22:52

NattiNatti!.

Skola får jag se om det blir imorgon, jag "knarkar" halstabbleter och alvedon :O, våra kära lärare har ju sagt att bara man känner sig lite sjuk ska man stanna hemma nu när svininfluensan går haha.

Anton åkte precis, jag har nog smittat stackarn ganska rejält,han som ska ut å fjällvandra med klassen i två dagar. Haha.
Inte ett dugg avundsjuk faktiskt!.

Allt är korkat & jag tar inte det första stegat att fråga vad det är :), snorre.....

Nej nej nu kallar sängen. Puss

17:17

Det får bli ett stort ORKA...


Gårdagen var kanon!.


15:52

Halloj!.
Kl 6 ska jag nog vara hos Jonna med tjejerna å middag m.m blir nog mysmys, men har ingen aning om någonting så jg vet inte riktigt?.
Är riktigt trött med och har ingen större lust med någonting alls, måste duscha fixa smink å kläder på 2 timmat.. Toppen (Y) Åhh.
Jaja jag får slänga i mig någonting så jg blir pigg och kanske en alvedon så huvudet slutar tjuta igen. Haha ne usch jag gnäller hella tiden.

Nej nu får det bli en dusch fram med kläder å fräscha till mig lite så kanske jag står ut med mig själv idag.


Liten blir stor <3

19:07

Jag har inge blogg lust oh nej!.
Förskylning är påväg, huvudet gjort ont i 3 dagar nu och ja.
Skolfoto idag och jag fick sitta ner vilket jag ville men resultatet? oh nej guud. Skitsamma.

Världens misslyckades dag haha, Sanna och jag planera att vi skulle iväg å gymma och fick med oss elin,ida och mästa med
när vi kommer fram så är det stäng å öppnar om en halvtimma så vi sätter oss och väntar efter ett tag när dom öppnat går vi in och frågar om något haha så säger hon att för att vara på gym avdelningen ska vi va 16 år, åhhh kul haha.
Så vi cyklar vidare till step in på badet å där får man vara 15 men då måste vi först åka till step in i stan å fixa kortet där.. Haha och gissa vad vi cykla förbi när vi skulle till vårat närmaste step in, jo det step in där man köper kortet så aa vi sket i det och åkte hem haha.

Jag måste färga mitt hår, nu vet ni det med de kan va kul..
Har en massa plugg och jag orkar inte ett skit...

15:54

Åh  min skola är helt störd!.

Andra dagen av skolan och vi har redan haft "prov" och fått läxa :O.
Det här känns inte bra!!.
Medan andra skolor tar det lungt dom minst dom två första veckorna får vi slita, vi har redan pratat om prov för so och engelska till och med...
Har gått runt med världens huvudvärk som vanligt när jag kommer till skolan.
Världens segaste dag och imorgon blir det bara värre!
Haha min framtid ser ljus ut....
Även klass foto på torsdag, jag tror jag ska ställa mig på sidan om haha.

17:06

Happ då var den första skoldagen avklarad.....
Började kl 10 och sluta 1 så det var skönt, men redan imorgon börjar det riktiga livet på skolan:O.
Lite tråkigt att min kära klass inte är den tajtaste, eller rättare sagt inget är att vi inte är ett dugg tajta med varandra även fast vi gått tillsammans varje dag nästan i 4 år snart så.
Vi har sämsta shemat man någonsin kan ha.. Måndag sovmorgon till kl 9 sen inte en ända till sovmorgon och vi går tidigast till halv 3 annars kl 4 :O Åhh vilken dröm..

Jag fick lite små panik när jag var på skolan med, visste redna att jag valt syslöjd vilket jag verkligen inte ville nu, eftersom den nya syläraren har verkligen något imort mig å jag hon uppskattas ju inte av mig heller kan jag säga.. Men men så ville jag verlige byta till trä eftersom jag känner att jag till och med kan det bättre. Så när ja kommer hem ringer min lärare och talat om att han har fixat det :D. Förstår ni hur lycklig jag blev, haha nu kan jag ståut med det här året haha. 
Nu ska jag verkligen kämpa, höh..

Och man får vara lite små stolt över sig själv va? haha. Jag Märta och Ida tog oss ut och jogga 7 hela kilometer;), och inte nog med det vi hade ett styrketräningspass efter det, haha snacka om att jag höll på att dö, har nästan inte rört mig på hela lovet haha.
Ne men nu jäklar!..


Olsson love

15:31

Halloj.

