gott nytt år och så


kling style


Gillar halsbandet.

27 favoritplats


Favorit plats, allt som har med solen att göra gillar jag! eller allt som har med ny kultur att göra!. Jag älskar sol och nya ställen helt enkelt och egentligen tänkte jag he in en bild från USA men fanns ingen på datan så liksom fick duga med turkiet.


snygga talangfulla män med hårig kropp

En tråkig kväll innan årets slut så började jag pilla ihop en spotify lista. Det blev två stycken och dom heter
 fint slut 2010 och snygga talangfulla män med hårig kropp. Klicka på länkarna så får ni lyssna så mycket ni vill dock är dom inte helt klara så det kommer nog ploppa upp några fler fina truddilutter.

snabbt

Dag 24 – Det här får mig att gråta
Allt får mig att gråta, jag tycker om att gråta, just därför kan jag bara börja gråta när jag känner för det jag kan tänka gud vad länge sen jag grät så börjar man tänka och där efter kommer tårar. Men jag är bra att hålla dom inne när jag verkligen inte ska släppa ut dom också. Jag kan på något sätt bestämma över mig själ att verkligen inte släppa ut tårarna men det är förståss att ibland går det inte. Men jag tycker helt enkelt att det är skönt att gråta det är fint!. Ibland kan jag tycka att människor gråter för lite.

Dag 25 – En första
efter att tänkt i 30 minuter och inte kommit på något så blev det ju jobbigt skiter i den frågan...

Dag 26 – Mina rädslor
Ja om jag nu kunde vara så djup som vissa kan vara. Och förmedla allt sitt liv och hur man känner och tänker hade detta var ganska lätt. Men nu är jag inte så djup så det får räcka med att säga jag är rädd för att bli lämnad ensam. Sedan är jag extremt rädd för råttor jag kan inte ens tänka/säga ordet utan att det kryper i mina fötter.

tjugonio

det här med 30 dagars var ju bara enormt jobbigt, men men jag ska ta igen alla jag missat.

Idag har jag ja gissa? jag har varit med Ida i ås. Jag har för första gången någonsin satt min fot på en åsbuss det ni!. En runda på stan körde vi också. Jag var dock lite seg sov till två idag jiisses




Ja fullt normala bilder från våran chokladfondy kväll igår.



Åsssssååå tänkte jag berätta att jag vågade mig på hatt på stan i kylan, fint det!

welcome home, sun



älskade ängel





Min fina stampe!.
Inte alla som haft en kanin som levt i 10 år.
Trodde inte en kanin kunde få en så ledsen men han har ju faktiskt alltid funnits där..

differences



Har jag lite små tråkigt sätter jag mig och sminkar mig oftast. Eftersom jag aldrig går ut med mer än mascara och puder oftast så är det ju lite roligt att kolla läget.
Så jag gillar grejen med halva ansiktet liksom att det är en sjuk skillnad mellan neutral och ja inte oneutral men sminkad..

tjugosju

Lovet är otroligt fint än så länge!
Igår åkte jag ner på stan med Ida vi sprang runt i den höga snönn och snöflingorna täckte hela ansiktet. Det fanns lite fint på mellandags rean jag vet inte om jag kanske åker dit igen och köper ett par jeans får se. Jag åker ju faktiskt snart till Lund och sedan köpenhamn så måste spara lite dit..
Efter stadsrundan fick i skjuts in till ås eller birka då där jag hängde igår kväll och övernatta där, det blev en massa film snack och wi spel ( passa er jag är grym på basket inte ida dock )

Eftersom jag har ny telefon så kan jag numera lägga ut massa mer bilder, såå trevligt va.



lite nytt fint













23 det här får mig att må bättre

När man känner sig behövlig och uppskattad finns det ju inget bättre. När man får en känsla av att man gör nytta och kan hjälpa människor så de blir lyckliga det är fint det.
kortfattat och bra!


