Körslaget

Ser på körslaget just nu haha :D. Jag hoppas Erik vinner vad tycker du?


Tack



Här är den Tack så super mycket tjejen :) <3




18:59

Tur man kan ha ibland :D. Just nu sitter Emile och fixar bilder åt mig till header :D.
Gu va snäll, jag fråga inte ens hon bara ville haha :D. Gulligt :).
Tror nog hon fixar något snyggt med :). + att hon har skorna alla vill ha huhu (a).

Malin var faktiskt gullig att skicka lite bilder med sen igår men hann inte få alla.


Fridas tur att dra ut slingorna så jg tog över kameran ;) haha.


Malin snor min pose haha :(.

Fick se lite av bilden nu som Emile fixa skit snygg ;)

namn bytning ?

Jag tänkte kanske byta namn på min blogg men vet inte? .Eftersom ingen kommer ihåg mitt namn så. Men alla namn jag tänker på är redan upptagna.

Men tänkte på hela mitt namn och mellan namn det finns ingen som har så kanske men va tycks ? x).

16:27

Kom precis hem från min goa mormor :). Ovanligt nog får man alltid kakor och kaffe där så det är lite farligt att gå dit om man försöker tagga ner på sånt haha dom är så goda med så man bra inte kan tacka nej x).
Mina småa kusinar var där med :), Och min morbror :). Fick veta att sanna min kusin fyllde år imorgon lite pinsamt att jag inte visste det haha. Jag vet faktiskt inte hur mycke hon blir (a), Fy Elin. Men kanske 5 ? :) aa tror faktiskt det. 

 


31/01-09

Godmorgon!.

Gu vad jag var trött igår jag bara somna direkt när jag la mig haha.
Så vakna jag mitt i natten och hade så jäkla ånt i mitt knä som jag tyvär har problem med. I alla fall var jag tvungen att gå upp och ta en alvedon och lägga en blöt handduk på benet sen tog det ett tg innan man somna igen å så vakna jag självklar så sent att hel dagen gått eller något x). Men det är ju helg den är tänkt för att sova ut på enligt mig :).

Ska snart gå till min mormor och lämmna någon grej. Sen får vi se vad som händer.

Någon som ska göra något roligt idag ? :).

Puss ♥

30/01-09

Gu vad kallt det är !!.
Fingrarna blir istappar och näsan bara snuvar och blir röd. Ne nu vill jag bort får dumma norrland!.

Jag och flickorna har haft super trevligt. Och Malins hår blev fintfint :).
Vi kolla på mysteriet på greveholm haha det är ju bra :D.
Och fota super mycket med Malins nya systemkamera så bilder kommer nog komma in lite senare om hon är gullig och skicka dom det vet man adrig.
Föresten gud vad dagarna går fort det blir ju ny månad imorgon :O. Känns som det nyss var jul eller något :P.
Men det är bra då e snön borta snart och det blir sommar :).

Vet inte va jag ska göra idag/imorgon. Jag ska i alla fall sova länge och ta det lungt och så måste jag nog plugga lite. Usch varför just på en helg :(. Blää.

Ne nu ska jag dra mig till min säng och kanske se om det är något bra på tvn.

Puss


hiss eller diss?



Hög midja hiss eller diss?

Jag gillar det bara att jag tycker inte det är så snyggt på just mej :(.

Nu ska jag snart ner till Malin. Frida kommer väl till mig snart bara sen går vi ner och färgar Malins hår och mys :).
Vad ska ni hitta på ikväll ? :)

Puss

30/01-09

Hej på er!.
 
Jag är ige bra på att spara pengar :(.
Kom precis hem från stan med Malin och Frida :). Mycket trevligt. Hitt faktiskt mycket saaker nu men somsagt jag försöker ju spara ihop 15 000 så x).
Jag köpte i alla fall ett halsband där det står hope på från glitter. Super fint :). De blev en randig tröja med från H&M och ett mörkröt nagelack :). Sen massos med godis som jag Malin och Frida ska dela på ikväll. Ska ner och färga håret på Malin :). Skulle jag behöva med men tycker inte om att färga hemma känns säkrare hos frisören :P.
Träffa massa folk med super roligt. Vi har inte träffat varann sen sommras å då blev det liksom bara ett hej, lite synd tycker ja!.