Sista dagen av detta års sommarlov, så jävla tråkigt!.
Gårdagen blev kanon :).
Grillat till middag för sista gången på lovet,Anton kom och åt här och var här hela dagen, underbart!.

Fick världens finaste armband av världens finaste pojkvän, ojoj nu var jag gullig va ? :D haha jag kan allt vara det ibland (A).
Och så fick jag såklart massa fina grejer av familjen :).
Bilder får jag se om det blir för min kamera har tyvär bajsat ihop :(. Eller memory card har och jag har inte skaffat något nytt än eftersom jag märkte det igår...
Världens bästa tjejer kom till mig igår med som en överaskning hah :D. Så kom Malin,Ida,Elin och Sanna med en kladdkaka haha ni är bäst <3.

Daen blev att försöka komma upp ganska tidig för att komma till säng ikväll i bra tid, åh så jobbigt.
Vid 12 cykla jag ner med Ida till staden för lite snabb shopping och sen sola solarium nu innan skolan haha.
Jag fick med mig hem en ny hårfön med sånn här tratt för lockarna så nu hoppas jag den funkar så jag blir finfin i håret.

Nu ska jag städa lite smått i rumet, det är ett måste innan skolan börjar för då har man inte tid haha.
Så ska jag ha min egen spa dag (a)
Ångbad
Lermask
Peeling
Strips
Fixa naglarna
Fixa ögonbryna
Hårinpackining
Ta fram kläder till imorgon

Sådär ja haha.


femton år

Ojojoj min födelsedag har varat i 20 min och jag vet inte hur många som försökte bli först på att säga grattis kl 00:00.
Jag har förlorat i spel 6 gr idag mot Anton och Sofie fick inte vinna en jävla gång haha. Sen kom det pappa ropar ner mig och ger mig 5 trisslotter haha tönt  :D. På den nest sista skrapar jag fram 3 25:or gånger två haha:D Lycklig hahaha har aldrig vunnit förut haha.
Sofie åker bort i 2 hela jävla veckor till solen och jag stannar hemma i regnet.
Hon har i alla fall skrivigt gulligt blogg inlägg sötgris :D.

Nu ska jag gå å sova gött.

21:47

Om typ 3 & helv timme är jag liksom 15 år, skit coolt tycker jag! liksom allt kommer förändras ja kommer liksom va halft vuxen. Haha skoja.....
Ne men jag har redan fått paket och har redan ätit tårta och ja lite allt möjligt.
Om några timmar är lovet slut med... Kul..

Men jag har ju något att se fram imot faktiskt den 29 november får jag se sveriges bästa LarsWinnerbäck (a). Ett år sen sist. Fick biljetten idag :). Och present kort å lite smått å gott ^^
Äsch orka jag har inget att säga så tjingeling


Hahah seriös bild...


Plåg låt för mig just nu den är grym haha :D

Sommar 09

Nu kommer bilderna fån sommaren underbart,jätte segt.

Juni



Första dagen på lovet









Juli












Augusti













Haha jag bjuder!!.
Långt ifrån alla bra dagar men endel.

21:23

Just nu känner jag för ett riktigt långt inlägg!, men det lär bli lika kort som vanligt...
Kom precis hem från övik har väl vart trevligt att åka iväg med familjen och Emma, men kolla på hockey är ju inte riktigt min grej, särskilt inte efter att jag gjort det hel mitt liv men men. Mitt lag vann ju, och kändisar fick jag träffa så ska inte klaga.

Jag känner verkligen hur skolan börjar närma sig... Alla börjar prata mer och mer om det och nästan alla bloggr man läser står det i dom senaste inläggen något om skolan..Jag har faktiskt inte sånn panik för att den ska börja, det ska bli riktigt roligt och träffa alla klasskompisar som man inte umgås med på fritiden men är riktigt nära varandra i klassen. Se hur alla killar har vuxit från att va småskitar haha. Och jag blir ju faktiskt en av dom älsta på skolan nu, de känns sjukt!. Det känns som det vr igår nästan jag kom där och trodde jag var sjukt cool när jag sa hej till 9:orna när jag själv gick i 6an, för min bror gick där, haha.
Det jag känner kommer bli mest jobbigt är ju självklart att jag måste ta reda på vad jag vill med livet och komma på vad jag vill gå för gymnasium och om ja ens kommer komma in på något?,åh det känns inte bra!!.
Man märker även hur sommaren håller på att åka bort, fy fan!. Det är svin kallt på kvällarna och man orkar inte göra något. Sommarlovet har gått för fort alldeles för fort!.
Men jag har faktiskt haft en helt underbar sommar, även fast vi inte fått det bästa vädret så har mitt lov vart bäst!. Träffat nytt folk, fått tillbaka underbart folk!, och träffat den bästa!.
Min brunbrända färg är borta å jag hatar det, het vit i ansiktet igen och händerna,bena och ja överallt. Jag som var super brun och nu är allt borta :( Åhh så surt.
Just nu skulle jag bara villja ha en resa bort långt bort till solen, eller planera en resa till vintern så jag har något att se fram imot. För just nu ser jag bara kyla stora kläder och en massa snö haha. 

