café au lait hazelnut



Jag lovar er, jag kan göra det godaste kaffet någonsin hemma numera.

Oh baby, yeah honey sugar it feel so good

when you touch me.










Fattas bara ansiktsvatten sen är det de enda jag köpte. 2 myxor båda från H&M blus zara t-shirt H&M ponscho Weekday hänglsen H&M och pandband bikbok.

kobajs

Soft vi Ötersundare har kobajs i dricksvattnet och kan numera inte dricka vattnet!. Ne jag kommer inte koka det heller jag får borsta tänderna med loka vatten så får det bli.......



I´m Pablo





Lite sådär fina bilder från helgen. Jag måste skriva klart min historia uppgift sen hoppas jag att jag inte får mer jobb innan jullovet.


tjugoåtta

Efter att sett 3 filmer suttit vid facebook i flera timmar och lika så sitta i samma stol i flera timmar är det inte så roligt längre. Kom också på att det kanske inte var så smart att se American Pie efter att halva filmen hade gått inne på tåget, vissa delar av filmen kan ju bli missuppfattade om någon går förbi och ser haha.
Vet inte om mitt förra inlägg kom in? ser inte ut som så...

Jag har i alla fall haft det världs bäst med Jonna i Göteborg!. Det blev lite shopping men inte lika mycket som jag tänkt, bra det kanske jag ska ju snart iväg till Lund.

Åh sega tåg sega tåg. Jag skulle vart framme för en halv timma sedan egentligen... Men nu är jag inte ens nästan framme!, jag förstår inte att dom har så jävla svårt att skotta nere i Sverige så svårt kan det ju inte vara. Någon gång måste dom ju lära sig det är ju samma sak varje år.

Hem vet jag inte om jag vill heller det går ju någon bakterieflöda där. Hur fan ska man duscha är min fråga?, jag vill inte ha massa bakterier på mig haha. Sen är det ju rätt segt att koka vatten för tandborstning


-

Jag hatar att packa!......

Göteborg

He he he som jag har väntat!, nu sticker jag till min fina vänn. Eller tåget går om 6 timmer men men.


Varför ser vi båda ganska gegantiska ut på den här bilden?, skit samma det är i alla fall en poäng med bilden, det är jag och Jonna i Göteborg nästan där hon numera bor.
Vi har planer på att baka lussebullar och jag ska ju shoppa en del också hihi ska först bara klara tågresan.

tjugofyra

Jag packar och fixr musik för fulla muggar?, eller nått.
Jag känner att det kan behövas bra musik till den sega tågresan. Jag ska åka i en liggvagn med fem andra tanter aa nu kallar jag som tanter enda till Göteborg, dom är min mammas vänner och hon är redan där.

Jag är rätt bra på att packa ungefär en hel vecka för mycket när jag är igång. Men nu har jag världens minsta väska så jag måste sköta mig. Men neccesären blir ju så jäfla stor.



Idag gick jag skola till klockan 11 sen sluta jag, det jag gjorde på skolan var att berätta om SP ämnet till nior och äta pepparkakor och dricka glögg.

tjugotvå

Dödlig dag på skolan, ingenting funka och facebook blev min kompis hela dagen ungefär.

Jag försöker komma fram till något jag extremt gärna vill införskaffa men kommer faktiskt inte på något speciellt, sjukt typ. Åker till Jonna i Göteborg på torsdag kväll och det ska bli hur roligt som helst,wowwow.

toast

Jag luktar fortfarande toast fast jag duschat i en timma, gött...


tjugoett

Jag sticker och jobbar. Halv 3 till halv 7 jobbigt!. Blir att smöra många mackor..


runaway



Näe jag tänkte bara säga Tja.

tjugo

Jag har sovigt hela dagen ungefär och är lika trött än, ute har jag inte vart på hela dagen heller. Kanske ska ta en prommis till ica endå och ladda telefonen. Har gått med en krona på telefonen i en vecka mohaha jag kan ja.
Imorgon ska jag jobba för första gången i mitt liv typ lite nervös hah okej jobba jag ska stå i ett fik på ishallen men vadå det är a-lags match och det är tydligen mycket folk på dom, känns bra att jag inte kan matte och jag har inte har räknat ett enda tal sen i Juni bra där!. 

ollebolle

He he he he jag dör lite smått.. Hur snygg är han inte? synd att jag inte var 10 år äldre?.

nittonde


He he he lite så där random bild..

