svett

Jag fick stanna svettigpå stan efter passet och kolla modevisning. Det var rabett på massa men jag kom hem tomhänt, nu måste jag sova.



facebook bild som togs i skolan idag ful men bättre än inget annat.


30 september

Jag bara vill sovasovasova!, jag fick precis sms från melinda- afro idag? jag försökte slingramig ut men hon tvingar tydligen med mig. Jag får ta tag i plugget lite, och sen åka in till stan igen då. Sen borde ja vara med Anton men jag är rädd för jag kommer vara världens tråkigaste sällskap!, juste plugga måste jag också suck!

29 september

Snabb shopping.
Jag har letat en stor svart halsduk i evigheter. Jag vill ha den storstorstor eller med luva, så går jag och märta in lite snabbt på monki på rasten så finner jag min dröm en svart leopard halsduk med luva och skit lång så den går att varva runt runt och runt. Fast jag vet inte om man skulle ha haft en hel svat istället?, äch det är kul med lite mönster!.




tjockelin



Brodern min har skaffat Iphone 4, jag blev helt plötsligt fotad och 50 storlekar större. Kanske inte ska äta den där kakan endå?

28 september

Världens sämsta dag på skolan är avklarad, jag kommer inte klara av spanska det kan jag lova er!, segtsegtsegt!.
Jag sitter och försöker lista ut vad jag ska ha påmig imorgon för att kanske packa ner det i nyväskan för att bege mig till Anton men jag vet inte riktigt om han vill va med mig?, han liksom hör aldrig avsig så det är ju segsegt!.
Funderar om jag ska sova där kanske, kanske inte. Han ska plúgga hela dagen så vet inte riktigt om det blir sånn rolig upplevelse, men i och försig så åker han bort nu till veckan igen. Man måste liksom planera sin tid.. Jobbigt ibland ja väldigt den veckan det händer mest grejer är självklart den innan han åker och lunget är när han iinte är hemma. Aja..

27 september

Mamma har precis kommit hem från Italien, känns rätt fuskigt när man ser en massa bilder på ronaldo? och zlatan. Men hon kom hem med världens finaste väska och body lotions till mig snälla hon!.




Tjuvtitt påmin oklara garderob blev blev det till och med!.

kors

Jag blev ca 200 kr fattigare på 4 onödiga men behövliga eller nej egentligen inte saker. Jobbigt för en fattig student som mig..


Korsörhänge som jag och märta har gått och svettas efter!




och sånt där astråkigt onödigt bajs.

Skolan var jobbig idag seg och tråkig nu har jag typ läxa,kul..

on the side of

Jag har gjort om min "walk in closet" okej det ordet gör såman tror det är lyx men det är det inte, men det blev rätt nice!, bara jag får upp hyllan jag vill ha och sätter upp spegeln på plats så får ni nog en bild så småning om :).

Nu ska jag äta uppmin yogurt och kolla på tv:n efter det ringer jag snyggingen, woow!.

höst

Jag är såsjukt sugen på nya höst kläder!. Hoppas mitt ytterst lilla stdiebidrag kommer imorgon så jag kan ta tag i det där, synd bara att det är massasmå grejer jag behöver, jag avskyr 1att köpa små saker, typ en ny rakhyvel vem fan tycker det är kul att köpa det?, inte jag tyvärr.




r ni nått att kolla på rätt tråkig men jag gjordeden på 5min.
En poncho och ett par pistol boots ska jag faktiskt få med mig hem tror/hoppas  jag!.
Jag är grymt sugen på den svarta längst ner till höger!, dock kommer den från weekday som inte finns här..

25 september

Fett hår spilt kaffe påmig två gånger under 10 min, stökigt rum, en finne på hakan.Jag känner mig helt underbar.
Nej helt ärligt får jag nog ta tag i livet duscha och städa innan Antonpanton kommer hit igen.

idéspruta

Okej jag ska skärpa mig!, jag har hört att jag bör lägga ut bilder vad jag klär mig i på dagarna. Jag har tänkt det jag medmen liksom jag orkar inte fixa så jag harskorväska jacka m.m på mig föratt det ska se ut såsom jag vill och sen blir jag bara en rund boll på alla bilder så det är svårt. Men jag ska försöka fixa de.
Vi säger så, jag går typ och lägger mig nu medans jag väntar på att Anton kanske kommer och lägger sig i sängen med mig!.

Men det är sjuktmycket idér imitt huvud nu som jag ska försöka få till, det går bra nu!