Vad är era favorit nagelack ? :)



Usch va blek jag är :(...



Och så godiset haha x)


Vinn design

Vinn blogg design!
Men eftersom jag vill ha den så ge mig den haha :D

gå in på jennielindell.blogg.se så finns det 2 stycken olika i alla fall men jag vill ha dom båda haha (a).

29/01-09


Kaffe,mystofflor,lockar,nagelack,nagelfil,glasögon.

Haha ja där kom en beskrivning på mig nu.
Sitter med en kaffe som jag tänkte ha till puggandet men den är snart slut och alla böcker ligger kvar i min favvo väska, det borde inte finnas plugg i den :( tss :P. Glasögorna är på och blir dimmiga varje gång jag dricker lite kaffe och naglarna när nyfilade och målade med något fult rosaaktigt nagelack, mina favoriter har tagit slut så det fick bli det :(. Och juste lars strömmar ut genom högtalarna :D. Och så är jag nyduchad har inte orkat föna håret än så det börja torka av sig själv och är en stor lockig bomb haha x) usch :(. Fast lockar är ganska bra endå (a). Och på mina fötter sitter mina favvo röda duntofflor med hjärtan på haha :D

Om det är någon som är kung på kemi så kan den människan höra av sig :D haha x). Själv tycker jag det är otroligt ointresant och onödig kunskap  :( ^^.



Bjuder på en mörk bild^^. kaffet är där bakom haha ♥

Puss


29/01-09

Hej på er :).

Jag kom precis hem från matte prov. Jag var ju tvungen att sitta kvar på skolan och göra matte provet som jag missa undertiden jag var sjuk. Men halvaklassen satt och gjorde om sitt sammtidigt haha :P Det var inte enkelt kan jag säga. Jag riktar in mig till att få göra om det snart. Usch matte är värkligen det värsta i skolan!. Fattar faktiskt igenting, och så ska det vara så himmla viktigt med :(.
Aja det var ganska skönt och komma tillbaka och träffa alla :).
Fick tillbaka mitt engelska prov med och fick 62,5 av 100. Ganska bra för att jag hade inte vart med på alla saker som kom på provet så :).
Nu är det bara att ladda till kemi och kanske matten då haha ne usch så mycke skola.

Jag hade super svårt med att sova i natt. Bara låg och snurra runt haha. Man vet ju inte vad man ska göra det är bara segt och ligga där så är man inge trött alls så vet man att man måste kliva upp kl halv 7. Och man vill ju inte se ut som något lik med svarta ringar under ögonen när man vaknar och ska gå på skolan heller haha^^.


Nu ska jag ta och göra något!.


Puss ♥


H&M

H&m har fått in riktigt mycket fint nu till sommaren kan jag ju säga. Jag har hittat 3-4 par skit snygga bikinisar jag tror jag vill köpa alla haha x). Sen har dom faktiskt fått in 2 par skor jag vill ha med klack :O eller det är kilklack med liten platå.
 Jag som inte är någon klack tjej men dom där gillar jag förutom att ett par inte finns kvar :(

+ att här i hålan där jag bor köper dom inte in någonting känns det som occh då måste man beställa och det är jobbigt :(. I alla fall när det gäller skor och bikini delar. 


Bilder kanske kommer in sen jag får inte till några nu :(.
 
Här är skon i alla fall :). Jag är faktiskt ganska kär men vet inte om jag vill ha den svarta.


28/01-09

Okej nu fattar jag ingenting ? :D.

Min blogg har vart helt dö och liksom jag funderade att bara lägga ner för en liten stund bara men så loggar jag in och ser att jag typ har fått 20 kommenterer på liksom bara en dag det är faktiskt rekord för mig haha :D.