22 det här upprör mig

Det värsta jag vet är otrevliga människor och människor som gnäller.
Om jag möter en människa som är otrevlig förstörs hela min dag och jag visar så extremt mycket att jag tycker dom är dum i huvudet. Jag orkar aldrig liksom leka glad helst skulle jag bara vilja skälla ut dom och skrika att dom ska vara glad eller något. När man jobbar på t ex klädaffär ska man vara trevlig det finns inget värre än otrevlig personal, samma med människor som ska handla och är otrevlig mot personalen. Ne tänk så fin världen hade vart om alla människor var trevliga mot varandra!
Gnällande människor är riktigt jobbigt också, att allt är jobbig att man inte hinner med någonting har ont där klagar på skolan,jobbet,vänner och ja allt medans dom har det egentligen hur bra som helst.

tjugosex

Harry potter my love, lite hångel muntrar säkert upp.. haha

Ne nu åker jag ner på stan och kollar läget på mellandags rean med Ida. Kan ju alltid finnas nått litet fint.


chill


jag hänger med mig själv och elsa, lite kaffe och skumtomtar ljusen är också tända. Maximal njutning det!.

21 ett annat ögonblick

Jag tänkte ta något med döden, när jag såg min farfar död, det ögonblicket var hemskt!
men så kom jag på att kärlek det är ju det bästa som finns, första gången man är riktigt kär och det pirrar i magen hela tiden, man somnar med fina sms och somnar med ett leende på läpparna det är ett ögonblick alla ska få känna. När man skriver killens namn på lappar på händerna ja över allt för man är så kär och vill få honom eller så har man honom.


20 den här månaden

månaden är snart slut och samma med året. 2010 har gått så otroligt fort!.
Den här månaden har jag och troligen alla andra vart mest spända på julen.
Jag har vart orolig för skolan jag har varit orolig för världens bästa mormor som är sjuk.
Igår fick jag en massa fina klappar av nära och kära.
Jag har partajat med fina människor och träffat massa nytt folk. Ja det har varit en bra månad.





Mitt hår är nyfärgat det ser gult ut på bilden inte så nice kanske. Prickiga klänningen fick jag i julklapp den är så fin!


Christmas










Så här fin var min jul!, jag har fått en massa fina julklappar som ni kommer få se senare, nu ska jag göra något kanske? klä på mig först och främst!

tredje bilden föresten måste jag ha en extrem konstig vinkel på foten eller har jag en ful månster fot kanske.

.


jul fina jul




Imorgon om trettio minuter är det julafton. Jag har inte haft känslan i mig. Nu sitter jag och lyssnar på julmusik bara för att få till känslan lite. Jag vet inte men jul är inget speciellt för mig!.

Jag spela bingo med mamma. Jag vann hon vann ingenting och hon är världens sämsta förlorare! haha söt mamma!. Dock vann jag bara två sverigelotter men men.

Imorgon åker jag till mina kusiner med en hel hög av människor det blir roligt. Klapparna öppnas dock på kvällen.
Jag ska försöka hitta något bra klädesplagg jag kan dra på min kropp imorgon, jag är ju inte någon som gillar att klä upp mig i klackar och klänningar, men jag får väl försöka dra fram något skit.

fina vän

Jag har haft lite fullt upp.

Igår klev jag upp klockan 10 för att åka till frissan klockan 11, när klockan var halv tre gick jag hem både nyfärgad och nyklippt skönt nu skulle lite brunfärg i ansiktet sitta bra bara!.

Vid fyra åkte jag ner till stan för att fika med Ida. Vi kom hem vid nio med en tro att få en mysig filmkväll med några så ble det dock inte vi lekte istället spice girls, lika bra så!. Ett pyamas partay med två stycken inte illa det haha.

Vi vakna och åkte till second hand och jag kom hem med två saker för femton kronor inte illa pinkat.



19 detta ångrar jag


sundsvall på bilden. En bild säger mer än 1000 ord säger man va

18 favorit födelsedag

Jag har ingen riktig favorit, men min förra året var enormt bra. Annars finns det en massa fina.
Tillexempel dessa nedanför







17 favoritminne

Alltså jag har inget "speciellt" minne som vinner över alla andra. Men jag har en hel sommar som äger alla andra dagar tillsammans. Sommaren 2009 var världsklass och det vet jag att vi är många om som tycker det.










tjugoett

Lov äntligen lov!
Eller egentligen har jag inga större problem med att gå till skolan jag träffar så himla fina människor då.
Vi hade lite pyssel och så på skolan idag, blev ingen redovisning skönt de. Efter skolan blev det en fin julavslutning, jag gillar avslutningar man får sånn fin känsla då!, det känns liksom som på riktigt.

