.

Jag är hemma!,har haft det fruktansvärt bra. Nu är det slut och jag vill bort långt bort.
Kan bli tyst här på ett bra tag..



rullar mot Göteborg.

sisådär.
Kl 20:52 går tåget mot Göteborg, jag och Anton har plats bokade i en 6-sängs liggvagn, så vi väntar oss fyra gammla håriga gubbar, haha.
Kl 8-9 imorgon är vi framme i göteborg och där väntar tydligen vår skjuts då. Jag läste nyss att västkusten skulle få bäst väder yeees härligt!. Göteborg är min stad det är bara det.
Jag försöker hitta så bekväma kläder som möjligt för jag kommer då inte börja klä av mig och byta kläder om det skulle sitta fyra håriga gubbar i vagnen haha. ANTON har lovat mig att jag ska få lägga mig med honom i samma säng om det skulle visa sig vara några snuskisar, snällt!!.

Min bror har precis kommit hem, så jag fick träffa honom innan jag åker. Han kom ju precis hem efter en veckas semester i Egypten med Emma. Någolunda avundsjuk blir man ju när jag fick se alla härliga bilder när de badat egat å solat och åhhh.


Denna bild döpte jag till vinkgris. Ett resultat från att jag skulle se söt ut i bild och vinka hejdå, men det såg konstigt ut med handen bara i luften så den fastnade på näsan.
Ne men Hejsvejs. Jag ska ha det grymt nu!!!.


100620

Trodde jag aldrig skulle vara så inne i prinsessans bröllop som jag var, jag satt spikad hela dagen haha. Anton fick till och med komma oh sitta och bara kolla på det med mig. Underbart att se alla fina kläder ju.

Idag har jag vaknat upp med finis och sen rullat vidare till honom, där våra föräldrar hade fika.
Nu är jag hemma igen för att packa, yesyes imorgon sticker jag till göteborg med mig kära i en hel vecka!.
Okej jag åker natt tåg dit så jag lär ju slänga ut ett inlägg innan jag drar iväg. Jag har lite problem med vilken väska jag ska ha, tror nog det får bi den största jag har haha.
En byrå har jag fått också som är nu ställd i garderoben och jag håller på att fixa alla kläder, dock är det fyra lådor mindre än vad jag haft förut alltså bara sex stycken nu, så jag har fått pressa in allt. Illa egentligen bör jag rensa.

Och vet ni ?, i Göteborg var det första gången jag och Anton träffades.Uppe vid uppskjutet så jag ska allt dra med han upp dit haha.

100618

Jämtlandjämtland... Det känns inte direkt som sommarlov i mitten av juni när jag legat vaken nästan hela natten och hört hur det öst ner regn på marken utanför mitt fönste exakt hela natten, och samma sak när jag vaknar av att telefonen ringer och det är Anton i telefonen som frågar om jag sover, nejnej klart jag inte gör höh. Det regnar i alla fall än, och jag har en tanke om att det kommer bli översvämmning här?, ussch!. Hoppas bara vädret håller mig i liv i Göteborg, jag ska börja packa nu tror jag.

Mina stövlar skulle vara kul att ha idag, men nejnej dom kommer ju in i butik vecka 27, skit då.

Jag känner mig väldans pålitlig när jag har legat helt inne i en bok i flera timmar, jag tog en paos för att koka en kopp kaffe, och så var jag snäll att sätta in disken woow.
Ne men jag behöver allvarligt en dusch nu, ska faktiskt inte säga hur länge sen det var jag tvätta mitt hår, ni kan dö med hjärt fel då kanske. Fett är det i alla fall för första riktiga gången kan jag erkänna!, usch!.

100617

Jag har vart på vift hela dagen och kom precis hem. Kl 10 gick jag upp ( tidigast dagen på hela lovet) haha.
Så får jag ner på stan och fixa min ring och lämna stövlarna de svarta kommer in vecka 27 bara att vänta!.
Sen gick jag faktiskt och träna, skönt att få det gjort haha. Efter det kom Anton in till stan och skulle fixa pjäxor så jag följde med och sedan vart det en tur runt frösön.
Jag hann också med en titt på en fotbolls match och sedan tillbax till anton och efter det åka hem haha.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe och massvis med pasionsfrukt, gött.