Nu sitter jag och kollar på top modell och dricker en kaffe med mkt mjölk i haha min vana. Men man får gula tänder av kaffe usch :(. haha
Jag ska ifall ta och lägga mig snart men måste ta en dusch innan, för sånt hinner jag inte med på morgonen eller orkar jag inte,


Ja just ja Elin goes facebook haha jag vet segkommen typ 2 årsen de va på topp ? ne men aja jag skaffa det förut men fatta ingenting men nu har ja fixa det igen och fattar huhu ;).

Puss


28/01-09

Hello!.

Jag fick stanna hemma idag med så att jag inte blir sjuk igen. Men imorgon går jag i alla fall på skolan börjar bli super segt att bara ligga hemma nu så nästan skönt att gå på skolan haha x).

Jag har i alla fall nyss sett PS I Love you. Rekomenderar den om du vill ligga och gråta haha fan tror jag grät litervis x). Typiskt mig, mins när jag skulle åka på klassresa i 5:an till Gävle när vi kolla på titanic i bussen och jag bara sat och grät fast jag va ju inte ensam av tjejerna x). Även fast man ser filmerna 1000 gånger så gråter jag varje gång. Haha nörd jag vet :).

Jag tror jag ska ta och göra matte provet som jag missa i fredags imorgon. Så må sätta mig och läsa på lite för hörde att det var svårt även fast jag bara satsar på g i matten men den delen lär ju va lika svår. Jag fattar faktiskt inte varför man ska behöva veta sånna skit grejer. Om man kan + - och x så borde man klara sig. Okej jag kan inte gånger men endå haha då borde jag ju bara träna på det liksom ?  inte nå skit x).
 Fast jag lär ju tacka dom sen eller något kanske inte.

Puss


Sommar

Gud vad jag vill ha sommar !!.

Tänk att bara gå upp på morgonen ha fönstret öppet för annars blir det för varmt på rumet och man hör fåglarna sjunga. Eller någonting. Sen bara gå och ta ett par korta shorts eller kjol och sätta på sig och en fin liten tröja, och ha sin nya bikini på sig under.

Sen cyklar man med vännerna till affären och köper isglass. Cyklar ner till sjön solar och badar,träffar folk och blir brun. 
Är ute senare på kvällarna sitter nere vid sjön och har eld på brasan och musik på och grillar masmallows.


Jag har ju redan mina älsklingar som jag fick bara använda 1 gång förra året för det blev förkallt för att ha dom på sig.

Mina gladiatorskor!!. Bara det att jag hatar mina fötter :( så jag kommer väl inte våga använda dom.

Och för att inte glömma årets första dopp som egentligen är alldeles för tidigt men man gör det endå och bara hoppar upp på bryggan igen men sen hoppar man i fleragånger om.
Fast för mig brukar det vara ganska sönt för jag brukar åka direkt efter fotbolls täningarna närman är varm och svettig så hoppar man bara i, fast det är nästan alltid någon som fegar ur och inte hoppar i, haha :D.


Årest första dopp!. Fast för min del hade jag redan vart utomlands men första i sverige :).





26/01-09

Godmorgon!.

Jag ligger och kollar på barnpogram och har precis ätit en macka till frukost bar så ni vet ;) hah.
Jag tycker det är typiskt att det aldrig går något bra på tv´n när man är hemma på dagen.

Faktiskt så gick min tittar siffra upp bara när jag hade skrivigt mitt tips haha så det kanske blir något jag börjar med ;).
Nu ska jag ta och plocka fram alla mina läxor kanske usch :(.

Puss

Elin tipsar.

Tips dags!
Eftersom de är många om undrar hur jag orkar hålla på att fixa med min hy och mitt hår så mycket och jag gör egentligen ingenting typ så tänkte jag ge lite tips om allt jag använder :).