 

Så sågmin spanska lektion ut, söt moa eller kanske bomblisa!
Jag vet inte om jag åker till Saga ikväll, hon fyller nämligen år men jag är så himla trött.

tjugo

Bra dag idag. Julbak, julpyssel och julfilmer hela dagen på skolan, skönt!. Massa deg hoppa in i min mage kanske inte lika bra men gott.
Min fina vän Jonna kom på besök också, hon har äntligen kommit hem från göteborg med sticker snart till stockholm och sedan lund så det gäller att ta den tiden som finns till henne :D.

Imorgon har vi vanlig skoldag tror jag, ja ska ialla fall ha redovisning om judendom med några i klassen, inte lika roligt alltså. Senare blir det avslutning, tror det kommer va några som sjunger mer vet jag inte.


16 min första kyss

Lär ha vart i när jag lekte mörkarummet med bara uppen munn och massa saliv....

Men jag mins min första "tungkyss" så väl, och det är sååå pinsamt. Ja verkligen pinsamt...
Jag gick i sexan och vi hade nyss fått en ny klass, alla tjejer tyckte vi kallar han Mr:X va skit söt med sin bruna ögon men det negativa va att han va så himmla kort. En dag låg den en lapp på min bänk, en fråga chans lapp. Eftersom alla andra tjejer tyckte han va så söt tacka jag ju självklart ja, dock var det ju ett längd problem. Jag var enorm på den tiden haha... Vi gjorde ingenting men jag kommer ihåg hur vi hade ute idrott och ute i skogen mötte jag Pontus och Mr:Xs, Mr:X kompis frågade då om jag kunde krama Mr:X ha ha ha ha, jag fick böja mig jätte mycket. Sen tog det slut.
Efter några månader så börja man prata kyssar, jag och Mr: X va ju så "rutinerade" ( fast egentligen inte ) så efter skolan ställde sig alla bakom huset och kolla när jag och Mr:X tungkysstes. Fin berättelse det!.

Hahahaha en bild sen själva händelsen också........
Gangster jag va.........
 


-

Asssååååå åhhh jag är så jävla sugen på vanligt vatten....... jävla parasit

15 mina drömmar

Asså det där med gårdagens vad jag har på mig kommer nog liksom inte upp. Alla mina kläder är fulla med gägg på och jag hann inte ta nå bilder innan...


Ja mina drömmar i framtiden har jag en rätt klar bild för mig, och om de inte blir så blir jag ju väldigt besviken he he...
I alla fall ska jag ha barn 2 eller 3 skulle va fint. En snygg och trevlig man skulle ju sitta bra också!
Men så skulle jag ju vilja bo i usa något år och plugga kanske eller bara ha något skit jobb.
I göteborg skulle jag vilja bo också, troligen studera eller något liknande. Plugga design av något slag skulle jag vilja göra. Foto, teckna, inreda, konst ja något av de skulle ju sitta bra. Träffa mycket folk och hänga utomlands en massa.
Åka på en massa festivaler dom närmaste åren skulle va fint också!.
Och lite senare i livet få en bra jobb med det jag tycker om att göra och va nöjd med livet, fan va nice.


nitton

Goodmorgning

Lite så där sammanfattning om gårdagen från mig liggandes helt utslagen i sängen.
Vid 7 åkte jag till en tjej vid namn Sara I think och ja va där med en massa trevliga tjejer efter det tog vi alla taxin till spikbodarna där det var rätt lungt faktiskt, kvällen blev bara roligare och roligare.
Inga bilder dock, inga alls..
Kommer hem och ser att man har brandsläckar grejs över hela byxerna och skorna nice.


Så pigg är jag just nuu, sött.

galet

Jag säger som Sara. Galet säger jag GAAALLLETTT......

arton

Tjabbatjena...

Va händer?, tack som frågar!, inte speciellt mycket nyss tagit en dusch och sitter med handuksturban i håret. Jag har fått röda prickar i ansiktet troligen exem från parasit vattnet som är fullt med klår.

Ikväll ska jag ut med Ida på förenings partayy, ja nått sånt där... Måste hitta något jag kan ha på mig och täcka mina röda face prickar med...

olle hedberg





Seriöst jag är beroende av en 13 år äldre karl, jag skrämmer mig själv..


prööpp



Bytte profilbild på fejan, jag tycker alltid det är lika spännande.... Denna gång valde jag he he ja jag vet inte vad jag valde faktiskt.......