Jag ska göra ett inlägg men endast bilder från sommaren 09. Det blir bäst!, jag älskar bilder. 

Nu ska jag ta en varm dusch för jag är iskall fräscha till mig för jag känner mig äkel och lägga mig för imorgon ska jag åka med Malin och kolla när hon klipper sig haha underbart!.  

17:37

Åh inläggen rullar på, jag känner mig duktigt..

Ne men tänkte bara säga att jag far till Övik imorgon. Kommer hem på tisdag kanske? haha.
Ska kolla hockey, jippi.... Mm absolut va jag tycker det är roligt, min dunjacka ska nog med så kan jag sitta å mysa i den.
Åh hoppas på finväder så får jag leta upp någon fin strand medans hela familjen sitter i en kall ishall, gör inget för mig, absolut inte. Jag kan ju endå hela Övik utantills nästan så, och det fins inte mycket å veta :D. Haha gud posetiv jag är, tänk en solsemester :O mumms!!.

Mat på bodet, och Anton kommer snart hem från åre :), det låter i alla fall bra :D

01:25

Min kära vänn har världens dåligaste minne!!.
Ida ringer mig efter stan och jag är laddad att gå ut och hurta, men vad fan säger hon ?

Ida  - Elin, Sofie är påväg till ica sen till mig så du kan ju möta henne?
Elin - Men hallå skulle inte vi gå?
Ida  - Åh juste jag "glömde" det
Elin - Åhh jag som var laddad.....
Ida - men det är jag med nu, men Sofie kommer aldrig vilja gå!..
Elin - Ne men det säger du inte? hah
Ida-  Ne, men det fins blåbärspaj här vill du komma?
Elin - Redan påväg.

 
Nerå, bara lite. Äch jag är schizofren...



Ny bild bara 1 år gammal.

18:49

Ny header det tog bara några timmar....
Och endå fick jag inte till den, haha.
Men den får duga, var sjukt tött på den andra å den här har ju lite humor haha.

Kom hem från staden för ett tag sen med Mupp nummer ONE Ida.
Kom hem med ett par jeans med, hitta ett par till som jag är super sugen på med men jag är ap less på jeansleggins så vi får se...
Min kära mormor har jag även vart hemma hos idag (kakor) haha. Ne lutar mer åt kaffe hållet haha tant.

Fick inte heller världens trevligaste överaskning när jag kom hem :/. Fick veta att en person min familj känner precis dött i canser :(. Tragiskt livet kan vara, kände hon inte väl men ha träffat henne en gång och hon var världens trevligaste.<3

Planerat att jag och Ida ska ta en powerwalk, hahaha, men vi får se, jag åt precis ett äpple utan att tänka på att jag precis blivigt allergisk av det åhh hela ansiktet typ svulnar upp å kliar i mun helvetet men medecin är tagen men det hjälper inte haha. Kul...



17:35

Fick skäll av Ida att jag inte uppdaterade något, okej kanske sant. Men jag har inget intresant att skriva och varför ska man skriva då när allt ändå är blaja? haha.
Men nu ska jag göra Ida glad och skriva (A).

Jaha vad har hänt?, jag har klippt av 5-8 cm av mitt hår... Eller aa frissan gjorde haha, så nu är det ännu kortare. Ena sekunden gillar jag det andra sekunden ångrar jag mig.. Men aa det är väll så det brukar vara men de får duga :).

Malin har även skickat lite bilder som jag lovat från "spa dagen".
Nu kommer ja verkligen bjuda på mig själv för dom här bilderna är inte vackra någonstans haha.








haha jadu jag tycker dom är ganska fina i alla fall... Eller?

Bilder i massor.

Gårdagen var grym,fast vi hade satsat på att bada och spela tennis å så men det börja spöregna :(.