Vi börjar me håret
Ja jag gör inge mycket alls, men jag måste faktiskt lägga mer tid till håret nu än när jag hade långt hår. För er som tror det är skönare med kort hår så är det inte det haha ifall inte om man har super tjockt hår som mig. Då blir det bara som en fyrkant och fult. Men jag kan ju egentligen ha mina riktiga lockar men det blir så jobbit för då måste jag he i massa rodukter och det orkar jag aldrig. Så jag börjar med att tvätta det med Lóreal vitamino color (nr 2)
Eller disp deep repar nr (nr 8).
 Sen har jag alltid inpakning eller balsam det blir mycket mjukare och känns bättre till inpakningen har jag juste nu ett från Lóreal (nr 4 )men brukar använda disp med men det är slut nu.
 Sen mitt balsam tog faktiskt slut förra duchen, haha  men där kör jag på disp ni kanske märker att jag har mina 2 favoriter x).
Föresten är det alltid bra att ha balsamet eller inpakningen i ett litet tag innan ni her ut det :). Och om du har tid och vill lyxa till det extra så kan man hoppa in i bastun med inpakningen resultatet är otroligt :D det är då om man har bastu såklart. Vilket inte jag har :(.
Sen när jag har tvättat klart håret så her jag i litelite straightener från disp ( nr 5). Det är bra för dom som hårfönar håret och plattar eller lockar det. Sen ger det glans med. Och det ska i när håret är handdukstorkat.
Om jag ska bort på ne specielt eller vill bara fixa mig lite extra så her jag i disp drops (nr 6). Det luktar super och ger håret glans och håret blir mjukt.
Efter det så fönar jag håret med en stor borste. Och för det mästa plattar jag det efter. Och sen sen sprutar jag i glans spray från disp (nr 7 ).
Klart!.
Okej det låter super mycket men det är faktiskt inte det. Och det blev ganska myckat disp haha jag bjuder på lite smygreklam x).

Och föresten om jag vill ha mina naturliga lockar så her jag i lite hårspray  fån disp det med (nr 1)
och lite glans wax (nr 3) för att lockarna ska hålla sin form och inte se gammla och tråkiga ut.


25/01-09

Jag börjar bli less på att bara ligga hemma och slappa nu!. Men eftersom jag har feber idag med så blir det att stanna hemma imorgon med. Och jag behöver ju städa åså men det orkar man ju inte :( sen plugga måste jag egentligen men jag orkar knappt lästa bokstäver haha x). Fast jag mår mycket bättre nu och febern börjar gå ner :).

Ja kom på en sak jag vill ha en tatuerning föresten äre mycket jag vill ha men en liten söt tatuering skulle vara sött, men eftersom jag knappt får ta hål i öronen eller jo men jag kan ju glömma det i alla fall tills jag är 18 år haha. Fast då lär ju jag inte vilja ha någon eller något så det får väl ta sin tid huh.  

24/01-09 2

Hej på er!.

Jag sitter här och lyssnar på Timo Räisänen han är riktigt bra faktiskt :). Och så sitter jag å kollar lite på systemkameror vill verkligen ha en men om jag ska köpa en så vill man ju ha en riktigt bra och dom går ju på 15 000 typ så det blir att spara lite stålar haha x).Sen vill jag ju ha löshår med inte för det e så viktigt men mitt korta hår trivs jag inte med :(.
Jag tycker det är skit snyggt på andra men känns inte som mig. Och om jag ska köpa det så vill jag ju inte ha nå skit där heller och då är det ju frissan som är det bästa och det går på typ 5000 och 20 000 kommer ta ett tag och sammla in :O. Men om det är någon som vill ge mig pengar eller kamera eller löshår är det bara att höra av sig haha x). Lycka till Elin!.

Jag fick ifall till min cam som man inte har kunnat tagi bilder me på längre för et bara laggat och skit men nu gick det huhu ;).


Håret rufsigt uppsatt i en knöl på huvet och min älsklingsmys tröja som jag fick av min bror kommer från es eller något och har precis kommit ur badet nästan.



Och så får det bli en bild på Timo =)


Puss


24/01-09

Godmorgon!.

