100531

Happyhappy!.
Nu tar jag sommar lov!!!
Matten är klarad, jag får mitt G och är överlyckig, smsa min kära mor direkt när jag fick veta slutbetyget och svaret tillbaks är: nu gråter jag. Hihi.

Min kära boyfriend är i Götet och har det bäst medans jag är kvar här, men solen har kommit hit också så nu är faktiskt allt bra.


Inte ofta man får se Elin på en häst!.

100529

Tydligen misslyckades alla mina bilder från gårdagen, så det får bli dåliga bilder tills proffsen skickar sina, thaha.





01:26

Tankar bara snurrar och snurrar, det är jobbigt men mn måste kämpa. Man har sina problem men ju mer man kämpar förstär man att det är vi. Jag är lätt sur och lätt sårad jag vet, men det är den jag är så är det bara, vill du vill jag så är det, vi två mot världen.

Jag har haft en ortoligt bra kväll med en otroligt bra trio. Timmarna ni får en sitta och tänka på.. ingenting är värt mycket, det är skönt.
Ja för er som är nyfikna fyller/fyllde världens finaste tjejr år idag/igår, och vi var ett helt gäng som kom och gratta. Närmare 20 stycken, inte illa pinkat. Bilder kommer nog innom snar framtid!.

Just nu ska jag lägga mig i min säng och tyvärr lär tankar komma och susa omkring i evigheter.


100528

Jag sitter här och fryser som någon strippa i snön. Okej kanske inte lite men jag är helt frysen efter badet och spö regnet ute, när f*n ska vi i jämtland få sommar, det här är dö trisst.
Jag slänger mig istället in i duschen eftersom jag såg nu att klockan var mycket.
Vid sex åker jag ner till Malin och firar både Malin och Frida, varje år vi hr firat dem har det vart bra väder men nu nejnej. 
Fullt med vatten har jag i örat också..

Du är det bästa jag vet Anton <3. 

Ja juste jag hade matte prov idag, håller tummarna som f****n, det måste gå det måste!.

100527

Hej jag bor i Östersund och vi är enda stället i Sverige som räknas inte fått sommar än. Kul.
Igår åkte jag  ju till kilopraktiker eller något var det tydligen. Och min rygg var tydligen sne eller något typ koterna hade åkt ifrån varan lite eller nått, så han jag var hos fick "knacka" till allt, och du det braka som fan. Nu ska jag helst villa och så en vecka?, så slapp den otroligt tråkiga storsjömaran. Dock fick jag ju stå och kolla på i skit vädret istället men men.

Jag bör faktiskt plugga matte nu, imorgon gäller det fan uschblää.


13:48

Hitta en rätt kul sak faktiskt.
Haha enligt mig skit kul, äntligen kan jag lära mig dansa?

Okej det är en tjej som står längst ner på data skärmen och dansar, hoppar snurras skuttar och så.





?


 
Sista bilden är från vårshowen igår på vår skola.

100526

Lite halv trist sådär att man kollar på hur vädret ska se ut den närmsta tiden och ser att hala sverige har ca 20 grader medans vi i hålan får högst 13 grader, jätte kul verkligen. Särskilt när det blåser konstant här.

Jag kila hem från skolan idag eftersom pollen har satt igång och jag ser ut som en rösprängd bulle runt ögonen, och det kliar som fnnn. Min medecin verkar inte vara min vänn heller.



Senare drar jag iväg till någon sorts läkare som ska kolla både rygg och ben på mig, det misstänks att jag har ett ben kortare än det andra, stiligt.

100524

Har precis vart och kollat på storebror som hade bal idag, åhh vad jag också vill stå där och vara hur fin som helst i världens finaste klänning och hår.









Östersunds bal måster ju endå vara bland de bästa?. Om tre år så blir det min tur haha.

100522

Jag väntar på att det ska brumma utanför mitt hus så vet jag att min kära har kommit, men fan jag hör inget.

Det väntas att komma 17 stycken hem till mig, fullt hus här.

Jag har också hittat världens godaste parfym från victoria secret i min resväska tror faktiskt det är min mammas men jag tjuvar den. Dock är det sån här prov flaska alltså skit liten menmen.

det brummar inte nu heller :(.



Jag känner för att ta mitt första dopp snart?, detta var det första för två år sedan.

100521

I´m home!.
Tåg resan hem var bläää, usch så dryg men men.