Det vart en massa mat,skratt,skvaller,dans,sång och ja ett bra nästan slut på sommaren sen fick ju lilla jag presenter med(A)
Malin sov här och okte precis och jag är helt slut så orkar inte skriva så det får bli bilder i massor.
Kommer bilder från igår, i förrgår när vi bada och från grillkvällen haha.



Grillkväll.


Bad

















Det kan komma mer bilder senare från spa dag å allt haha :D.

12:12

Okej det får bli ett snabbt inlägg här nu..

Malin kommer snart och vi åker ner på stan för att köpa "spa" grejer tills idag, sedan åker vi hem och solar,slår upp ett bubbelbad,ansiktsmask,vaxning fast aa,och ja lite allt möjligt.
Kl 6 eller 7 kommer alla tjejerna till mig på middag och mys, får se vad det blir vi har bestämt att det kan bli ett kvällsdopp i sjön och en massa barnsliga lekar :D. Låter perfekt ju.


söta

16:59

Solen finns idag med:D.
Jag kom precis hem från sjön med dom bästa.
Jag har legat och solat sedan kl 10 och ser knappt någon skillnad :O. Det lär ju komma efter duschen som vanligt...

Så jäkla härligt att det är sensommar endå, då har man faktiskt kvar lite färg till skolan börjar som jag annars aldrig har :).
Musik,bad,skratt,tjejerna och maat haha nerå men typ kan det bli bättre ? :D.

Bilder kan nog komma men det är Sofie som har dom nu ;)
Ikväll får jag se vad de blir antagligen tjejerna eller Anton?, han åker ju till göteborg imorgon å ska se på madonna :O, fan så kul!.

Gårdagen var i alla fall super mysig,
Cykla ner till minnesgärdet med massa folk och grilla med världens minsta brasa haha det var inte ens en brasa det var typ papper haha. Såg läskiga luffare,prata,skratta träffa massa trevligt folk som man aldrig umgås med.
Bilder där ifrån vet jag inte eller jag tror jag tog en bild hah.

Nu är det dusch...
Puss

17:05

Sommar har kommit och den är lite sen eller?.
Ne imorgon är det säkert över skit....
Sov som vanligt bort halva dagen sen kom mamma in å fråga när fan jag skulle gå upp, och att det var finväder haha. Mamma känner mig så väl att hon vet att om det är fint väder sätter man på sig bikini sen går jag ut lägger mig å somnar i solen haha. Tur att hon säger till mig i alla fall, eftersom hon bir sur om jag är brunare än henne haha men tyvärr blir jag aldrig det:(.


Moppen krascha..
Efter ett par timmars solande och min kusiner hade kommit och lekt lite med mig (för mycket) haha nejdå (A), lägger jag mig ner å solar igen, somnar direkt typ eller så här sover men är endå medveten vad som händer å sådär haha.
Ialla fall reser min mamma sig snabbt som ja jag vet inte och säger att nu krocka någon, jag som ligger helt död typ å njuter ba äsch skit samma men mamma går bort och kommer inte tbx på några minuter så jag tänkte att jag kanske ska kolla jag med, men då kommer Jens (granne) in på tomten och säger att Jesper har krockat så han ska ha en stol eller något så jag går dit och kollar då har en bil och en moppe krockat ihop men ingen var skadad bara lite på bilen å lite på moppen.
Aja tur att ingen dog hah.


Alla är på stan å jag får inte gå :( snyft. Eftersom tjejerna tydligen ska köpa present åt mig ( thihihi) :D. Så fick inte jag följa med :(, lite taskigt jag kommer ju endå få se det sen så varför inte innan? :D haha.

Ne dom får gärna gå å svettas på stan medans jag blir lite brun :D haha.



Går dagen var jätte trevlig har mycket skratt så jag vet inte vad. Och då ska jag inte tala om min å Sannas webb natt hahah jag har aldrig skrattat så mycket fortfarande kramp i magen å tårarna bara rann haha.

Puss


18:15

Halloj, bara jag som är trött helatiden nu ?..
Affärerna börjar äntligen börja ta bort all rea som är kass hah. Så nu börjar höstkläderna komma lite mysigt:).
Jag hittade i alla fall världen syggaste kavaj och är kär. Men jag var så jäkla trött på stan så jag orkade ingenting, sen fyller jag ju faktiskt år snart så jag hoppas på lite presenter :D haha^^. Och jag har hittat super mysiga skor så vi får se :).