Alvedon är min älskling just nu.. Den som kom på den har en stor bit av mitt hjärta!!! ^^.
Just nu har väll Frida kommit fram till sundvall kanske?. :(. Men aja våra mammor är snälla så dom har bestämt att dom ska boka hotell och sånt så åker vi upp dit snart så de är bra det (:.
Sara har ifall lovat att dom ska vinna för min skull det är bra :D. Hoppas det går bra för tjejerna nu!!.

Ja såhär ser det ut.

Nu tänkte jag försöka fixa lite bilder eller duscha eller städa hah långtråkigt!.


23/1-09

Blir inge Sundsvall för min del :(. Sitter hemma och har influensa och har 38:2 eller något i feber och hela min kropp gör ont skit också!!!. Varje gång jag ska bort och se fram till något blir jag piss sjuk!. Jag som inte var sjuk på evigheter ska självklart bli det idag!!.

Låg nyss och kolla på let's dance, jag tycket den där gammla gubben som är sån här vin specialist skulle åka ut men nä han blev självklart och istället åkte isabella ut "blondinbella". Gjorde inte så mycket för min del hon är inte min typ och jag tycker inte hennes blogg är så bra som alla säger!!. Hon är liksom för skrikig och allt för min smak men bättre än den där vingubben är hon ju haha x).Min favorit är ju kiki eller niclas eller vad dom heter haha. Kitty är såå skön inte för hon är så jätte duktig men ja gillar na ;).



Nu funderar jag på att lägga mig, jag får otroligt ont i mina ögon när jag kollar på skärmen /:.

Puss

skit

Blääää!!!.
 
Usch va sur jag blir på mig själv..... Alltid när det händer något så ska jg bli sjuk :(.
Börja med inatt att jag vakna och va tvungen att springa på toan för jag trodde jag skulle spy.Men somvanligt kommer det aldrig ut något så då får man gå omkring och må skit ist. Vaknade och skulle upp till skolan och just då kännde jag ingenting men efter 1 timma på skolan börja jag bara må skit min rygg börja värka och jag mådde dåigt och typ feber sen ont i halsen. Jaha skit okså fick jag gå hem och somna direkt sov kanske 4 timmar?. Sen ringde min lärare och undra hur jag mådde och efter det somna jag om igen jag behövde sömn verka det som efter det har jg knarkat halstabletter och nu sitter jag här när alla andra ska iväg på middag hos Eva :(. Åhhhh typiskt,
Och imorgon då?. skit bajs, ne men jag ska ifall till Sundsvall det måste jag. Åhh typiskt varför ska allt förstöras!.
Elin är deprimerad!!.

Fast Lasse vann ju årets maliga artist :D Det är han värd <3
Puss

22/01-09

Hej på er!.

Gud vad jag är trött & skolan är bara för mycket!. Eva fyller år idag grattis!. Imoron blire middag och så hemma hos henne mys. Sen måste jag ju börja packa någon gång. Kl 8:00 far jag och Frida till Sundsvall så det blir ingen sovmorgon direkt så får försöka komma hem tidigt från Eva så jag ska klara stan x).

Lördagen kommer väl bli stan sen in på hotell och äter middag på resturang eller något med laget sen sova och på söndagen börjar matchena tidigt troligen!. Så ingen sovmorgon då heller jag som behöver det på helger.
Inte för jag vet om mina fötter kommer hålla men de får vi la se. Jag får väl tejpa på som fan x).
Ifall idg på idrotten så va det skidor och så känner jag påvägen upp till vg hur det börjar göra så jäka ont i hälen och när jag kommer tbx till skolan ser jag bara hur det har åkt bod igenom 2 strömpor och 2 par plåster :O haha inte undrpå att at gjorde ont.
Jag är så jäkla less på mitt korta hår nu :(. Varför klippte jag av de ?. Snart får det bli hårfölägning ^^. Ska bara spara några tusen så jag går råd med en systemkamira.

