När natten är här ska jag lämna allt tillbax.

Dagens outfit ( varför det ordet?, så fult..) I alla fall kommer jag nog svettas ihjäl menmen.
Jag kör på mina kära stövletter idag också, känner liksom att det är så cooolt.



Om inte detta passar herren Anton när han kommer så blir det långklänning och mocka jacka. Annars kanske jag byter till cyckel byxer ist för strumpbyxisar.
Om ni nu tyckte det va intressant.

Annars har jag nyss vart världens bästa kusin som sprungit runt och jagat 3 busfrön, fick till och med en puss av lilskite som annars tycker illa om mig. Wooow.

Nu öser lars winnerbäck ur högtalarna!!!!!!!!!!.

regn är bäst

Wow vad bra melissa horn är, sjukt!. Låtarna måste vara det bästa någonsin. Och inte prata om kent!. Jag har aldrig gillat kent och tänkte knappt gå på dem, men fan dem är ju grym live!. Synd att jag inte lyssnat på dem så mycket innan så jag kunde hänga med.







Nu taggar jag för älskade lars winnerbäck wooho.

Och en sak till, världens bästa mamma fyller år idag!.

16:55

Vaknade med lovley idag igen efter en brabra kväll på storsjöyran. Såg bla oskar linnros, miss li, the ark, och europe eller något sånt. Kom hem till Anton runt halv 3 tiden och somna direkt, inte så skönt när man inte hade sovigt något natten innan så jag höll ungefär på att somna under europe trotts den jäkla hårdrocken eller va man ska kalla det.
Idag regnar det så det ser ut att bli invigning av mina fina stövlar, klockan åtta bör jag vara på stan så väntas en kväll till där. Kent och Johnossi väntas att ses.

kläd brist

Åhh varför ska det vara så svårt att välja kläder?, skiit.

Jag och Anton var precis och köpte och satte på banden. Jag märkte också hur cool jag var som tog ett pogram som kostade 10 kr och jag såg det nu (A) woops.
Ne men va fan ska man ha på sig?, kanske bra att börja med en dusch först ? och föresten vill jag att det ska regna för då har jag kläder men fan. haah.

på återseende

pussar

Äntligen äntligen får jag pussa min finafinafina gubbstrutt. Ler varje sekund nix pix nu ska jag ta igen alla pussar vi missat på 3 veckor, hejsvejs.


Snygg osminkad och blek jag var för 5 veckorsedan föresten...

söt

Illa när tjejen inte vet när killen kommer hem. Efter allt planerande verkade det inte som Anton någonsin kom hem, så ringer han kl 22:00 och säger att han kommer hem imorgon, pajas! haha. Jag få altså åka till honom imorgon åh orka inte vänta längre nu ju!!. Yran biljetterna kommer vi va sist med också, torsdag får vi springa och köpa dem.

Hitta en söt bild på mammsens dator.



gör eva i eva & adam det gör elin det också!. Fan va sugen jag blev på Eva & Adam föresten.

27 juli

Inte så här super kul när jag kollar tiderna på yran. När det är ca 6 st jag vill kolla på och 4 av dem har de lagt på exakt samma tid...
Miss li vill jag verkligen inte missa och samma med oskar linnros, och självklart är båda kl 20:00 jag får väll springa mellan..
samma med melissa horn och marcus krunegård fast där får det nog bli melissa!.

Det är nog dags fö mig att börja göra mig lite fräch i alla fall. Inatt kommer Anton hem Äntligen!!. Jag kommer nog åka till han och lägga mig och sova hos honom innan han är hemma. Världens översakning liksom, fast han vet om det redan så.




tvåtusensju

Jag blev överlycklig när jag hittade mitt gamla minneskort sedan 2007 där det var späckat med gammla bilder. Nå vad sägar man ?,  jag var 13 är och gilla smink...











26 juli

Äntligen!.

Äntligen har på mig mina fina hunter stövlar. Jag stog inte ut att vänta på burmans som hade beställt mina hunter och dom sklle komma vecka 27 och vad är det nu 31?, ne jag var tvungen att ha do till yran haha. Så jag tog mig en tripp till gabriel där dom hade allt!. Så nu är jag 999 kr fattigare men har ett par fina stövlar.
Jag väntar mig ett bra liv med ett par gummisövlar för tusen spänn haha.
Nu vill jag bara ha hunterstrumporna till, men dom får ja la önska mig i födelsedags present :D.

Efter jag var och hämta stövlarna gick jag och tog en sväng på gymmet, svettigt och sådär härligt. 





Sol glasserna köpte jag i sundsvall.  

en trappa up alltid en trappa upp

Efter att ha en massa tjejsnack och cyklat runt i regnet och käkat godis, för faktiskt ovanlighetens skull så är jag toppen nöjd.
Jag har slängt på mig Antons tröja och är blöt i håret men det gör inget det.



Nu tränar jag in musiken in för yran, grymt!. Kent kan gå å bajsa lasse jag hoppas du kommer ihåg mig. Puss!

25 juli

Jag kom precis hem från stan där det pågår fullt ös med att fixa till strosjöyran. Känns som det bör vara dags att jag fixar de där banden snart.