Jag är trött som vanligt idag, känner för en slapp da framför tv:n med dricka chips och idol, lökigt..hahah
Synd att inget av det finns hemma, eller en tv med idol finns om nå timmar men måste jag göra en insats att ta mig till ica bara för ätandets skull?.

artonde



Hej jag vågade, och jag är nöjd.

Harry Potter igår var helt underbart jag grät och skratta, den va grym!.
Annars då?, jo jag kom hem vid klockan tre på natten igår så jag var väldigt trött imorse när jag skulle på en rättegång med klassen, det var intressant men jag var alldeles för trött. Slutade klockan elva då stack jag iväg och klippte mig och gjorde sånna viktiga men tråkiga saker.

Wait it out

Nej jag har inte glömt allt än, det gör fortfarande ont.
Att se och läsa saker man inte vill känna igen gör ont.
Innerst inne vet ingen inte ens jag själv hur jag känner.

harry potter

Mina planer ändrades. Eller jag kommer vadödstrött imorgon kan jag lova!
Halv tolv startar harrypotter premiären och jag tänkte va där, det blir grymt!. Kanske ska sova en snabbis innan?, fast plugga var det ju.

uppdate.
Jag tror jag tar med en filt och en kudde och soverpå bion, jag kommer fan dö!. Redan helt knäckt ju!. Sen vet jag inte om jag sett förra filmen?, känns bra!.

sjuttonde

Jag är trött och kissnödig, alltså är allt som vanligt!.
Idag fick jag sluta klockan 11 istället för klockan kvart i 3. Skönt det men då måste jag jobba, jag har ingen sug. Men jag gick och tränade direkt efter skolan så jag kan ju försöka inbilda mig att jag är jätte pigg har jätte lust för att plugga, tänk så skönt när man är klar!. Det funkar ibland faktiskt om man ljuger för sig själv lite.
En lång varm får bara peppa upp mig lite innan blir bra det!.

problemas

Jag ska klippa mig på torsdag och jag har panik!. Jag vet inte om jag ska avboka tiden eftersom håret är inte slitet och det är helt okej just nu, men jag vet inte om jag är sugen på raklugg?. Alltså det är ju sjukt snyggt men det ligger ju en massa tid i det om man ska få det nice också. Vilket problem!. Sen vet jag inte om jag ska klippa det kortare eller se om jag kanske lyckas få ett långt hår. Dock har jag aldrig lyckats med det förut.

red lipps onesize black and overknee



something about me







Några skisser genom åren den älsta tror jag är från 2008

femtonde

Hej, ja precis hej jag har inget att säga.
Mina ögon har blivigt sämre asså synen. Jag kan inte kolla på tv eftersom jag se suddigt som en gris och samma med datan kul.
Jag sitter just nu i kläder jag tänkte ha på mig imorgon på skolan, ja jag testar alltid dagen innan. Ont i magen har jag också och inget vett har jag gjort på skolan idag, bara sovigt. Ja men det sög ju!

Fjortonde



Typ en sånn där outfitta vad som kläddemig i fredags.
Idag tänkte jag plugga om drottning kristina som levde på 1600 talet, roligt va?, lite faktiskt.

Red lips and black hat



Jag fyller ut men vanliga tråkiga cambilder.

tretton

Nellie har typ femdubblat min statistik, fränt!.

Jag har suttit på pause mest hela dagen, från tre till klockan åtta så aa.
Nu är jag bara sådär jätte trött och vet inte vad jag ska säga mer. Precis liksom!.


great night

Lyckad kväll igår, sköönt det behövdes!, mer behövs inte sägas. Den blev braaaa.

Själv känner jag att den dusch kanske skulle sitta fint?, typ.
öhhhh tom på ord så vi säger på återseende.

dancing on my own



Förlåt för alla webb bilder, men orkar inget annat..
Jag sticker i alla fall nu, eller när min sega vänn är klar det kan liksom vara om 3 timmar det också.