13 den här veckan

Jaha jag mins inte ens min vecka, fick gå bak i akivet och kolla vad jag gjort än så länge haha...

Jag har gått i skolan som vanligt, pluggat som vanligt, haft spanska prov, har haft idrottsprov (fick vg) wooow liksom!!!!, tränat har jag ju gjort också, gått på stan som vanligt ja typ sådär.
Kul jätte kul...
Ne men juste jag var hos läkaren i onsdags och de hitta en knöl på revbenet en jättejätte liten, känns inte så grymt nice!!, och lämnade blod för prover.

Idag va ju rätt rolig endå, jag och Sanna skulle göra en god gärning i sammhället att människor log och mådde bra, vi klippte röda hjärtan och skrev olika saker på lapparna t ex " vad fin du var idag " och gav ut till människor på stan, lite pinsamt så där men rätt kul. Vissa är så otrevliga och andra är så fina, jag älskar trevliga människor!!



Gammla blider är rätt grymt endå, töttisarna hänger med också.....

12 i min tygpåse

tygpåse lät mycke ballare än väska....



Ja sådär såg det ut idag. Men jag byter ju liksom väska varje dag så det ser ju inte ut lika imorgon....
Så otroligt intressant va?....

Idag fick jag en spruta i mig, grett... Dom tog jätttteee mycket blod från mig fyra hela tuber, vilka tjuvar..

femton


                                                                                                           


Så eller nått har jag sett ut idag med ett hängde kosr i örat och handen smyckat med mitt egna handsmycke....
Jag har vart opigg hela dagen sur och äcklig. Efter skolan åkte jag till hälsosentralen eftersom jag haft ont i revbenen ett bra tag skulle jag kolla upp det. Det är någon jätte liten knöl där och så är jag öm, så imorgon ska jag tillbaka och göra tre stycken blodprover. Nu skulle en dusch satt grymt bra sen lite kaffe och pluggande..


11 mitt syskon

Jag har en bror vid namn Nicklas. Han är morgon trött och en soffpotatis. Jag har altid varit avundsjuk på att han kan äta så mycket men endå gå runt med sina magmuskler. Han har dock spelat hockey hela sitt liv och är där mest varje dag.
Han kan vara den iritersammaste personen i världen ibland.

På dagarna spelar han ju då hockey och umgås men dom där hockeylirarna som ser lika ut. Men han åker också runt i sin bmw som han är mycket stolt över och så jobbar han ju också, städar och handlar mat åt massa människor, bra betalt får han också. Han gick ut gymnasiet förra året med bäst betyg i klassen, min bror det!!. Hehe dock gick han barn och fritid men endå!. Han umgås mest med sin flickvänn Emma, hon och Nicklas har vart tillsammans i tre år tror jag. Dom började sitt dejtande när Nicklas gick i nian och Emma i åttan tror jag. Jag var då en liten sexa som sprang runt och sminka mig och tyckte det var jätte coolt att min bror som mina kompisar tyckte va skitsnygg höll på och dejta en snygg tjej i åttan wiho haha.

Min bror är den som tröstar mig mest och bäst när jag är leedsen. Han är väldigt omtänksam när andra mår dåligt. Han försöker alltid skämta med en om han ser att man är nere och ja han är väldigt bra min bror.  Jag blir alltid lika glad då han smsar eller ringer mig för då känner jag mig viktig.
När han har köpt nya kläder kommer han alltid in i mitt rum och frågar om det är fint, vilket det oftast alltid är och jag blir alltid lika glad att han fråga just mig.
När jag var liten så var jag längre än honom och starkare haha, det var väldigt jobbigt för honom då. Men nu är jag inte starkare någonstans och trotts att jag har klackskor på mig så når jag inte upp i honoms längd.





öppna mig




Korset och sidenbandet köpte jag idag, gjorde sedan korset till örhänge alltså. Så fint!


10 det hade jag på mig idag



Hehe asså jag tänkte fota imorse men det hann jag inte och efter skolan tränade jag så just nu sitter jag i träningskläder och orken att klä på sig och sedan få till någon bra bild fanns inte. Lätt gjort blev det lite dollyblond style, rätt nice.
Men jaja det här hade jag på mig idag, skor - vagabond nya, tygväska - nikita, poncho - åhlens, byxor - h&m, linne - monki, mössa - monki. Smyckerna är snö, thomas sabo, bulgarien, tissot m.m

09 tro eller nått

Jag tror bestämt ett Spanskaprov väntar på mig imorgon och om jag ska vara helt ärlig känner jag inte mig så pigg på det.. Spanska är helt klart inte min grej.