Nu väntar jag mest på att jag ska få en kopp kaffe för jag har strömmande huvudvärk och en promaxen till min gigantiska mensvärk kul..
Sen så kommer Sanna över till mig och jag hoppas på en massa tjejsnack, det passar så bra i detta skitväder!.



på bilden ser man lite av mitt nya jobb på rumet.


22 juli

Blev lite så där tårögd super lycklig och jättejätte glad när mamma kom in och vifta på ett vykort men ett klarblått hav och klarblå himmer på. wiiiho Anton tänkte jag!.



Puss!

00:15

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Kör alla andra bloggerskor kan väl jag också slänga ihop en sko på 2 minuter som en kul grej...

21 juli

Långklänningen eller ska man säga maxiklänningen kanske I dont know fick bli min vänn och följa med hem.
Lika så den efter längtade kavajen och ett par pilotbrillor.
Efter att först va inne på monki när mammsen plockar fram en lång klänning som hon vet jag vill ha men tycker mina kära former syns lite för väl i särsklilt i en XS. Men så försöker hon övertyga mig om att köpa den men icke. Efter en kaffe latte så ångrar jag mig, och springer istället in på H&M för att kolla om 99 kr klänningen är kvar icke, men 149 kronors klänningen finns. Jag prover och vill ha fast endå inte eller jo. När jag ställer mig i kön velar jag med sen säger jag släng hit känningen jag ska ha den.
A det var min historia om att köpa en klänning det,humm.

Det blev lite handlat på Ikea också. En matta till garderoben och talva och ljus för min del sen en hel del till till resten av huset.


19 jui

Jag stack hem till Anton igår och fick vattna blommorna klippa gräs skulle jag göra också, men efter som det ej hade vuxit något så sticker jag dit och gör det någon annan dag innan de kommer hem. Lite så där töntig också så snodde jag med mig en av Antons tröjor också, lite så där lyxigt att sitta och mysa i den och lukta så där manligt. Mumms.
Imorgon sticker jag iväg till sundsvall och går på ikea.



Lite så här as lyxigt med en bild tagen med en kamera också.

close 14:00

Åhh.. jag skulle precis cykla till gymmet, så när jag hade cyklat ur kvateret så kom jag på att det är lördag, så jag tänkte äch det är värt och vända och kolla om det nu är öppet. Självklart stänger det om 10 min skit. Jag hade redan kläder och allt på mig. Aja det får bli lite extra solning och några dopp i bassängen istället...

15 juli

Solen kolla nämligen fram en sväng idag, härligt. Jag försöker tävla mot Anton vem som är brnast när han kommer hem.

Vad tror ni?, jag som är hemma i sverige under hela tiden eller Anton som är i Italien i 3 veckor?. Humm svårt!.

Har vart till Sara och hämtat mina tågbiljetter, som ej kommer användas. Kul där slängdes 995 kronor iväg till ingenstans...

Märkte också att jag har en liten potatis-näsa,roligt..


hej från mig.

14 juli

Tänkte skriva igår faktiskt men så helt plötsligt börjar det spöregna blixtra och ja allt. Jag sitter och fixar ett axelband till en väska när jag ser hur det lyser till i hela huset och sen tio sekunder efter smäller det som faan. Hela huset skaka och jag bara kutar ner för trappan hur rädd som helst och tror att huset ska rasa haha. Bilalarmet slår på utanför också. Och det blev översvämmning här, kul!.

Lite så här i efter hands så tänkte jag lägga ut vad som kom med hem till mig efter göteborgsesan.


Ej allt med på bild menmen.

ett par skor
ten vit axel klänning
en blå klänning
en jumpsuit
linne
t-shirt
antons favorit ett blått diadem med rosett
skor
väska
kofta
tre trosor
två ansiktsmasker
ansiktis ånga
body butter
nagel kräm.

I förr går var jag hos mormor, och leta upp ett par gudomliga skor, sitter exakt så jag känner tån där fram haha menmen, det var ju faktiskt storlek 37. Kan nog komma upp en bild på dem senare.
Nu tror jag faktiskt jag ska bege mig till gymmet. Men kan man cykla dit när det har vart översvämming? aja.




100710

Tre veckor eller 2 & en helv vecka ska jag klara mig utan min fina. Hur fan ska det gå?, jag har inte ett enda mål med min sommar.
Jag vet att jag kommit in på skolan och linjen jag vill, klassen jag ska gå med har jag fått veta också. Den ser faktiskt riktigt skön ut, massa gammla sköna jag faktiskt känner till. Hoppas på att det blir grymt i alla fall!.

Jag har bara legat och deppat hela dagen, åhh bajs. Nej nu är familjen bjuden på middag så en dusch skulle nog passa. Får jag komma iväg och tänka på annat än att vara ensam in 3 veckor!.


lever

Im back.
Händer sidå där mycket i mitt liv just nu!.
Jag tog mitt första bad här i storsjön igår, med min käraste!.
Solen tittar fram lite varje dag, jag badar i min minimala pool på trägården.
Jag lever liksom.
Nu har det också rullat in massa "kottar", en massa norskar,danskar?,afrikanare, svenska, och ja jag har inte riktigt någon koll, men storsjöcupen är igång.
Jag väntar på Anton som jag ska dra med dit, han har aldrig vart på storsjöcupen, min fina pojkvän har aldrig vart på Storsjöcupen, vilken knas.

Jag dunkar musik vilar undertiden.








RSS 2.0