Får se vad kvällen leder till, jag hoppas på något gott i alla fall.

nio år




Hahaha jag dör lite smått av att visa dessa bilder. Men här har du Nellie only for you haha!.

stor och fluffig



Här har mig min nya halsduk. Den kommer från H&M och är jätte stor och fluffig lite så där som mig. Också lite africa över det hela.  

elfte

Jag är så jävla trött så jag typ dör!.
Orkade för första gången på evigheter känns det som dra mig ner på gymmet, skönt det. Dock var det förjävligt jobbigt. Men ja det kanske är så det ska vara.

Fick med mig en halsduk hem också, nicebajs. Kommer upp bild efter jag börjat ta tag i livet lite och tagit en dusch för just nu känner jag mig,,, ja inte så fräsch.

Nått skit





Det är ju en blogg. Får man vara så här ego då???. Äch ville bara bevisa att jag har inge plugg att göra ( tid någon annan dag ).

tionde

Idag har det snöat hela dagen lång jag vet inte jag är inte redo för vinter. Jag fick inte den sommaren jag ville så det skulle sitta bra med en fin lång sommar just nu.

Känns som världens slappaste skol vecka redan är slut. Vi har endast kollat på film känns det som och imorgon har jag bara en lektion och på fredag är vi lediga. Skönt!.



Random bild.. Eller nej den togs för ett år sen faktiskt.

nionde



Nått sånt här skit hade jag på mig idag, trevligttrevligt.

Jag är trött och inte på humör. Hoppas jag inte behöver plugga, för jag orkar nämligen inte det.

.-.

Vänta här vad fan har Justin Bieber med CIS att göra?

It´s a bitch girl

Tror nog jag lägger mig snart?, är helt sjukt trött.
Mitt pluggande går ju inte så lysande heller.. Fan vad jag vill ha den viljan jag hade i 8an. Varför hade jag den då?, så sjukt onödigt.




Sug bild på jackan men det få duga, bara du Melinda som ville se endå! mohaha.




Tyckte ni kunde få lite bra musik istället för bra bild!.

Should I Stay Or Should I Go

Jag är happyhappyhappy!!!
Hitta cool jacka på second hand 100 kronor skulle den kosta jag sa att dragkedjan var trasig för det var den och jag fick med mig jackan hem för 25 kronor inte nog med det. Jag fann världensvärldens finaste skor helt oanvändna (dock en storlek förstora men det sket jag i ) och helt perfekta utom att dom kanske var lite stor men vafan jag kommer gå runt i 10 strumpor som vanligt på vintern. Tillsammans blev priset 85 kronor, liksom hur bra är inte det!.


Och ja juste skolan börja idag, jag kunde inte sova på hela natten, vänt på dygnet helt klart. Så ja jag var död ungefär på skolan idag, tur det att jag hade en lektion som varade i kanske 1 timme och då var vi och kolla på konst. Rätt nice endå.


random

kul att jag totalt vänt på dygnet. har legat i sängen och försökt sova i två timmar nu.. går bra ? nä inte precis då. bööööö jag hatar att inte somna, jag får typ damp, kan liksom ligga och tänka sen helt plötligt garva wierdoo. så blir jag kissnödig också.... vadå det är mänskligt ju!.

blablabla

Åh jag dör...
Jag har precis skrivig en hel sida om Marilyn Monroe och orkar knappast nått mer. Det är bara det att jag ska minst skriva en sida till och så måste jag skriva exakt lika mycket om 11 september, och om det har jag inte ens börjat!. Allt ska in på Onsdag, får alltså jobba ihjäl mig... Facebook förstör också..


sjunde

Slut på friden.
Imorgon bär jag mig åter igen till skolan, efter ett sköntskönt lov!.

Jag kom precis hem från stan där jag vart och frysigt igen och träffat Anton, lite behövligt snack snack sådär.

Det känns bra att jag inte vet vad jag ska ha imorgon, det känns som det var nått speciellt??. Öhh jag får helt klart försöka ta reda på det alltså.

Nä jag måste plugga. Orkar verkligen inte..


ear

Okej det är lite mycket med örhängen nu, men jag gjorde om lite igår.
Ap kass bild men aja.


kallt

varför varnade ingen min innan jag satt först och vänta på bussen i 30 min och sen gick okring mitt i ingenstans i 30 minuter att det var röd dag idag?, det här sööög. Inte nog med det, jag trodde det var varmt ute så självklart tar jag den tunnaste jackan och inge mer?... istapp hejhej

flingor

Jag slänger på min världens skönaste jeans och världens skönaste tröja och sticker ner på cupan med Märta,Värt!.
Ikväll hoppas jag på att fina äventyr sker.
Ja och det där med rubrik är ju inte min grej, så varje dag när jag skriver nått så sitter jag och letar saker jag kan skriva som rubrik, idag blev det flingor för att jag just precis nu sitter och äter det, okej......

bajamaja


Tja!