Mamma mms:a mig nyss hen bild på en kött bit under stog det : det här är en död Stampe!.
Stampe är alltsåmin 11 åriga kanin som är hur söt som helst!, dock fattar jag inte hur gammal en kanin kan bli.

24 september

Jag sitter här och spänner rumpan med ett hopp att den blir fastare, eftersom jag hört att det hjälper, jag lovar er det hjälper inte för mig!, menmen.
Det har spö regnat hela dagen, jag fick gå på gymmet på idrotten idag, skönt fast oskönt närman har världens tränings värk efter passet igår.
Jag är sjuk trött! märta och jag har letat i 2 dagar efter ett jävla par örhängen, vi har kommit halvägs. Vi har också världens bästa idé som jag hoppas går i uppfyllese!.
Jag fick hjälpa pojkvännen hitta lite kläder på stan, men eftersom vi är två helt olika stilar funkar det ofta inte så bra!, men han fick faktiskt med sig hem ett par grymt snygga acne jeans, jag kommer sno dom av han!.

Jag är förjävligt sugen på godis, helt ärligt funderar jag på att gå til ica i regnet enbart för att få en godis, ni ska bara veta känslan!.

Mamma är i Italien, jag tänkte först fan jag vill också dit. Men det är rätt lyxigt. Hon har skickat bilder på snygga väsker och frågar vilken jag vill ha hon smsar om att parfymen jag vill ha kostade lika mycket där som här så hon köpte en body lotions istället och hon shoppar på åt mig!. Hihihi verry happy me!

Nu ropa pappa att han skulle på ica, goooodis hah!

23 september

Trötta jag!.
Slutade klockan 11 idag sköönt, dock var jag värdens tröttaste hela dagen. Stack ner på pass afropower, värdens roligasteträning detkan jag lova er!. Gyma med Melinda och sen stack hem.
Nu måste jag byta säng kläder städa, tvätta ansiktet packa idrottskläder kolla vad jag ska ha på mig och kolla idol, sen soooova!.

21 september

Bannanas!.

Jag är världens tröttaste!!!!!. Väntar dock in Anton hoppas att han kommer snart?, ont i magen har jag också jävla mjölk ska det börjas nu igen... Dålig andedräkt har jag också efter kaffet, bör gå och borta tänderna men tandkrämen är slut här uppe och ner orkar jag inte gå. Ont i benen och röven efter passet igår har jag också. Skämt utmin på skolan också, det går bra Elin det går bra!.


20? september

Jag är trött, har inget att säga förutom att jag pluggar Spanska, har vart och kört ett pass på gymmer med Märta, hon somnade!!, väldigt kul tycker jag, särskilt när jag får peta på henne och försöka väcka henne till liv, medans hon vaknar och inte fattar vadjag gör i hennes rum, haha.. Ojdå!.

Jag lysnar på världens bästa band, fan lätt det är världens bästa band!. Mumford & Sons för er som inte redan fattade det, ett tips för er där ute som inte redan är fast i dom :D.


19 september



Bilder sen i Torsdags!.
Jag kom precis hem från Anton, har vart hos honom hela helgen, igår var det middag med 2 familjer till hos honom, och helt plötsligt kommer Petter in helt omedvetande att jag eller han skulle vara där, trevligt att man känner någon ;).
Jag bör nog plugga lite spanska men PLAZAkvinna får vara först ut!.
Jag är företen insatt i Politiken känns nästan så jag ska stanna uppe och kolla hur det blir, jag är frånskild med min familj som inte riktigt står på min sida om politiken, menmen!.

18 september

Jag hänger hos Anton, efter att vi inte ens sett varandra på en vecka.. Han har blivigt brun jag har blivigt blek.
 Vi är världens osocialaste, han sitter vid sin bärbara data i soffan, jag sitter en meter ifrån med en annan data på en stol. Jag ska snart dra hemmåt, medans han ska träna. Sen tror jag att jag sticker hem med han igen, för att ha någon middag hemma hos honom, trevligt sörru!.

Berätta jag om orgenteringen igår föresten?, först fick jag springa inne i stan och leta grejer sen i skogen. Det spö regna i 3 timmar, medan jag var ute där, kul.. Sen sjönk jag ner i en lerpöl så min fot försvann intresant nej men rätt oskönt!.

16 september

efter att vart inbunden i politiker snacket i en vecka nu, och massa timmar nyss så börjar jag gilla det. Politik är typ intressant!. Men jag är endå trött på att plugga så jag säger ett tidigt godnatt och hoppar i duschen och sedan in i sängen!




Här har vi föresten Teresa stockholmsbruttan som numera går i min klass!