Men min tro eller nått då?
Jag tror att man återuppstår eller blir man en stjärna, det är min tro det.
he he.


Vet inte men jag känner mig alltid så här nu förtiden.

I love my new boots and jacket




Jag har letat en päls ett tag och hitta en på monki idag, tänkte att den kollar jag på imorgon. När jag hem till mormor ligger denna vacka varelse framför mina ögon en äkta får tror jag det var och ja den fick jag med mig hem glad jag.

08 ett ögonblick

Vadå ett ögonblick?, jag har fan levt i 16 år och haft mång ögonblick i mitt liv. Nästan inget kommer jag ihåg. Det har inte hänt något kul i mitt liv en så länge?. Kanske i veckan när en busschaufför skällde ut mig högt peka och skrek när bussen var full till just mig? jo för att jag blippa mitt kort innan den andra som stog före mig hann få ut hennes pengar, va det pinsamt? Jaa det var sjukt pinsamt. Men jag har liksom sett massa göra så förut och dom har inte fått skäll och nu när jag gör det för första gången någonsin och troligen sista också blir det världens grej.

Ne men något annat då?
Jo jag får nog ta kvällen jag såg Lars Winnerbäck för första gången. Ni som har lästmin blogg ett tag vet att jag är ett bamba fan av honom och han är helt enorm för mig. Det var nog han som fick mig och riktigt hitta mig själv faktiskt. Det är nog han som fått mig och komma ut som den människan jag vill vara. Han är så fin!. Jag såg honom live 2008 på storsjöyran. Jag minns hur bra den kvällen var, jag minns hur stor jag tyckte jag var. Och jag tycker nog jag va lite cool som tyckte om Lars också, lite udda sådär fränt. Men nu snart tre år senare har jag sett han två gånger till och troligen blir det en fjärde i sommar kan jag hoppas och jag liksom har han där hela tiden. Han liksom finns för mig när ingen annan gör det känns det som lite. Hihihi gud så fjantigt.....
Jag minns hur jag fick hans ögonkontakt när han hade konsert i ishallen 2009, jag minns hur jag skrek av lycka och det kändes så bra. Jag mins iår på storsjöyran hur jag ragga upp ena sångaren i bandet lite, jag stod längst fram med Anton och gjorde hjärtan till ena killen i bandet haha, vi sjöng till varandra och hade ögonkontakt i flera låtar haha det var glädje.


Lars Winnerbäck Storsjöyran 2008

Lars Winnerbäcks turne 2009


Lars Winnerbäck 2010 storsjöyran
Alla bilder är tagna av mig. Jag gillar den sista om man kollar nära ser det ut som han kollar rätt in i kameran.


fett med nice asssååå



Så ser det ut just nu, enormt nice alltså. Jag har blivigt ägg nörd kanske inte så bra men men och jag drog fram mitt kort när jag såg dessa skor. Nu mera sitter monstren på fötterna mina och det känns skit bra.
Världens skönaste lite coolare dojer från vagabond för 999 kronor. Jag köpte också min första julklapp till min fina bror och prova ut underkläder mor min köpte till mig i julklapp, mina töttisar har nämligen krymt.
Strax åker jag till mormor och äter middag med familjen där.

12

Jag tar mig en tripp till staden med min mor för att kolla läget på julklappar. De blir bra det.

07 Min bästa vän

Jag har tänkt på vad jag ska skriva här länge.
Det senaste året har det hänt mycket mellan mig och min vänner. Jag hade världens bästa tjej gäng en gång i tiden och ja alla var värkligen världsbäst. Jag höll mig mest till Malin och också Frida vi var med varandra i ur och skur eller vad man nu säger. Malin är nog den bästa vännen jag har haft i mina 16 år.
Men efter att träffat en pojke man umgicks med mest varje dag hände saker och efter att man vart med den pojken mest varje dag i ett helt år så finns vissa inte kvar, inte heller när det var lite på sniskan redan i början. Saker händer som inte bör hända helt enkelt. Ångrar sig gör man i efterhand och då finns det inte mycket att göra. Vi ses nästan aldrig numera varken jag och killen eller jag Malin eller Frida, det sker liksom misstag.
Saknar alla det gör jag enormt och det vet dom också. Bilden är från en fin dag i Sundsvall 2009.