Nu ska jag plugga lite matte har prov imorgon :(. Och sen sova är helt slut efter fotbolls träningen.


Puss


20/01-09

Hejhoppsan

Elin är glad på något vis idag trotts att jag inte har gjort ett skit känns det som fast det var nog det som va skönt att bara lämmna pluggandet en dag och bara vila.
Ja som sagt i söndags va det träning och laget var ute och sprang först i - grader och ishalt "jätte roligt", nej jag dog!!!. Fatta vad obbit det var haha och som vansligt i slutet kom dom där jäkla skavsåren och inte nog med det efter springningen hade vi direkt täning me 93:orna inne. I slutet tar jag av mig mina skor och ser jäkla var och skit riktigt äkligt skinnet har åkt bort och det e en stor rund ben äklig bit typ ne men aa x). Gör förjäkligt ont ifall och inte nog med det under foten är det en stor vatten blåsa USCH. Haha. Så nu håller jag på å smörjer medel på såren som bara den så dom ska fixas till sundsvall inte för de kommer gå men får hoppas på det bästa.

Igår när jag vakna var mina ögon uppsvälda och ögon locket låg iksom över ögat typ sen va dom skit torra och röda :O läskigt men de sket jag i, och gick ner på skolan efter åkte jag ner på staden med pappa för att fixa mina sulor till skorn det e dom som ger mig blåsor unter fötterna och jag måste ha dom för det är några special sulor så jag inte ska vrida fötterna så lätt. Så dom blev slipade sen gick jag å shoppa ett solpuder och en mascara, mascaran är att rekomendera :). Sen blev det att gå och testa nya löpskor och fick springa på löpband mitt i affären för å se vilka skor som passa mig :P hah.  Efter det gick vi och jag fick ett par nya benskydd (:.

Idag va det bara slappt skolan kändes att gå bra och tillåmed engelska provet kan jag säga känndes som det gick bra (:. När jag kom hem hade pappa köpt en ny radio me klocka åt mig eftersom min förra va jag så less på och den va förstor. Så jag slängde ut den stora och fixa lite bilder och tavlor på hyllan som fick plats nu hah ;).Sen hade mina skor kommit tbx från lagning eller jag skulle he på nya undersluor så jag inte halkar hela tiden haha :P.
Mina ögon börjar ifall att inte var så uppsvälda längre de e bra (:.
Nu ska jag ta mig till sängen hade bra (:. 

 




Puss

----

Hej hoppsan!!.

Matchen gick sämst  eller första period gick ba för laget sen bara säg det jag vet inte ens vad det blev ^^
Malin gick ifall hem precis och Frida sitter här breve mig huhu ;).
Ifall mår min mage prima eller kanske inte då x). Ne hejdå

puss

17/1-09

Hej på er där.
Jag har precis pluggat lite engelska men borde jobba lite matte med men det får komma senare. Ska snart iväg på match eller ja det är ju några timmar dit matchen böjar 16:00 i öp-hallen. Kommer väll gå sämst men det får man räkna med första matchen fast det är 5:manna haha x), jag hatar det man får ju inte plats haha xD. Efter matchen blir det heem och duscha sen går jag nog till Frida och äter middag sen kommer där väl bli att vi går hit och hon sover här.

Ne jag ska faktiskt gå ner och kanske börja laga lite mat. Den blir ju inte serverat när man är ensam tyvär ^^.


Puss

Hel vecka

Hej på er.
Ursäkta att jag är sämst på att skriva men jag har såå jäkla mycket med skolan och fotbollen att göra.Har inte kunnat sitte vid datan på flera dagar.
I tisdags va jag på första fotbolls träningen på år känns det som, sen efter det blev det styrketräning.
Sen har jag haft konfermation och pluggat så tiden finns inte. Och igår hade jag bollkontrolls träning med musik det var riktigt kul faktiskt men (jobbigt), och svårt ::O.Egentligen måste jag nog plugga nu och städa :O. Men det orkar jag verkligen inte.