Och vädret idag är det ju underbart :D, äntligen säger jag bara. Men det va ju fakntiskt varmare i stockholm (A), gick typ i shorts och linne och svettades?.

Jag kom faktiskt inte hem med så mycket men har vart duktig att fotat allt så varsegod.


Jag hann och haffa åt mig en klänning på H&M med deras nya fashion against aids,medans ja mötte på columbia smille, ni som inte vet är det Elin klings assistent typ och jag blev helt till mig hoppsan haha

jeans weekday


Bikini kappahl

Väst Zara


Bas tröja Zara


Skor DNA ( dom bev kvar dock glappar som fan men tycker om dem förmycket)


Väska Bianco


Örhängen JC

Sådär.Kan ju säga att jag köpte ett par strumpor också :O höh, ja nu är man några tusanlappar fattigare. Kul...

Kan ju skryta om att jag såg paridase hotell Stefan också, ni skulle ha sett musklarna kan jag lova!!!.

spara eller behålla?

det är frågan.
Jag behöver hjälp!
Mina skor.. Jag tycker dom är skit snygg/tuffa men ? lite tantiga, plus att dom är lite förstora och det finns ingen 37:a som jag annars ska ha :(:(. Balle!!, men jag tror jag... va faan jag vet inte.



byxorna är också nya, dom bli kvar bara för jag kom in i en liten storlek och blev happy!! haha.

100519

Jag tycker inte om Stockholm!!!, stockholm är jobbigt!!!. Nej men ärligt har det vart halt okej idag men jag gillar endå inte stockholm!!.

Annars då?, jorå jag såg färjanhåkan idag, han stog med en blond tjej och klämde på hennes rumpa, fäsit.
Mer då?, jag har gått på stan från jag gick av tåget vid 11 tills klockan 7. Fåt med mig lite fina saker man fan jag måste hitta mer. Får bli att äta god frukost tidigt imorgon och sedan rusa iväg på stan en hel dag igen för nu jävlar är det shoping, nej eller typ. Ska köpa saker som ingen kommer märka av, åh sånt är så tråkigt!!, typ köpa en ny maskara för 300, vem fan skulle vata det liksom?, ba hej har du ny mascara böhhöö.

Jag har ont i mina feets.


100519

Tågbloggning jag är allt duktig jag!.

Jag har precis skrivigt klart min SO raport, skönt. Tågresor är till för att plugga?.
Jag sitter till och med i första klass i tysta kupen, verkar ju som hon framför mi har fattat det?, pratar i telefon hela tiden, har ljudet på telefonen på och pratar högt. Menmen.

nej nu ska jag läsa tidningen jag haffa åt mig i sista sekunden innan tåget gick och sen plugga ännu mer.

Och justja, all lycka till min bror som kör uppkörning idag.. Detta fixar du!
EO


100518

Jag fick sluta två timmar idag och börja klockan nio istället för åtta. Lyxigt = en engelska lektion och två syslöjdslektioner höhö.

Nu bör ja börja packa?, jag bär iväg till kära huvudstaden Stockholm imorgon. Dock kommer jag hem på torsdag kväll men  åker redan klockan sex i morgon bitti så det blir ju typ två hela dagar. Pengarna är viktigast att ha med! tss.
Väntar på Anton gör jag också, som vanligt.. Vart fan är han, har han lömt mig?, skulle inte förvåna mig! han kanske sitter och bajsar. Ja vi säger det.


100517

Jag har ont över allt ja fan över allt!. Så jävla trisst att träna om man sa få ont ne nu ska jag inte träna på minst 3 dagar igen, anden i ballonegen vill att jag ska ha ont skit på dig!.
Nicklas min kära bror dunkar musik också, fan sänk jag vill ha tyst!
Jag då?, jag hade prov idag.. Och?
Fan pov hela tiden jg orkar inte plugga idag ska jag ligga i min säg och ha ont!!!, Anton kom och massera mig jag massera hela dina ben nu är det min tur att få skönt, kom hit bums!.

Skitsamma nu hämtar jag en värme kudde skrikar sänk volymen och lägger mig i min säng,bums!.


100516

Äntligen kom jag iväg och träna igen....

Anton och Max vill ju vara otrevliga mot mig eller något sånt så dom tränar extra tidigt så det ska bli bajs för mig. Okej Saras fel lita där med, eller tåget?, fan jag har ingen att skylla på. Men jag kom i väg det var huvudsaken.
Åka moppe fick jag också, sova med anton fick jag också.