Numera umgås jag mycket med Melinda, hon och jag gick i samma klass från sexan till nian. Vi umgicks lite på skolan men det var liksom inget mer. När klassen splittrades och alla börja i nya klasser på olika skolor är Melinda den jag hållt kontakten med. Hon är världens omtänksammaste personen som finns tror jag och så otroligt lätt att umgås med. Väldigt bra tjej alltså!. Nu har hon tyvärr lämnat mig här i kalla Sverige medans hon reser runt i Thailand i tre hela jävla veckor.. Miss youuu! <3 ( Melinda har alltid hatat  att vara med på bild i min närhet i all fall så resultatet är en två år gammal bild hon troligen kommer skälla ut mig för hehe pusss! )



Sen har vi också den fina Märta som jag hänger med mycket också!. Hon är min klasskamrat eller ska man kalla det klassbästis kanske?. Vi är otroligt lika varandra och har våra upp och ner tider. Ena sekunden kan vi sitta och vara otroligt less på världen och säkert varandra också haha andra sekunden är vi världens apor som aldrig ger oss att driva andra människor till vansinne mohaha. ( Märta är inte heller lätt att hitta en bild på, hon är enormt noga med vad som får läggas ut haha :D )



Sen måste jag ju påpeka att alla ni i min närhet är ni alla otroligt bra!.







06 min dag

min dag så här långt.
9:30 börja damsuga sko affären scorett där efter hjälpte jag kunder så gått jag kunde slängde kartonger klättra i stegar leta skokartonger, leta skor, klättra ännu mer.
Klockan halv 12 gick på lunch med Sara och Elin som vart mina lunch kamrater hela veckan lång eftersom vi alla tre haft APU. Jag tappa min potatis och det var äklig mat, jag tog kaffe, det var hål i glaset så kaffet rann ner på mig. Efter det var klockan 12:15 då gick jag tillbaka till scorett och börja jobba. 14:30 sluta jag. Då skrev dom ner mitt nummer så nu kan jag få lite jobba där vilket skulle sitta skit bra.
Gick runt lite på stan men en tanke på att jag skulle hitta mina drömskor, dock har ingen affär dom.. Jag tänkte köpa de första julklapparna men jag tänkte att jag har ju en hel vecka på mig så jag sket i det. Tog bussen hem gjorde en varm macka och en god kopp kaffe, och nu sitter jag här och ser ut så där.



Just nu tänkte jag sätta mig och göra julkort faktiskt har typ världens bästa idé...
Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir allternativ ut i typ skogen eller idol hemma, mina fötter är hemskt trött efter en veckas stående.


05 Vad är kärlek?

Den frågan ska man inte ställa till mig. 
Kärlek kan vara så mycket olika saker.
Kärlek för mig är när två par älskar varanda omotståndligt mycket, att man vill vara varandra så nära så trotts att man ligger så nära varandra som det går vill man komma ännu närmre. Kärlek är när man lever sitt liv med ett leende på läpparna varje dag och älskar livet.
Tyvärr finns det mer omöjligkärlek och obesvaradkärlek än Kärlek tror jag. Vilket gör att många mår dåligt. Kärlek är något varje människa ska få besvarad minst en gång i sitt liv i alla fall.

04 det här åt jag idag

världens tråkigast, vem bryr sig?? aja.

frukost: macka kaffe fil
lunch:   Pasta grejs med kyckling
Middag: Korv och stuvade mackaroner
äta för gotts skull: kaffe & ett rullrån....


Tredje dagen på scorett, jag har fått blåsor på båda lilltårna och hälarna det gör sjukt ont. Jag har inte lyckats riva ner hyllorna än men det lär ju komma.


old bild sen troligen någon gång jag hade ont i foten??....


03 Mina föräldrar

Mina föräldrar är bäst!
Världens mest beskyddade föräldrar kan jag tro, vilket kan vara otroligt jobbigt ibland men också bra.

Min mamma kan aldrig sitta still hon har alltid nya saker för sig, hon känner alla vilket gör att om man ska åka på affären och köpa mjölk kommer man en 2 timmar senare ungefär.