Imorgon har match i öp-hallen tror ja mot frösön får se hur det går. Sen sover Frida hos mig och på söndag har jag 2 träningar så min vecka blir verkligen full ifall va jag tycker haha ;).

Nästa lördag är det ifall bestämt att jag och fotbollstjejerna åker upp till Sundsvall och spelar cup på Söndagen. Så det lär förmodligen bli lite shopping på lördagen :).. Sen hotell för första gången med laget hah.

Föresten. Gud va jag bara har lust att fytta just nu!. Vädret är sjukt!, Det är -20 ute eller det va det förut ifall nu vet jag inte men det går ju knappt att gå ut benen stelnar och det knäcks när man går näsan börjar rinna, hyn blir torr och finnig (äklig)
jag som inte brukar ha finnar :(, aja. Och jag hr nått fel så ja blir tomat röd i ansiktet och det sitter kvar i minst 1 timme efter jag kommit in :S..
Idag på idrotten känner jag bara hur det smäller till i ryggen och magen så får jag skit ont fast ingenting hände jag bara stog där.Usch!. Sen har jag sån jäkla träningsvärk sen i tisdags haha x)
Ne nu ska jag ta och bära upp damsugarn så jag har det klart haha x)).

Puss♥

10/01-09 ?

Hello.
Det blir inte mycket skrivande nu för tiden, som vanlit då när skolan är igång. Min skola är knäpp!. När alla andra skolor har seg start efter lov börjar vi med prov och allt skit :s. Nu sitter jag själv och har no läxa, engelska prov+ läxa, svenska prov+ läxa och matte prov. Det är fan sjukt :S.
Jaja jag föröker ifall göra mig ordning till ikväll ska nämlingen vara middag med en familj här, så kan inte sitta och sura hela dagen x).

Nä nu ska jag gå å se vad jag ska he på mig blir nog något lätt kanske den stickade nya tröjan och något vi får se :)


Puss


skidor i högsta grad

Usch jag är super trött känns som jag nog kan sova i flera dagar. Men gissa vem som åkte till MVG på skidor på idrotten idag då ;) huhu jo jag å Stina "stolt", nerå men vi åkte dit sen viste vi inte vart den va så vi åkte helt fel och bara runt och runt. Vi viste inte vart vi var heller, de var faktiskt riktigt läskigt först kom vi till en skog som aldrig sluta och vi fick åka igenom en skog där det va djup snö så man åkte igenom haha, sen såg vi en gubbe (blev glad) fråga honom men han vist inte för det var första gången han åkte där och han va norsk :O, jaha då blev det och åka runt mer och då skulle vi börja och åka till ett håll när vi ser en lärare komma och åka som hade slutat. Fråga henne hr man tar sig till skolan och vi hade tydligen åkt åt fel håll så det blev och vända men tur att hon kom :D. Åkte tbx och kom äntligen fram till skolan. Aa det var min dag de nu är jag helt slut och sur för inte hitta MVG :(. Nu måste jag leta någon dikt som jag ska ha till svenskan haha.

PUSS


07/01-09

Hejpå er!.
Fösta dagen idag var ganska trevlig faktiskt :). Träffa alla man inte träffat på lovet,Förutom att jag inte kunde sova på hela natten nästan, jag tror jag sov 4 timmar bara :O. Så när jag vakna hade jag stora mörka ringar under ögonen och var på dåligt humör, men sånt får man ståut med ibland ;). Efter skolan åkte jag ner på stan med Malin och hitta nästan ingenting jag skulle ha köpt egentligen eller jo 2 saker av 100. Det blev en kalender som jag är tvungen att ha för att komma ihåg allt plugg, en guldpenna för att skriva på kort och svart papper haha ;). Och en super skön stickad tröja med knappar och hög hals =). Efter ett tag på stan åkte jag till frisören och klippte mig, hade egentligen tid imorgon men bytte :). Det blev väl fint nästan ingen skillnad haha men aja (=.