Livsglädje

Ni ska bara veta hur skönt det är att vakna varje morgon och inte känna " fan vad jobbigt det är skola idag "!. Varje dag längtar jag nästan till skolan, jag älskar folket runt om mig och jag känner varje dag att jag gjorde världens bästa val!.
Idag slutade halva klassen kl 11, dock så satt jag Teresa och Märta kvar i matsalen i 3 timmar, det är livsnjutning det, alla med egen kaffe kopp, okej inte Teresa. Sen gick vi ner till badhusparken för att fixa lite foton, det behövdes till både blogg och facebook, grymt!. Det är något jag velat länge haha.

Jag bör sätta igång med att plugga in lite politiker snack så jag kan något tills imorgon, och spanska. Wow ni ska bara veta hur konstigt det känns att sitta på Spanska lektioner, jag har ju aldrig haft språk föruti hela mitt liv!.
Imorgon blir detorgentering med klassen, jag hatar orgentering!, springa och leta lappar är bara krångligt!!



smakprov av bilder det lär komma mer under dagen/dagarna!

men tja



Tänkte bara säga Tja och att jag lever!.
Idol nu alltså ;).


15 september

Jag har ont i min rygg och alla på skolan börjar bli sjuk. Det betyder att jag kommer bli sjuk, jag hatar att vara sjuk, jag får alltid tankar om att jag kanske dör när jag är sjuk. Tex från filmer när dom hostar blod, tänk om jag gör det när jag är sjuk, då kommer jag typ dö tänker jag. Och eftersom jag tänker så måste jag alltid spotta ut och kolla om det är blod när jag är sjuk. Okej det låter rätt knäppt.

Jag känner för lite pluggande, en dusch lite fix och lite städ i garderoben det behövs kan jag tala om, hela rummet till kläderna ligger det högar på. Blir lätt så när man inte har en garderob i rummet, utan man bara kastar in det i rummet brevid, för er som kännde att det var viktig fakta!.

Jag är också i stort behov av en ny facebook bild!,en snygg jäkla beeejbii bild. Okej jag får helt enkelt googla på någon snygg person så får det äga!.


14 september

Badaborg is my thing liksom!, nej helt seriöst var det rätt okej, fast endå inte!. Jobbigt och läskigt, alla små rum jag får panik i. Med en grupp med tre killar som tar det påblodigt allvar plus att jag inte kände dom innan så var det ju lite sådär. Kl 12 fick vi gå hem men eftersom jag är en sånn skol nörd stanna jag i 3 extra timmar, okej vi kolla på film så en sånn skolnörd kanske jag inte var då!.

Föresten fryser jag också, typiskt då.

runt ditt huvud

Jag vet inte, jag orkar typ inte.

2020

Elin cyklar till Ica, en kille i 25 års åldern börjar ragga på mig och min cykel. Går in köper min dricka och natur godis. Killen står kvar men nu står han och tar på min cykel. Han frågar vart jag ska jag säger hem han frågar vad jag ska göra där jag säger jadu, han frågar vart jag fått cykeln ifrån kronprinsesan eller?, jag blev rädd och cykla hem.

Nu sitter jag hemma med godispåsen brevidmig, en nöt sen blev det en till och en till woopsi va den halft tom.Satans då jag som ska ha det imorgon på sepe bodaborg.Blää bodaborgmed mentor gruppen som jag känner ca 2 st i. Kul...

13 september

Ni ska bara veta vilken snäll pappa jag har!.När jag slutade skolan stog han med bilen utanför och skjutsade hem mig. Undertiden fick jag 2 paket eller 3 rättare sagt wow ;).





världens finaste mössa enligt mig, ni får tycka vad ni vill ;).



Och så fick jag enligt pappa enmycketviktig sak, en typ nyckelhängare medlampa och tjutare om jag drar i den, för att ha om man blir överfallen :O. Helt plötsligt blev jag en seriös bloggare kändes det som.


blablabla

Blev ändrade planer efter hockeyn fick det bli äta istället för att träna. Mamma hade inte vart hemma på en vecka så hon gjorde finfin middag så jag fick bli hemma. Tre rätters, jisses.

Åh jag sittar här och kollar på hur mycket kläder jag vill ha, varför är inte jag miljonär? :(, jobbigt!

tolfte september

Jag njuter med en kaffe kopp samtidigt som jag sitter och kollar på ronjarövardotter, vadå bra film!!!.
Jag sticker troligen till ishallen strax. Yesyes, Elin ska kolla på hockey, jisses..
I kväll har jag och Melinda planerna för att gå på ett body balance pass,känns bra!.


elfte september

Biffen jag och hurt Melinda stack ner till gymmet, där man fick lära sig nya saker av Sanna hon har alltid något nytt att lära ut den där tjejen alltså ;).