Jag ska i alla fall färga mitt hår nu. Spänande! har också skit mycket att plugga så jag tar mig en macka och en kopp kaffe och startar medans mamma kammar ur mitt hår, lovley.

heart

Jag ville bara säga hur mycker jag tycker om dig!, ja just dig Anton! kom alltid ihåg det.



heart

Jag ville bara säga hur mycker jag tycker om dig!, ja just dig Anton! kom alltid ihåg det.



100514

Anton bjöd ut mig på bio igår! vilken man jag har alltså!!. Dock får man aldrig pussa honom under tiden han ser på tv, så man blir lite dryg? eller va? jaja.





Jag har nog världens minsta... mus ?






  ↓  ↓  ↓  ↓  ↓  ↓  ↓  ↓  




100512

Alla nationella klart skönt. Ett stort mislyckande tyvärr!!, döda allt?. Bajsbajsbajs, nu pajas allt ?.

Mamma min var allt snäll idag, när jag kommer hem så får jag en stor karam sen får jag en påse från ID med två borstar i och två fondations en ögonskugga samt två nagelack i mini förpackning. Lyxit :D.


100511

Nu är jag hemma. Efter en bil resa som börja klockan fem på morgonen och sluta runt ett?, med familjen malm går det fort haha :D.

Men vad ser men på marken här hemma?, snö skit då. I skåne var det knall grönt gräs utslagna blommor över allt och underbarat vackert, åh där vill jag bo!. Det kändes som utomlands, fina tröd och vitsippor överallt.
Jag gick till och med barfota på asfalten!!!!! den ni.
Jag har haft det super bra, inte alla gånger jag får vara med Anton fem dagar i rad heller ska ni allt veta haha.

Dagarna har gått riktigt fort, jag har fått allergiska atacker av all jäkla pollen, ja där är ju allt utslaget så. 
Jag har ridit åhh så härligt det är, hästar är underbart fina. Dock så red jag utan sadel så balansen var ju lite sisådär haha. Åkt gokart har jag gjort också haha ska vi prata om det?, nej.. eller jo jag måste jag kom sist jag fastna under däcken och jag sög. Helt klart haha.  
Anton har också världens goaste släkt.
Och Festen så fin!!








100506

Snart sticker jag!. Jag ska hoppa in i duschen och göra mitt, fixa lite med packningen städa unadan lite och äta middag med familjen. Eftersom jag är extremt familjekär haha :) i alla fall så vill jag va med dom det sista jag gör innan.
Imorgon väntas en långlånglång resa i bil till småland,samma dag är det min och antons 9 månaders dag nio månader det är fan mycket det :D.
På Lördag åker jag i alla fall vidare till Lund och där väntar bröllop/fest. Wihoo jag och babe i finkläder!.

På Tisdag kommer jag hem så det blir ju ett par dagar. När jag kommer hem väntas en resa till Stockholm också så det blir mycket nu.

Jag har ju lyckats med brunutansolen i alla fall (på benen). Armarna nej dom ska vi inte prata om F*N, blööö.


tbx på tisdag då!.

100504

Känner bara för att säga att förra inlägget skrev då inte jag!.

Jag sov middag för första gången på evigheter, fyy fan va trött jag är. Men jag blir ju bara sur på varje människa efter jag sovigt middag så nu låser jag in mi i rummet med kemi som det är nationella på imorgon, skitliv.

ttiep aazchill

chaaachaa bloggen, ttiep  bah så jävla nice hä i datazzalen, ttiep! :pPppPPpPPPpPPpppPP

puuzzzzz <<3333333333333

ttiep aazchill

chaaachaa bloggen, ttiep  bah så jävla nice hä i datazzalen, ttiep! :pPppPPpPPPpPPpppPP

puuzzzzz <<3333333333333

100503



SÄg att jag är brun säg att jag är brun!!! Haha, jag har faktiskt solat två dagar i red nu, bara för anton och mina bens skull. Okej då lite min skull också (A).

Jag håller på att skriva listan till jag åker iväg på bröllopet och gifter mig i lund. Eller okej inte jag men jag åker ju på min nio månaders dag med min babe!.
Kommit kort?, min väska är liten den kommer spräcka.

Jag valde allt gymnasium idag också nu var det klart.

100429

Blöt valborg ?. Ja jag kan ju påstå det i alla fall!. Ne men den va grym från en början!.





Trött efter middan?







Kameran kunde inte va framme ute, men mitt hår droppade när jag kom hem, ja så blött var det.

RSS 2.0