Ialla fall tror jag det blir "kalas" redan i helgen 2 veckor förtifigt alltså men alla kommer åka iväg så det passa bara då.
Så nu vet alla det haha.Skit samma

Jag väntar i alla fall på Anton :), han ska försöka hitta hit på sin kära moppe/motoscykel/cross jajag vette fan stor är den haha :D. Och han har typ ingen aning om var jag bor eller jag försökte beskriva men vet inte om jag lyckades så bra haha. Vi får väll se om han tar sig fram^^.




11:20

Godmorgon, jösses första dagen på hela lovet nästan jag går upp tidigt, jag har redan hunnit med frukost oh tv:O. Vakna vid 8 å kunde inte somna helt sjukt haha, fast låg ioförsig i sängen till 10^^.

Dagen vet jag inte vad den blir, eller jo jag tror jag ska va med Anton :), men det blir väll senare. Och nu fråga Malin om ja vill hänka på stan så då får det bli så haha.

I alla fall har jag äntligen fått en klipptid, jag har gått runt å dött typ för det är så långt men nu så :D. Fast det är om en vecka men de klarar jag nog :),hoppas jag.

Ne nu kallar duschen.
höres

14:45

Hej jag flyger i i rosa moln med fjärliar!
Låter det inte typ underbart?, ne kanske inte fjärilar för dom är lite äkliga men det ska låta underbart haha :D.

I går åkte jag i alla fall in på stan och va med Anton (:, gick runt och gjorde ingenting i 4 timmar typ haha men de va mys endå :).

Solen strålade när jag vaknade så det blev att lägga sig ute å sola en snabbis innan den gick i moln :(. Kommer väll va så dom 3 veckorna som är kvar, känner jag mig redo för skolan? ohnej inte alls det känns skit, men nu ska jag njuta av allt som går.

Jag har egentligen mycket att skriva men allt får vänta så får jag se hur livet blir :), just nu njuter jag i alla fall, och sparar allt tills jag är säker.

Puss


Yran

Godmorgon !.

Jag kom precis hem haha.Gårdagen var helt sjukt bra!!. Börja med att allt va stressat haha trodde jag hade värsta tiden på mig när jag ser att jag har typ 1 och en halv timma på mig att duscha äta fixa mig ta fram kläder å allt så jag fick små panik. Men eftersom Frida och Malin ungefär var lika se så, Vi åkte in till stan vid 8 och hade missat ded by april :/ lite små surt jag som  ville se dom.
Sen flöt allt bara på skit bra, förutom att alla tappa bort varandra och det gick inte att ringa eller smsa haha. Det var sjukt mycket folk!!.
Jag har fått sett min underbara ErikHassle åhh så bra han är!.
Jag stog nästan längst fram under presidenttalet och höll på att dö av tryckskado haha
Jag stog nästan längst fram under LADY GAGA, vilket inte var tänkt haha tanken va att jag bara skulle gå förbi och se hon lite snabbt och sen gå men haha det bev bra (:. Vakten kom ungefär 50 gånger och kolla om jag levde, hah och jag överdriver inte!.
Hon bytte även kläder 10 gånger typ och killarna dog av att se på hennes rumpa haha. Hon spela piano med fötterna oh rumpan typ å hade riktigt tuffa grejer på scen ;).
Jag har tagit en massa bilder men vetinte om någon blev bra^^.

Helgen har vart helt underbar med helt rätt folk!, Och jag älskar det.

Sov hos Eva inatt och Malin var med :). Super mys, kändes lite smått konstigt å gårunt på stan när klockan var 4-5 ungefär typ haha, vid klockan 6 väntade en säng åt mig å det va underbart haha.
Vakna vid 1 och då blev det amrikanska pankakor med tjejerna haha :D.
Ja jag kan inte säga mer än att jag aldrig kommer glömma helgen och den har vart bäst!.


TORSDAG

johnossi


FREDAG



veronica maggio





LÖRDAG

Erik Hassle (A)






Amy MacDonald


Presidenttalet





Lady Gaga





Fick tyvär inga bilder när hon stog å höll på med pianot haha^^

Söndag

Godmorgon eller? ^^

Puss





Ville bara ...

Ville bara säga att jag är med på öp tv och massa bilder från maggio hon ägde!!.
Och pratade faktiskt med mig sjuk upplevelse mer skrivning imorgon jag ska sova lycklig:D.

http://optv.op.se/broadcast/view/cid/1&wopen=yes&wopen_w=820&wopen_h=635

Klicka å kolla på maggio öppnar kvällen

den ni ;).



haha jag bjuder på den eftersom troligen många redan sett den i alla fall här ifrån.

RSS 2.0