Min pappa är jag mest lik, han är världens clown (som man ser på bilden) och har lika dålig humor som mig. Jag har nog fått mestadels av hans utseende också, fräknar och allt.


Turisterna

handsmycke



Hem knåpat hansmycke, det bar jag idag men flyt att det gick sönder. Vilken bra dag jag har haft verkligen!!.
Jag får helt enkelt laga det.

APU

Okej det var värre än jag trott.
Mina fötter är helt slut.
Min röv får knappt plats på lagret vilket gör det bedrövligt att hämta ungefär 100 skor om dag minst....
Folk frågar mig frågor jag knappast kan svara på och blir sur att jag är ny på stället. Men men
Sen ska jag hålla på och klättra också, hur bra går det då????. Jo jag kan säga att första gången jag gick upp på trappan idag så ramlade jag ner, he he he inte alls klumpig nejnej.

En sak kan jag säga innan veckans slut kommer jag ha rasat ner en hel hylla, och som är inte småa dom.


02: Min första kärlek

Ojojojdå.
Min första "kärlek" var nog allas Emil Larsson haha. När jag gick på Lillsjöskolan var alla tjejer "kär" i Emil och jag fick han i en vecka kommer jag ihåg sen gjorde han slut mohaha. Sen vet jag ju inte om det var riktig "kärlek" direkt. Jag var alltså kanske 9 år då..

Men jag har haft några sånna där upp och ner grejer, jag är en tjej som fort börjar tycka om folk men efter ett tag märker jag att det inte stämmer alls.

Men jag får nog säga att Anton endå är min första riktiga kärlek. Anton och jag var tillsammans i nästan 15 månader och jag var helt underbart kär från en början men med tiden så försvann kärleken och vi blev som vänner/syskon.





5 december

Som vanligt stinker man toast när man kommer från ishallen, aa det är där jag jobbar lite då och då. Nej jag tjänar värdelöst men skit samma.

Hela veckan ska jag ha apu på scorett. Har ingen aning vad jag ska göra när jag slutar eller om jag kommer hinna med att gå och äta på skolans lunch eller inte, bra att jag vet när jag börjar i alla fall.. Sovmorgon till tio varje dag blir i alla fall skönt.

yeye man ser min bh, but I still have no breasts.
 Jag saknar min snelugg lite faktiskt, skit då.


01: 10 saker om mig

1: Jag är en typisk estet tjej, älskar bild form konst m.m
2: Jag kan inte sova med en dags orakade ben.
3: Jag skulle vilja sjunga eller spela något instrument.
4: När jag blir stor vill jag jobba som inredare.
5: Jag sover fortfarande med gosedjur i sängen eller dom sitter på sängkanten..
6: Jag vill plugga i Göteborg och något år i USA.
7: Jag är väldigt kräsen om hur killar ska vara när jag väl har fått dom på en liten krok.
8: Jag har mycket problem i skolan eftersom jag har dyslexi.
9: Jag har inga som helst problem att sitta hemma en hel helg, kan tycka det är extremt skönt bara.
10: Jag är en problem människa, ser problem i allt.

Victory

Dag 01 – 10 saker om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Bara för att alla andra kör på det där faller jag också i fällan. I 30 dagar alltså....

fjärde

Hemma efter världens kallaste dag..
Jag har vandrat på jamtli julmarknad hela dagen och mina tår är förfrystna..
Väldigt mysigt hur som helst!, brändamandlarna och kolbullen är nog det bästa av allt!.



Hur som helst var gårdagen väldigt trevlig!, kort men bra!, tror jag inte ska äta någon choklad på ett bra tag nu haha.

Känns som jag ska stanna hemma ikväll jag ska ju endå upp och jobba tidigt imorgon men jag får se.

tredje

Det är iskallt ute och trotts att klockan bara är tre känns det som den är minst nio på kvällen. Jag har varit otroligt seg på skolan trotts att ja fick en sovmorgon till klockan tio.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för middag med några tjejer från klassen och en massa choklad fondy väntar mumma.

monki spring



Åhhh såhär vill jag klä mig nu! med en solbränd kropp och ett par vita volang strumpor på! underbart.

andra

Skönt jag bor tydligen granne med Parasiten!, odensala levererar....


Hej tomten


Hej tomten! ( hej mamma och pappa ). Här har ni min önskelista.
Jag vill inte ha nått annat okej? kapich!. he he he

RSS 2.0