Öhmmm öhh, jo juste. Jag tänkte berätta att jag funderar om jag ska beställa någon av jackorna, jag flörtade ju till mig ett bidrag av modern min. Men vet ju liksom inte vilken av alla jag vill ha så det blev så svårt och sen så sticker ju jag till Jonna i Göteborg snart och där lär det ju finnas annat liksom?, eller hur!.

Jackets






Åhh jag dör fan va snygga!!!!.
Alla är från Asos, till ett bra pris!.

en sekund blir tusen år



Mmmm fräsch tjej!. Jag lovar jag har faktiskt duschat idag jag har faktiskt det.
Jag pekar på min vänn kaffekopp. Den livar upp min dag och hjälper till att plugga. Fin vänn jag har!.

fyra

Mina planer kraschade ihop. Så nu ligger jag istället som en hösäck i sängen med en kaffe vanilj, gott. Min rygg dödar mig endå lite smått från gårdagen när jag var och räta ut den eller va man säger.
Ligger och lyssnar på Daniel Adams nya album ganska bra.
Man kanske ska plugga, eller nej det är söndag till för.
Ne men kanske ska ta tag i livet lite.

old times



Alltså åhh jag vill ha tillbaka den där fasta stjärten. Stavas det stjärt?, fan va fult!.

pause




Ja men ungefär sådär har kvällen sett ut. Lite slappare stil och ett par uppknäppta byxor efter fikat typ?.

look

Jag slänger mig snart på bussen in till stan där en fika väntar med finfint sällskap. Ja men det var typ allt från mig.


big and black

Man måste dö några gången innan man kan leva. Fint sagt!.



Smyg titt på tröjan som jag fick med mig, fick ingen bättre bild så det här fick duga..

Jag ska snart åka och få massage, hur skönt?. Man kanske ska borta tänderna innan i alla fall, kan nog vara en bra idé.

black

engelska?

Jag fick med mig en påse med två saker i, det kommer upp bilder senare.
Nu ska jag fira min bror med hela släkten istället..

rubrik jävel

Melinda är omöjlig att få tag på!..

Söt!.....

Bajs jag åker ner på stan men Märta så får hon den där man inte får tag på komma ner senare.

andra november

Godmorgon!.

Jag tänkte snart hoppa på bussen till stan där jag hoppas något läckert kanske kan följa med mig hem i en påse. Jag har ju spanat på hms senaste skinnbyxor men dom verkar inte villja ha dom här i stan.




rajtantajtan

Funderar om jag ska ta hål i örat imrogn alltså där längst upp, blev bara lite rädd där killen som jobba där jag tänkte ta sa att örat kan typ ramla ner, hahah vadå ramla ner? aja okej jag får väl ha ett hängandes öra jag lever ju bara en gång endå!. ¨

Coffey är back och jag blir sugen på kaffe.


Asså what varför lägger jag upp den där bilden?, venne hade den på skrivbordet. Skitsofren?, aa lite kanske.

Kanske ska torka håret efter att ha haft en handuk på huvudet de senaste timmarna.

PS: varför hackar facebook chaten så jävla mycket?, jag blir upprörd.

nanana

Home!.
Okej det där var det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv tror jag. Alltså jag klarade knappt att stå på slutet och i duschen fick jag ligga ner..typ.
Jag har fått ett sår påmit födelsemärke i ansiktet är inte det typ farligt? eller????.
Ne men nu vet jag inte om jag kanske ska äta glass med Melinda, kanskekanske.

första november

Godmorgon?.
Jag vet inte men mitt liv känns rätt bra endå.
Klockan fem ska jag på pass med Melinda, vi ska lära oss slåss!, mohaha nu får ni passa er. Innan det tror jag vi tar en runda på stan, om det nu var så roligt och veta...
Jag har rensat och städat hela rumet, det är rätt tufft.

Färgat ögonbrynen har jag gjort igen också, dom blev svart, snyggt...
Håkan Hellströms nya album är rätt bra endå.

RSS 2.0