trevlig.

Tänkte att istället bjuder jag på en snygging.


more time




090411



Nyss hemkommen från ica maxi med två fina tidningar att fördröja tid i samtidigt gotta i sig massa.

Bilder från gårdagen kan komma upp lite senare.

jag vet vilken dy hon vart i

Nu åker jag mot stan och resturang för att fira min fina bästa vän som blir 17.


just a dream



Plugga va det ja.

Idag slutade jag elva och sen gick jag på stan en sväng med Märta, jag hitta min drömklänning fast jag inte är en klännings tjej så jag får se men gud den är så fin!. Nu sitter jag här där vid kuddarna på bilden och har enormt mycket plugg, men jag tror jag kanske ta en paus för att åka iväg på pass sen de blir skönt. Imorgon har jag sovmorgon till tolv så det blir ju som skönt det också.

happy face



Sol hit och sol dit fan vad jag tycker om det.
Idag slutade vi tidigare och jag tog en tripp på stan kom hem med en svart enkel lång kofta nu måste jag plugga lite för att sedan åka väg på ett spinning pass.

solsken




Igår var det himla fint väder, jag och sanna slutade 11 så därefter gick vi på stan utan resultat så vi satt os i värmen med en glass laktosintolirant som jag är var det nog inte så smart men de va så skönt. När jag kom hem hade jag brännt mig rödfis som jag är...

Nu är Ida påväg hit och vi ska äta för att sedan åka iväg på ett pass de blir bra det.

slöseri med tid



Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen är jag ingen större fan av Håkan men nu är jag som fast.


hallon



Jag åkte enbart på ica för att handla hallon, smoothie har blivigt min drog, hur bra som helst är de!. Imorgon är de skola och jag har enbart bild, efter de åker jag kanske och tränar för att sen sola, låter faktiskt fint de.

Aprilhimlen

Söndag jag tycker söndagar är grym jag.
Idag har det vart finväder och jag fick mig idén att gå ut och springa en runda runt lillsjön och så blev det, sen vidare med jogging dojjorna till mormor för att säga hej. Tacka nej till alla kakor hon bjöd på eftersom de kändes så himla onödigt men gott skulle de ju va!!.
När jag kom hem så hör Emma av sig och vill gå ut med voffsen i spikbodarna så det blev en prominix där och med Emma vovvsen mor min.

Nu blir det grillat mumms! efter de blir de plugg och lite spa ansiktsmask och färgning av ögonbryn.




smokey taboo



Idag är det fredag och det är så otroligt skönt, jag har börjat på ett arbete i historian om förr och nu det är roligt!.
Idag har jag haft rätt så fullt upp buss hit och dit.
Jag har klippt mig idag också, bara fixa topparna och så liksom ingen större skillnad och idag har jag sett ut som ovanstående bild. Med nyjackan och ny väska också för den delen rätt nya skor också, fina grejer de!.

Ikväll ska jag nog prominixa till Melinda och enbart kolla film hos henne, blir fint de!.

RSS 2.0