Biljetter är tydligen bokade till kalmar också, tjejer snart drar vi!!!

inte så najs

Inge kul att få sms av sin bror när det står att han har det skit skönt legat på stranden och den inte är ett måln på himmlen och det är 35 grader, skit.
Inte kul heller när en tant med konstig röst ringe och frågar om hon får ställa frågot och jag svarar ja, 5 minuter senare ställer hon samma frågor om och om igen.

Ne men det jag ville vissa var mitt alternativ när ramen gick sönder!. Fast jag tycker det är ganska personligt och roligt. Öhh ja precis.



sen gick jag en snabb sväng på stan med mamma och kom hem med denna




krach

Dagens

Jag vakna med min dröm brevid mig

Min dröm går ner och hämtar frukost till sängen

Min dröm skjutar hem mig

Jag blir ensam

Jag har ingen nyckel

Jag är alltså utelåst

Min snälla mamma lämnar jobbet och kommer och låser upp

Jag borde träna

Jag tappar en tavla i mer än 1000 bitar

Jag måste då städa

Jag tror än att jag ska träna

Jag saknar redan min dröm ( det borde kommit i punkten innan jag blev ensam)

jag sitter här och känner doften av mat, min pappa lagar faktiskt mat.


100616

Jag luktar jätte illa i mitt hår, det liktar bensin!.
Nu ska jag se om jag kanske kommer iväg på gymmet och gör något vettigt. Kanske jag ska börja packa eller alla fall lägga kläder i tvätten så jag har rena kläder när jag åker till göteborg?.



hitta en  söt bild på fejan. Humm.


100615

Jag sitter och väntar på att moppen ska komma och hämta upp mig!, idag har vi sommar! äntligen nu ler jag istället!!. Jag orkar till och med klä på mig när det är sol, wow liksom haha. Snart kommer anton hoppas jag?, jag väntar på att höra brummandet..

sööt

sexig


haha ne nu tror jag jag kanske hörde något? pusss


100614

Medans alla jobbar eller är på något jävla möte för jobb så får väll jag sitta hemma och dricka över bränt kaffe, gott!. Jag hade tänkt försöka få ut min pojkvän på stan med mig, men han verkar inte ha det i tanken, kommer sluta med att jag får springa dit själv och göra allt jag ska p någon sekund. Än så länge suger detta jävla sommarlov, det regnar ju bara jävla skit!.
Min pappa fyller i alla fall år idag, grattisgrattis!!, ett år till är du närmare 100 år.

100613

Jag saknar Anton!!!!



igår hade jag ialla fall kul.




åhhhhh sommmmar, dig saknar jag också, jag får panik!



17:21

Jag är extremt sjukt trött idag!.
Klockan två igår mbörja jag rulla hem, har haft det super roligt men trött är jag nu. Någon jävel slängde ut mitt cykel lås (emil?) haha.


Jag kom precis hem från stan där vi alla gått som några ja nått.
Nu väntar en middag hemma hos Sanna med only tjejer nicenice.
Grattis vännen <3

Här får ni lite bilder vad jag fick igår

dålig bild på en Thomas sabo ring, för stor så ska byta den.


Stövlar från Hunter, ska kanske byta storlek och färg.


En mass krämer från No7


Presentkort på Smycka för 700 kr.


17:03











 Mer bilder kan komma upp!.

Nu drar jag snart ut med ett helg gäng. SOOMMAAR!

hejdå 9c

Nu när jag tänker efter, nu då börjar tårarna falla. Herre gud jag ska byta skola, jag ska någon helt annan stans. Jag måste f*n åka tidigar på mogronen också för att komma till skolan. Min finfina klass som jag nog har vart den som har visat mest känslor för splittras, några flyttar och jag kommer inte gå på samma skola som någon av dem (tror jag ).
Avslutningen va sisådär, dåligt bildspel, fy lasse haha. Ne men tårarna bara for när en klass kommer upp och sjunger en otroligt fin låt till deras lärare som är sjuk. ( som tur hade jag lagt på vattenfast mascara på mina fransar).
Ut tåget var jobbigt det också fyy..