Ne men till en inte så kul sak. Idag när jag vakna så känner jag hur det kliar i hela nedre ansiktet, jag kollarmig i ansiktet, jag är heeelt röd & knottrig. Kul en allergiatack typ.Tänker efter, fuck jag åt ett äpple med skal igår, suck. ( jag tål inte äppel skal ) haha. Jaja nu sitter jag här med knottrigt kliande ansikte, inte min dröm direkt.

Naj det va allt jag nu pyser jag.


tionde september

Jobbig dag. Jag tänker alldeles för mycket!. Anton har precis åkt till sweitz, nu börjas det. Det är jobbigt!.

Igår blev jag sminkad på make up store, hon som sminka mig var super duper duktig så jag är jätte nöjd!. Massa tips och massor avsaker jag vill ha, minde bra det kanske!.
Jag fick både med migg ett par jeans, parfym och en concealer.


Jag kapa hem ett par J. lindberg byxor för en 500 lapp. Eller faktiskt presentkort


Nu för tiden kommer jag lukta mumms, även fast det står att jag är en tränings tjej på förpakningen så  är jag ju inte det.


tretton

Okej jag vet att jag är världens sämsta "bloggare" (namnet låter tönttöntigt), men jag har liksom annat för mig nu fötiden faktiskt.Och för den delen så har jag inte så himmla mycket att säga.. Förlåt



Tavlan jag lovat en bild på!. Det passar att lägga ut den på min och Antons tretton månaders dag också. Jag funderar om jag inte endå ska ta och åka hem till han och sova där,vi får se.

4 september

antons data har pajat, antons säng braka ihop anton tappa tv dosan i 100 bitar, anton är inte på bra humör. vi säger så så länge. pusshej

...

detta sög ju.
Ingen skjuts får jag, för ingen är hemma och bussen går inte förrän kl 10 typ då Anton enligt han skulle sova.

Kul
Tack och hej!.

3 september

Woopsi, jag blev fast på ett fik i 3 timmar med min nya fina klasskamrater. Från klockan var 3 tills klockan tickade mot 6 så blev jag lite panikslagen att jag faktiskt har saker att göra..
Dagen var i allafall super duper!.


snodde bilden från moa, hoppas det är okej!. Jag är ju liksom med på 4 av bilderna så.



min fina skoldag!.

Nej nu ska jag försöka ta tag i bussen och sätta mig körandes mot Anton tror jag. Han verkar inte ha tid med mig men ja vi får se.


mobil inlägg från skolan

mobil inlägg rån skolans nätverk jag känner mig extremt cool typ. vi håller på med politiken och jag tycker det är extremt tråkigt, fattar det likson inte. kanske ska lyssna vad hon säger okej aa det låter braa pussipussi

2 september

Varför slutar min spotify spelaa efter en låt?, seeeppe.

Jag är helt borta idag, säger hej till folk jag inte känner som jag tror jag kände eller nått sånt, pratar konstigt och är almänt borta med vinden.
Än så länge har jag gjort massor fast typ egentligen inget!. Skolan var slapp, jag slutade klockan 11 och under skoltiden fikade vi och sjöng ja må han leva åt robin som hade med fika åt oss och efter det gick vi på stan på lektions tid, tanken va att vi skulle interjuva politikerna men dom var inte där så, ja det slapp vi dårå.
Jag fick mig en liten sväng med Antonfjanton också, så ja fick mig lite pussar det behövdes!.
Och nyss var jag och tränade, livet leker. Surt jag blev inte ens svettig på gymmet....


fachionista+singstar

Jag försöker leka fashionista framför spegeln samtidigt som jag leker att jag är Darin och sjunger, jag tycker det låter ganska bra.. Undra vad pappa nedanför trappan tycker?.. Darin grym ju, ny idol kanske?, ja typ.

Ne nu ska jag fortsätta att klä på mig lager på lager av kläder och leka singstar. Grymt!

1 september

vita tänder i webbkameran med röda läppar, läckert!



Okej skrev inget igår, sorry men va helt syssel satt med att göra Anton sur :D, höhö ibland håller jag med om hur jobbig jag är.

Skolan börjar bli jobbig... Jag liksom är inte redo för att plugga. Men jag förstår samtidigt inte hur min klass kan vara så jävla bäst!!. Det känns redan bättre än va det gjorde efter 4 år på högstadiet. Lovley!.

RSS 2.0