Nu ska jag ta fram och packa grejera till idrotten imorgon usch det är skidor :O hatar det !!! Man kommer ju f*n inte fram!!!.

ne nu blev jag sur.

PUSS


05/01-09

Hej på er!. Här sitter jag och snuttar på en kaffe mm så gott hälften kaffe hälften mjölk :D. Okej bara jag som tycker det är gott nästan men ;).Och så börja det precis en film med föräldrafällan tror jag den hetter jag är inte säker men ja. Jag tror jag har sätt den med men det var nog många år sedan.
Jag får se vad som händer ikväll kanske blir att gå ut med Malin, men hennes pappa fyllde tydligen år så vi får se :).
Usch imorgon är sista dagen på lovet. Blää jag vill inte börja skolan igen!. Att kiva upp tidigt kommer nog bi jobbigast!.

Ne nu ska jag kolla lite på filmen, ha de bra.

Puss

04/01-09

Som ni kanska ser har jag gjort om bloggen lite (igen) jag får aldrig till så som jag vill ha :(. Och idag har det gått som sagt skit!, eller nu på slutet börjar det bli bra men för några timmar sedan gick det skit!. Nu är det bara så att jag vill ha photoshop så ja kan fixa min header ( den längst upp med bilderna ), så jag kan fixa som jag vill ha. Oh jag tackar gärna ja till en systamkamera med haha :D.
Det har gårr mycket bra filmer idag och kommer gå många mer :D. Just nu sitter jag och kollar lite på victoria secret show inte så bra det men aja.

Ne nu har jag tänkt att duscha och kanske försöka få till en ny header endå ;).

Puss ♥

03/01-09

Hejhopp!.
Frida gick precis eller aa kanske ett tag sen då. Vi skutta ner på ica för att handla mat och var där minst en timma typ haha vi leta pizza deg fast vi redan hade tagit i den flera gånger men var inte säker på om det va den men ville inte fråga någon heller men aja :P. Men ifall lär vi kom hem skulle vi fixa det där och när vi tar ut degen så knövlr frida direkt ihop den fast man ska bara he ut den så den gick sönder så den fick vi kasta, hon fick gå hem och be hennes mamma om recept på en egen deg men det gick lika bra det ;) haha. Sen blev det en god pizza. Efter det vart det musik i hög musik haha =). Och sen lite tv men tyvär så orka jag inte koppla in datan i tv'n där nere och jag hade ingen bra film så det blev och se på lite skit saker.

citat
(appropå ingenting)
Frida: Jag stör mig på ordet Kyss
Elin: Jaha ?
Frida: Varför kan det inte heta kiss ist? som på engelska

Elin: Hahaha

Frida: vaa ?

Elin: piss ? kiss

Frida: Men åhh inte sånt kiss. 
Haha humorn är på topp

citat
(I tel med mamma)
Elin: Vart är den gröna muffen ? 
Mamma: Vaa muppen ?
Elin: Men ne vart är den gröna muffen till köket ?
Mamma: Muppen i köket ?
(mamma gå på hörsel kontroll :) )

Roligt jag vet ^^

ne


Nu ska jag göra mig iordning för sova skönt :).Måste börja gå efter dom rätta tiderna igen.

Puss
 


03/01-09

Otroligt sämst jag är på att skriva. Kanske för mitt liv är hlft dött nu eller nått sånt. Ingenting händer för jag orkar inte göra någonting.Trött hela dagarna. Ne snart ska jag ifall ner och köpa mat med frida huhu. Vi ska laga middag m.m får se va det blir tror vi faktiskt ska göra hemmalagad pizza ;).
Tänk snart börjar skolan med, ne så vill jag inte tänka men fan ja orkar inte skolan. Jag vill ha sommar lov nu!!. Jag orkar inte vintern heller bläää.
Nä nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen göra mig ordning!.
Hare bra.

Puss

01/01-09 GOTT NYTT ÅR

Hoppas ni har haft det bäst för det har jag :).


minen är på topp ^^ och blek!


Malin är i topp form.

Puss


RSS 2.0