Mina betyg ligger nu i min hand, och ja jag är faktiskt ortoligt nöjd över mig själv från att ha börjat på noll ungerär. Ett MVG fick jag Sju VG och fem G tror jag det var.
Av min otroliga familj har jag fått massa fint också, ett dussin blommor och
 thomas sabo ring men ingraveringen you can get it if youreally want ( den är dock förstor så ska lämna in den och få en ny )
Och så fick jag mina Hunter stövlar, haha ja jag önskade mig ett par riktiga gummistövlar, dom är dock så dyr så jag kommer knapt våga ha på mig dem.

9C ni är fin!



mermermer bilder kommer med tiden.

17:29


 Tvungen!, hör har ni våra kära lärare!.

100610

vääärmeee!, solsolsol jag älskar det :D.

Hela dagen på skolan har vi haft brännbollstunering, min klass åkte ut i A slutspel? eller vem bryr sig jag sa nog fel nu också haha.
Och vattenkrig ska vi inte prata om, jag kan ju avslöja att alla kläder inklusive trosor och bh fick slängas i tvätten och det gick att vrida ur allt så rann det en forrs med vatten.



Imorgon imorgon får jag gå ut för denna skola för sista gången om jag så vill!.

sista måltiden med niorna

Okej jag lovar!, jag kommer sakna denna skola!. Jag börjar nästan gråta när lärarna börja sjunga om oss ( märta du och jag där ) haha. Jag har haft super kul, det kan jag lova.
Alltså det känns sjukt endå jag komer inte förstå att det är slut förens en vecka efter gymnasiet typ. Vissa har jag gått i samma klass med i kanske 8 år. Och ja Sara i min klass haf jag fasen gått med sen dagis, inte illa det :O. Och Sanna min kära barndomsvän, lova att ring mamma om någon börjar mobba mig haha ;).













100609

Nu är jag klar och snart sticker jag, niornas middag väntas. Här kommer lite snabba bilder!



100608

Inte länge kvar nu, inge läng alls!.
Men vart är det fina vädret?, inte här i alla fall. Gud vad jag tjater om det.. Men ni förstår jag mår så mycket bättre om det lyser lite solsken på mig.

Igår hade jag en otroligt fin dag. Haha kan ni tänka er en kille ligga i sängen med en solros ( jag skulle ta det som en ros ) i munnen och lagt tio stycken på golvet som menades med våra 10 fina månader tillsamans!, haha underbara prins!.

Idag har jag vart duktig jag lovar. Förutom att jag försov mit 2 timmar men sen så, jag åkte iväg på gymmet och fan va jag körde, sköönt!.

Nu håller jag på att fixa lite till imorgon när det är niornas middag!. Till tandläkaren ska jag också, och sola kanske och iväg och träna. Fan vad saker jag ska göra..


100607

Inte vilken dag som helst, utan det är min och my loves 10 månaders dag!.
Jag ska vidare till honom snart. Ingen aning om när, tror han tränar nu?, det bör jag också sticka iväg och göra!.
men nu ska vi pussas.


100606

Fult ös hela helgen!.
I fredags tog kära bror studenten. Jag var självklart och kolla när alla studenter sprang ut från skolan och åkte på sina flak, åh om det år något jag vill göra är det att ta studenten!. Efter Nicklas flak åkning blev det hem gång där det väntade en massa gäster och man blir inte alls avundsjuk på alla presenter nejnej inte alls haha.
        Dagen efter blev det att åka vidre på 50 års kalas hos morbror. Fick visa anton det lustiga huset också haha.
Så nu kom jag precis hem och är lite halft slut.










Camping!

Gårdagen, natten och morgonen alltså ja trodde min klass inte kunde ha så roligt tillsammans. Det kommer bilder för att beskriva dagen, jag är så trött efter en hel natt utan sömn så orkar inte säga ett ord nästan, sjuk har jag blivigt också. Kul det nu till studenten och avslutningen.







100106

Vädret är underbart!! och det är junnni juni är sommar äntligen!.

Jag har blivigt bruuun okej röd..

Jag har fått VG i so yes det är alltså 60 poäng inte illa pinkat.

Jag saknar min man!.



brudarbrudar

RSS 2.0